mariosalice Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Κοίταζα πριν από λίγο το υπό κατασκευή site της M$ "heroes happen here", που θα εμφανιστεί στις 27 Φεβρ. 2008 και κάτι με προβλημάτισε.Το site είναι σχετικό με τα windows server 2008 και τις συνεργαζόμενες εταιρίες (heroes - top partners).Εκεί πήρε το μάτι μου το λογότυπο της AMD.Το επέλεξα και ένας ομιλητής άρχισε να μιλάει για τη στενή συνεργασία της AMD με τη M$.Είδα τη Cisco, τη Hitatchi, την HP και την Quest, ενώ υπήρχαν και τρεις μαύρες οθόνες υπό κατασκευή για άλλες τρεις εταιρίες.Δεν είδα όμως την Intel.Ίσως να είναι μια από τις μαύρες οθόνες. Who knows?Αλλά μου μπήκαν ιδέες.Υπάρχει πιθανότητα εξαγοράς της AMD από τη M$ ή κάτι τέτοιο αντιβαίνει τους αντιμονοπωλιακούς νόμους της Αμερικής?
neuromancer Φεβρουάριος 22, 2008 #2 Φεβρουάριος 22, 2008 Γιατί να πάρει η MS την ΑΜD ? Για να πουλάει κομπλέ PCιά? Για την επόμενη κονσόλα? Για τον τσαμπουκά (άμα λάχει χτυπάω και την Intel)?Δύσκολο...! Μπορεί να πάρει μετοχές αν θέλει και να δώσει μερικά μύρια όπως έκανε κάποτε με την Apple..!
dpolal Φεβρουάριος 22, 2008 #3 Φεβρουάριος 22, 2008 Όχι και άλλο topic περί εξαγοράς της AMD... :sick:
biker Φεβρουάριος 22, 2008 #4 Φεβρουάριος 22, 2008 Υπάρχει πιθανότητα εξαγοράς της AMD από τη M$ ή κάτι τέτοιο αντιβαίνει τους αντιμονοπωλιακούς νόμους της Αμερικής? Νομίζω πως μάλλον ισχύει κάτι τέτοιο... :flower: Έλεος πια μ' αυτή την Μ$
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.