bkbilly Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Γειά σας, ήθελα να πάρω μία μπαταρία για το Iriver μου αλλά δεν ξέρω από που να αγοράσω...Μήπως έχει κανένας υπόψη του κανένα μαγαζί που να πουλάνε μπαταρίες για αυτό το μοντέλο;Δεν παίρνει τις κανονικές μπαταρίες και στο πλαίσιο που ρώτησα δεν ξέρανε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 20, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 http://www.digimania.gr/contact.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Φεβρουάριος 20, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτή την διεύθυνση για μπαταρίες για το δικό μου MP3 player!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 η digimania ειναι ο επισημος ελληνικος αντιπροσωπος/// αν δεν εχουν αυτοι θα ξερουν σιγουρα που θα βρεις...--- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.