Jump to content

MEGA test 80 cpu coolers

neuromancer

Recommended Posts

http://www.tomshardware.com/2008/02/20/cpu_cooler_charts_2008/

Το συμπέρασμα τα λέει όλα:

"It is truly remarkable how much junk is sold in hardware stores these days, and how badly customers are sometimes deceived."

Ρε παιδιά αυτή της Zaward Vivo εσωτερικά δεν είναι ίδια με την Xigmatek HDT - S1283 που έχει το Πλαίσιο; Μου φένεται περίεργο που έχει τόσο χαμηλή βαθμολογία στην ικανότητα ψύξης, την είχα για καλή υλοποίηση.

post-8184-1416073394,6554_thumb.jpg

Αυτό είναι το πρώτο απο τα τρια parts που θα είναι συνολικά το συγκρητικό σωστά;

Περίεργο πάντως που στον πίνακα με τους κατασκευαστές δεν γράφουν την Thermalright της οποίας η IFX-14 είναι recomended...

Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους λίγο...

Όλες ίδιες είναι... 2 βαθμούς πάνω 2 κάτω, big deal!!! και με τσιτωμένο 4πύρηνο από κάτω, πολύ ρεαλιστικό σενάριο.

οκ, σε μέσο όρο αναφέρομαι. Υπάρχουν και εξαιρέσεις.

"The random number generator next picked a watercooling solution. A short while ago, motherboard maker MSI introduced the X38 HydroGen motherboard, which sports a water cooling solution for the northbridge and southbridge."

Λογικό για τον τomas ότι το hydrocοολ είναι το ίδιο πάνω κάτω με κάποιες αερόφυκτρες που πιθανόν είναι στο 1/3 της τιμής του. Και λέω λογικό γιατί έχετε ακούσει τελευταία την msi στα forums toy thelab???¨ολο asus, abit, gigabyte ακούγονται. Έχει μείνει απέξω στα ip35, χ38 που δεσπόζουν τώρα και ψάχνει ένα τρόπο να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ε ναι! ότι να'ναι!

Εγώ πάντως με τη Zalman 9500 είναι μια χαρά ευχαριστημένος. Δεν κάνει θόρυβο στα χαμηλά της και είναι και μουράτη (ασχέτως του ότι δεν έχω παράθυρο δίπλα :) )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.