Jump to content

Εκδοση ΑΦΜ

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τις καλησπερες μου σε ολη την παρεα...

Για πειτε μου τι χρειαζεται για να εκδοσω ΑΦΜ στο ονομα μου...(δικαιλογητικα,που πρεπει να παω κλπ)

Ευχαριστω πολυ...:T:

Αν έπαιρνες ένα τηλέφωνο στην εφορία δεν θα ήταν καλύτερα από ένα τεχνολογικό φόρουμ; ;)

Αρχική απάντηση από jpavly

Αν έπαιρνες ένα τηλέφωνο στην εφορία δεν θα ήταν καλύτερα από ένα τεχνολογικό φόρουμ; ;)

τετοια ωρα που το θυμηθηκα δεν νομιζω να βρω κανεναν...:p

Αρχική απάντηση από ea6gka

ταυτοτητα και στην εφορια , αυτα.

thanx dude...:T:

αν δεν κανω λαθος ναι, πριν λιγες μερες εβγαλα 1 βεβαιωση ΑΦΜ.

Αλλα στο προτεινω ως τους πλεον ειδικους να σε διευκοληνουν για οποιοδηποτε σου request προς το κρατος.

Εγω πάλι θα σου έλεγα να μην βγάλεις ΑΦΜ... Ειναι το πρώτο βήμα για το σφράγισμα του θηρίου... :p

Αφμ απο κεπ δεν βγάζεις ,

βγάζεις στην εφορία με τα δικαιολογητικά που ειπε ο ea6gka , εκτος και αν πάει πχ ο αδερφος - αδερφη σου να σου κανει την δουλεια η καποιος 3τος οποτε θα χρειαστει και μια εξουσιοδοτηση .

Αφου βγάλεις αφμ μετα απο κεπ μπορεις να παιρνεις φορολογικη ενημεροτητα - ασφαλιστικη ενημεροτητα - εκκαθαριστικα [ εκκαθαριστικα εφοσον υποβαλλεις δήλωση.] .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.