papatsonis Φεβρουάριος 20, 2008 #2 Φεβρουάριος 20, 2008 fraps??εχω βεβαια την εντυπωση οτι γραφει ασυμπιεστο avi(τουλαχιστον αρκετα παλια που το ειχα χρησιμοποιησει) , οποτε να εισαι προετοιμασμενος για χωρο στο δισκο
Petrossortep Φεβρουάριος 21, 2008 #4 Φεβρουάριος 21, 2008 Ψάξε στο limewire γιατί υπάρχει μια free παλιά έκδοση του camstudio.
darkCount Φεβρουάριος 23, 2008 #7 Φεβρουάριος 23, 2008 Use da search Luke Έχεις όλα τα συστατικά για μια συνταγή Search....έχεις keywords και username από χρήστη που έχει κάνει thread πάνω σε αυτό που ψάχνεις.
darkCount Φεβρουάριος 24, 2008 #8 Φεβρουάριος 24, 2008 Το search όχι δεν θα στο λύσει, σε καμία περίπτωση. Οι απαντήσεις που μπορεί να βρεις εκεί ίσως....
darkCount Φεβρουάριος 24, 2008 #9 Φεβρουάριος 24, 2008 Διακαίωμα έχεις να χρησιμοποιήσεις τις όποιες απαντησεις λάβεις, είτε έτοιμες λύσεις είτε τον τρόπο για τη λυση στο εκάστοτε πρόβλημα σου.Δικαίωμα να απαιτείς μασημένη τροφή δεν έχεις και να "επιτίθεσαι" στα μέλη τα οποία μέχρι στιγμής έχουν μπει στον κόπο να ασχοληθούν με τα μέχρι στιγμής προβλήματα σου....το παρόν και άλλα σε παρόμοια θρεντ που έχεις ανοίξει.
kallileo Φεβρουάριος 24, 2008 #10 Φεβρουάριος 24, 2008 Σου εχουν πει 4 προγραμμα τα μεχρι τωρα....Εχεις δοκιμασει κανενα απο αυτα ή περιμενεις να σου που πως δουλευει το καθενα?http://camstudio.org/
Zarras Φεβρουάριος 24, 2008 #11 Φεβρουάριος 24, 2008 Αρχική απάντηση από d'amato [Σήμερα, στις 23:24] Δεν καταλαβαινω μεγαλε γιατι λες τετοια ψεμματα. Που ειδες οτι... επιτεθηκα σε αλλα μελη "στο παρον και σε αλλα threads που εχω ανοιξει"? Δειξε μου εστω και μια φορα που να επιτεθηκα αναιτια σε καποιον. 1. p2p (locked) 2. bios Και στα 2 θρεντ εχουν απαντησει 5-6 ανθρωποι. Δεν εχεις καταλαβει τπτ, και συνεχιζεις το ειρωνικο σου υφος σε καθε σου απαντηση. Κοιτα, αν εσυ δεν ξερεις καποια παργματα ειναι φυσιολογικο και ανθρωπινο. Οταν ομως σου απαντανε τοσοι ανθρωποι, και εσυ εισαι ο μονος που δε καταλαβαινει, ε σορρυ ρε συ, μαλλον καποιος αλλος εχει το προβλημα. Δε μπορει στους 10 οι 9 να καταλαβαινουν και ο ενας οχι.... Ποσο μαλιστα οταν εκεινος σε καθε του ποστ ειρωνευεται οποιον προσπαθησε να τον βοηθησει χωρις καν να κατανοει τις απαντησεις που του δινουν.... Αρχική απάντηση από d'amato [Σήμερα, στις 23:24] .... εσυ το χαρακτηριζεις ως... "μασημενη τροφη που δεν εχω δικαιωμα να ζηταω"! Σιγα ρε παληκαρι, γιατι τραβας ζορι αν εγω ζηταω οδηγιες απ τα παιδια? m8, ειλικρινα αυτο το υφος δε θα σε βοηθησει καθολου σε αυτο το φορουμ. Το εχω δοκιμασει, στο λεω εκ πειρας κοιτα, δεν εχω σκοπο ουτε να τσακωθω μαζι σου ουτε τπτ, βασικα δε με νοιαζει καν αν θα σε δω και αυριο σε αυτο το φορουμ. Απλα ειναι κριμα και ψιλοχαζομαρα ενω σου απαντανε και επειδη εσυ ισως να μη ξερεις καποια πραγματα να μην καταλαβαινεις τις απαντησεις και αντ' αυτου να εχεις αυτο το υφος.
darkCount Φεβρουάριος 24, 2008 #12 Φεβρουάριος 24, 2008 Αρχική απάντηση από d'amatoΔεν καταλαβαινω μεγαλε γιατι λες τετοια ψεμματα. Που ειδες οτι... επιτεθηκα σε αλλα μελη "στο παρον και σε αλλα threads που εχω ανοιξει"? Δειξε μου εστω και μια φορα που να επιτεθηκα αναιτια σε καποιον. Ο σεβασμος μου προς ολα τα μελη ειναι αυτονοητος. Μηπως εκνευριστηκες που συνηθως δεν παιρνω λυσεις και τα λες αυτα? Εγω φταιω αν δε παιρνω λυσεις? Σιγα ρε παληκαρι, γιατι τραβας ζορι αν εγω ζηταω οδηγιες απ τα παιδια? Αφενώς απαντάς μόνος σου και με βγάζεις απο τον κόπο να σου απαντήσω εγώ και να σου δείξω που και πως επιτήθεσαι. Όσο εριστικός και αν έχεις φανεί δεν σου μίλησα έτσι ούτε κανείς από όσους σου απάντησαν. Σου έκανα bold το αναίτια γιατί άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου που λένε και στο χωριό μου. Το τι μπορεί να φαίνεται σαν αιτία στο δικό σου μυαλό μπορεί να μην συμβαδίζει με τα υπόλοιπα μέλη, ούτε καν με την πραγματικότητα. Η μίλα καλύτερα και μάθε να αξιοποιείς μια online κοινότητα και να συννενοήσαι με άλλα μέλη που συζητάνε και επικοινωνούν με τους υπόλοιπους απροβλημάτιστα ή πήγαινε για ψάρεμα. Προφανώς δεν έχεις πρόβλημα με τους υπολογιστές αλλά πρόβλημα συμπεριφοράς οπότε σε λάθος φόρουμ βρίσκεσαι ούτως ή άλλως. Get a grip....
darkCount Φεβρουάριος 25, 2008 #13 Φεβρουάριος 25, 2008 Επιμένεις... Έλα από Τετάρτη και το ξανασυζητάμε ποιος μιλάει καλά και ποιος όχι, Αν σε ενδιαφέρει καθόλου να συμμετάσχεις στην συγκεκριμένη κοινότητα διάβασε άλλη μια τους κανόνες και δούλεψε λιγάκι και την ευγένια Αν και τότε νομίζεις ότι το φόρουμ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες σου σε στέλνω μια και καλή στο κατάλληλο φόρουμ να βρεις και συ την υγεία σου και μεις την ηρεμία μας. Antiamo tsimento for now:hi:
d'amato Μάρτιος 7, 2008 Author #14 Μάρτιος 7, 2008 Φανταζομαι οτι τωρα πηρες την απαντηση σου mr εξυπνακια... Δε γεννηθηκε ακομα αυτος που θα μου κανει τον ξυπνιο και θα τον αφησω ετσι
jpavly Μάρτιος 7, 2008 #15 Μάρτιος 7, 2008 Φανταζομαι οτι τωρα πηρες την απαντηση σου mr εξυπνακια...Δε γεννηθηκε ακομα αυτος που θα μου κανει τον ξυπνιο και θα τον αφησω ετσι Μεγάλη μαγκιά αρχηγέ Θα μας λείψεις (not) :hi:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.