psycho@69 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Ψαχνω μια αποδοτικη ψυκτρα για το γερολυκο της intel εχετε τιποτα υποψην σας?Δοκιμασα την Ζαλμαν 9700 αλλα δεν χοραγε στο mobo (εβρισκε στην ψυκτρα του chipset).τι προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 20, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 νομιζω πως οι ιδανικες για την περιπτωση σου ειναι η sonic tower ή η big typhoon...και πολυ αποδοτικες και σε καλη τιμη...Επισης (ειδικα η δευτερη) λογικα ο σχεδιασμος τους δεν θα σε εμποδισει να τις βαλεις μεσα στο κουτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukounis Φεβρουάριος 24, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Και η scythe infinity ή mugen υποστηρίζει 478. Το θέμα είναι αν χωραέι στη μητρική σου και στο κουτί σου (θέλει πλατύ κουτί). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 24, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Scythe ANDY Samurai Master Την εχω επανω σε ενα Prescott 3.2 και είναι φοβερή. Ευκολή στην εγκατάσταση, αλλα ειναι λιγο γομαροειδής... Ισως αυτη η αλουμινένια προ-ψυκτρα που εχει στη βαση να ειναι αρκετα ψηλη για να μην βρισκει στο τσιπσετ... Απο e-shop αγορασμένη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 24, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 αν βλεπω καλα αποτελειται αποκλειστικα απο αλουμινιο και αυτο δεν μου αρεσει καθολου...θα προσωπικα θα προτιμουσα καποια που εχει και χαλκο πανω της (κατα προτιμηση στα heatpipes)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Φεβρουάριος 24, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Μου εχει μεινει μια παλια sp-94 thermalright μαζι με εναν enermax 92mm με ρυθμιζομενες στροφεςΣτειλε μου πμ αν ψηνεσαιBTW, η ψυχτρα ειναι αυτη (bolt-through)http://www.tweaks.pl/czytaj,thermalright_sp-94,430.htmlΣε prescott 3.0ghz την ειχα και εγω ο οποιος επαιζε στα 3850 για καθε μερα με τον enermax στις 2000 στροφες Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 25, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa αν βλεπω καλα αποτελειται αποκλειστικα απο αλουμινιο και αυτο δεν μου αρεσει καθολου...θα προσωπικα θα προτιμουσα καποια που εχει και χαλκο πανω της (κατα προτιμηση στα heatpipes)... Τοσο η βάση, όσο και τα heatpipes είναι χάλκινα... Απλα ειναι nickel-coated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 25, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 ok,then... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.