jose Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 παιδιά να ρωτήσω τι κάνουμε τα points στο rapidshare...έχω μαζέψει 11016 ..τo ότι έχω κάνει πολλούς λογαριασμούς σημαίνει ότι μου δίνει πόντους?δηλαδή για να καταλάβετε έχω κάνει 2x2 μήνες για μένα 2x2 μήνες για δυο φίλους και 1x1 χρόνο σε έναν άλλο φίλο... αυτοί οι πόντοι που πάνε?o δικος μου λογαριασμος λεει :Hello, ********! Your Premium-Account is valid until Fri, 7. Mar 2008. If you want to extend your premium-account, just click on "Extend Account" below. You have collected 11016 Premium-Points so far. To download files with your Premium-Account, you have to know the URL of that file and click on it. For privacy-reasons we do not offer a search-engine (See FAQ). Thus your uploads are safe here and will only be downloaded by the people you give the URL to. In the last 5 days you have downloaded 7406 MB.The server time while creating this page was: 20.02.2008 19:29:43
bkbilly Φεβρουάριος 20, 2008 #2 Φεβρουάριος 20, 2008 Ο κάθε λογαριασμός έχει τους δικούς του πόντους.Με αυτούς τους πόντους που έχεις μαζέψει μπορείς να φτιάξεις μόνο έναν ακόμη λογαριασμό ή να επεκτίνεις αυτόν που έχεις ήδη κατά 30 μέρες!!!!!
jose Φεβρουάριος 20, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 20, 2008 Αρχική απάντηση από bkbilly Ο κάθε λογαριασμός έχει τους δικούς του πόντους.Με αυτούς τους πόντους που έχεις μαζέψει μπορείς να φτιάξεις μόνο έναν ακόμη λογαριασμό ή να επεκτίνεις αυτόν που έχεις ήδη κατά 30 μέρες!!!!! και αυτο πως θα το κανω?thanks
hayabusa Φεβρουάριος 20, 2008 #4 Φεβρουάριος 20, 2008 αν θυμαμαι καλα κανοντας κλικ στην λεξη "point" σε πηγαινει σε μια σελιδα με οδηγιες κλπ για το πως μπορεις να τους εξαργυρωσεις...
Borg Φεβρουάριος 26, 2008 #7 Φεβρουάριος 26, 2008 παιδια πως κανω extend to account ?δεν βλεπω καπου να κανω κλικ
bkbilly Φεβρουάριος 26, 2008 #8 Φεβρουάριος 26, 2008 Πρέπει να έχεις μαζέψει τουλάχιστων 10000 πόντους και επίσης πρέπει να το κάνεις τουλάχιστων 6 μήνες πριν σου τελειώσει το account σου!!!!! Το κουμπί για να κάνεις extend βρίσκεται όταν πας στο Premium-Zone Login που βρίσκεται πάνω πάνω στην κεντρική σελίδα του rapidshare! Όταν πας εκεί συνδέεσαι και μετά στο παράθυρο που θα σε πάει υπάρχει ένα κουμπί που λέει "Extend account". το πατάς και είσαι έτοιμος!
bkbilly Φεβρουάριος 26, 2008 #10 Φεβρουάριος 26, 2008 Έχεις μαζέψει τους κατάληλους πόντους;Δεν νομίζω να μην μπορείς με το 3μηνο να κάνεις extend αν έχεις ήδη πόντους....
stefanos_79 Μάρτιος 3, 2008 #12 Μάρτιος 3, 2008 Να κανω μια ερωτηση περι πόντων?Εγω εχω Premium account και εχω ανεβασει καποια αρχεια.Ποντους παιρνω μόνο οταν κατεβαζουν τα αρχεια μου free users?
ReaperX Μάρτιος 3, 2008 #13 Μάρτιος 3, 2008 Να κανω μια ερωτηση περι πόντων?Εγω εχω Premium account και εχω ανεβασει καποια αρχεια.Ποντους παιρνω μόνο οταν κατεβαζουν τα αρχεια μου free users?You will get one point per download if the downloader is a free-user AND your file is bigger than 1 MB AND the downloader has generated less than 5 points in the last hour. These rules have been introduced to protect us from abuse.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.