Jump to content

Ψυκτρα 478 3.0Gh Prescott

psycho@69

Recommended Posts

Ψαχνω μια αποδοτικη ψυκτρα για το γερολυκο της intel εχετε τιποτα υποψην σας?

Δοκιμασα την Ζαλμαν 9700 αλλα δεν χοραγε στο mobo (εβρισκε στην ψυκτρα του chipset).

τι προτεινετε?

νομιζω πως οι ιδανικες για την περιπτωση σου ειναι η sonic tower ή η big typhoon...και πολυ αποδοτικες και σε καλη τιμη...Επισης (ειδικα η δευτερη) λογικα ο σχεδιασμος τους δεν θα σε εμποδισει να τις βαλεις μεσα στο κουτι...;)

Scythe ANDY Samurai Master

Την εχω επανω σε ενα Prescott 3.2 και είναι φοβερή. Ευκολή στην εγκατάσταση, αλλα ειναι λιγο γομαροειδής...

Ισως αυτη η αλουμινένια προ-ψυκτρα που εχει στη βαση να ειναι αρκετα ψηλη για να μην βρισκει στο τσιπσετ...

Andy-Samurai01.jpg

Απο e-shop αγορασμένη...

αν βλεπω καλα αποτελειται αποκλειστικα απο αλουμινιο και αυτο δεν μου αρεσει καθολου...θα προσωπικα θα προτιμουσα καποια που εχει και χαλκο πανω της (κατα προτιμηση στα heatpipes)...;)

Μου εχει μεινει μια παλια sp-94 thermalright μαζι με εναν enermax 92mm με ρυθμιζομενες στροφες

Στειλε μου πμ αν ψηνεσαι

BTW, η ψυχτρα ειναι αυτη (bolt-through)

http://www.tweaks.pl/czytaj,thermalright_sp-94,430.html

Σε prescott 3.0ghz την ειχα και εγω ο οποιος επαιζε στα 3850 για καθε μερα με τον enermax στις 2000 στροφες

Αρχική απάντηση από hayabusa

αν βλεπω καλα αποτελειται αποκλειστικα απο αλουμινιο και αυτο δεν μου αρεσει καθολου...θα προσωπικα θα προτιμουσα καποια που εχει και χαλκο πανω της (κατα προτιμηση στα heatpipes)...;)

Τοσο η βάση, όσο και τα heatpipes είναι χάλκινα... Απλα ειναι nickel-coated...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.