Jump to content

rapishare.......οριο.

ennia

Recommended Posts

Οταν υπερβεις το οριο των 25gb στο rapid μεσα σε 5 μερες, ποσο πρεπει να περιμενεις ετσι ωστε να ξανα κατεβασεις?

εγω περιμενα μια μερα, και σημερα κατεβασα 5 αρχεια και μου ξανα εβγαλε το μνμ των 25 gb. γιατι ????? ????? ????? ????? ????? :TD: :TD: :TD: :TD: :TD:

Αν δεν κανω λαθος...

Ας παρουμε παραδειγμα οτι:

1η μερα κατεβαζεις: 5GB

2η μερα κατεβαζεις: 10GB

3ημερα κατεβαζεις: 5 Gb

4η μερα κατεβαζεις : 5Gb]

Οποτε εφτασες το οριο σου στην 4η μερα...την 5η μερα δεν θα μπορεις να κατεβασεις τπτ ...ΑΛΛΑ την 6η μερα θα μπορεις να κατεβασεις 5 GB (διοτι 10 απο 2η + 5 απο 3η + 5 Απο 4η=20 GB last 5 days οποτε σου μενουν 5GB)

Αν δεν κανω λαθος ετσι δουλευει το συστημα στο rapid

Αρχική απάντηση από ennia

και ετσι να ειναι παλι δεν βγαινει. εγω σημερα κατεβασα 500MB μονο και με σταματησε. Μαλλον θα το αφησω 2-3 μερες να παρει ανασα.

Και ομως βγαινει.

Πες οτι κατεβασες 1η μερα 500MB/2η μερα 10GB/3η μερα 10 GB/4η μερα 4Gb/5η μερα 500MB....οποτε την 6η μερα θα μπορεις να κατεβασεις μονο 500MB...ενω την ακριβω επομενη μερα θα μπορεις να κατεβασεις 10 GB.

Αρχική απάντηση από gbak

οχι ρε λογικα καθε μερα σου αφαιρει...για ριχνε καμια ματια..

Αυτο λεω αλλα παντα αναλογα με το τι εχεις κατεβασει τις 5 τελευταιες μερες...

Εγώ το χρησιμοποιώ το rapidshare και ξέρω πως λειτουργεί! :jump:

Αν πάς στην κεντρική σελίδα του rapidshare και κάνεις login υπάρχει ένα κουμπί που λέγεται "Logs"!!!!!

Όταν το επιλέξεις σου έχει πόσα έχεις κατεβάσει από μία ημερομηνία και μετά... Εσένα θα σε απασχολήσουν οι πέντε τελευταίες μέρες... Κάθε μέρα διαγράφονται τα MB της πέμπτης μέρας!

Τα υπόλοιπα τα έχει έτσι ώστε να δείς πότε θα σου μηδενιστούν αυτά που έχεις κατεβάσει που αυτό γίνεται κάθε 90 μέρες!!!!!

:computer:

• 4 weeks later...

εδώ και μια ώρα με έχουν να περιμένω (το site κάνει από μονο του ανανέωση) και mail πουθενά

ούτε τα στοιχεια δεν μου δίνουν ούτε σημείο ζωής:cry:

ξέρει κανεις αν η διαδικασία γίνετε αυτόματα η περνάει από ανθρώπινα χερια?:(

ενταξει ρε συ συμβαινει αυτο...και εμενα παλιοτερα ειχε κολλησει ο λογαριασμος... πάντως αν δεν σου ηρθε και email απο το paypal μάλλον δεν εγινε ποτε και η πληρωμη οποτε για αυτο δεν ελαβες και email απο το ραπιντ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.