Jump to content

Πρόβλημα με Pentium D σε P5K - premium

stelios

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα μπώ κατευθείαν στο ψητό. Πριν μια βδομάδα αυτό το σεταπ έπεζε κανονικά, με αυτό μπήκα και εγώ στα κρύα (ξηρό πάγο). Είχα ελάχιστο πάγο αλλά κάτι έγινε. Μετά από 2 μέρες παρήγγειλα περισσοτερο πάγο αλλά αυτό το cpu δεν έπεζε με την μητρική. Όποιοδήποτε άλλο cpu έπεζε κανονικά.

Στην αρχή υπολόγισα ότι το cpu μας άφησε χρόνους αλλά τελικά δουλεύει και εκείνο σε άλλη μητρική. Να πω ότι δεν άλλαξα ούτε bios και ούτε άγγιξα τιποτα άλλο. Δοκιμασα τα πάντα εκτός απο αλλαγή βιος που δεν μπορώ επιδή δεν κανει rollback.

Ρεύματα, συνδέσεις όλα οκ.

Ποστάρω εδώ μήπως υπάρχει καποιος με κάποια ιδέα που μου έχει ξεφύγει.

thankss

μουλαρωσε και δεν γουσταρει το mobo :hehe::hehe::hehe::hehe:

οντως τωρα τι μπορει να ειναι δεν εχω ιδεα! Clear CMOS δοκιμασες??

Δοκίμασα και clear.. Σήμερα δοκίμασα ακόμα ένα D και άλλον έναν conroe.. Ο conroe δουλεύει και οι 2 D τίποτα.. Μέχρι και το αρχικό bios φλασαρα αλλά τιποτα..:TD:

εψαξες στο site της μητρικης για πιθανον αλλη εκδοση bios για προβληματα με D?

Δεν βάζεις τον Core, να μπεις bios, δώσε 1,6 vcore, save & exit, κλείστο, βάλε τον D και δες αν θα παίξει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.