nikoskrhth Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Χερετώ τα κοπέλια και ρωτω αμα ξερει κανείς για το infoshop.grΤο καλοκαίρι του 2005 είχα αγοράσει μια dfi nf4 sli-d 939 στα 165ε περιπου οπου πεθανε κατα δι διάρκεια του 2 ετους εγγυίσης και την στέλνω με δικά μου εξοδα για αντικατάσταση και με πέρνουν τηλ (καπου στο 2007) και μου λενε οτι δεν υπάρχει πλεον και μου δίνουν 76.76ε πιστωτικό ή MSI k8 agp μεταχηρισμένη με εκπτωση 5% απο την αρχικη τιμη της.απο τοτε δεν κατάφερα να επικοινωνισω το site δεν λειτουργει καποια στιγμη στο καλοκαιρι του 2007 που ειχα παρη τηλ μου είπαν οτι κανουν μετακόμιση και ακομη περιμενωαν γνωριζει κανεις κατι με το κατάστημα παρακαλω να απαντήσει.ευχαριστω
Spyrus Φεβρουάριος 20, 2008 #2 Φεβρουάριος 20, 2008 Πήγαινε κατευθείαν στον προμηθευτή τους (oktabit?) να κάνεις το πάρε-δώσε αν δεν μπορούν
junior-21- Φεβρουάριος 20, 2008 #3 Φεβρουάριος 20, 2008 Παρόμοιο περιστατικό μου είχε συμβεί με την ίδια μητρική με κατάστημα που έκλεισε, ο προμηθευτής της στην περίπτωσή μου ήταν η infoquest, οπότε θα σου πρότεινα να απευθυνθείς σε αυτούς!
nikoskrhth Φεβρουάριος 20, 2008 Author #4 Φεβρουάριος 20, 2008 Το πρόβλημα είναι οτι δεν ξερω ποιος ειναι ο προμηθευτής. Και είμαι κρητη οπότε μονο τηλ μπορω να παρω
junior-21- Φεβρουάριος 20, 2008 #5 Φεβρουάριος 20, 2008 Πάρε τηλ στην quest και πές τους το περιστατικό... Απλά το μαμισιάτικο στην περίπτωση σου είναι ότι δεν έχεις serial number να δούν αν είναι από αυτούς... ’ντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας δλδ. Πάρε τηλ και πες μας τι σου είπαν
junior-21- Φεβρουάριος 24, 2008 #7 Φεβρουάριος 24, 2008 Kρητίκαρε, έκανες τίποτα? Πήρες τηλ? Περιμένω νέα!!!
schumifer Φεβρουάριος 24, 2008 #8 Φεβρουάριος 24, 2008 MSI=OKTABIT απλά το πρόβλημα είναι με την απόσταση. Αυτοί πιθανά θα έχουν ή δε θα σε ρίξουν τόσο
ShadowRunner Φεβρουάριος 24, 2008 #9 Φεβρουάριος 24, 2008 Το infoshop δουλεύει από ότι ακούω απο μέσα, απλά δουλεύει μόνο σαν χονδρική στα μαγαζιά inspot (netcafe)... δεν μπορείς πλέον να κάνεις κάτι για αυτό νομίζω, εκτός και άν επικοινωνήσεις με Oktabit που είναι και ο βασικός του προμηθευτής.Από εκεί και πέρα θα ρωτήσω να μάθω τι γίνεται με εγγυήσης και τέτοια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.