sstav Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Τα φώτα σας ρε παίδες γιατί κάτι δεν μ'αρέσει στο raptor 150gb. Δεν ξέρω πολλά πολλά και θα ήθελα την βοήθειά σας αν λειτουργεί οκ ή κάτι πρέπει να ρυθμίσω σωστά κτλ. τα αποτελέσματα από hd tune φαίνονται παρακάτω..... το write cache on το έχω ενεργοποιημένω από device manager σωστά; Με ανησυχούν οι δύο απότομες πτώσεις που εμφανίζει (και λογικά το average transfer rate θα έπρεπε να ήταν παραπάνω). Ξεκίνησα να το ψάχνω με αφορμή το stalker, όπου εμφανίζει πολύ συχνά ανεξήγητα σπασίματα στην κίνηση με ένδειξη ότι δουλεύει ο σκληρός.
tyxeros Φεβρουάριος 20, 2008 #2 Φεβρουάριος 20, 2008 Εμενα νορμαλ μου φαινεται ο δισκος. Μην σε ανυσηχουν αυτα τα πηγαδια που κανει στο HDtach. Για να εισαι σιγουρος ομως κατεβασε και τα διαγνωστικα απο τη σελιδα της WD και τρεχτα.
sstav Φεβρουάριος 20, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 20, 2008 Θα το δοκιμασω φίλε μου ....αλλά δεν έχω δει σε αλλους τέτοια κυματομορφή....συν ότι δουλεύει με τα vista συχνά ο σκληρός....συν τα σπασίματα -κολληματα στο stalker .... Υπάρχει κάτι για την βελτίωση της αποθήκευσης -διαχείρισης των αρχείων στους σκληρούς; το 7.8 storage manager που αναφέρεται εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=681844#post681844τι ακριβώς κάνει;
Samael Φεβρουάριος 20, 2008 #4 Φεβρουάριος 20, 2008 Tα Vista κανουν διαφορα δικα τους στο backround χωρις να στο πουν.Ισως εκεινη την ωρα που εκανες το bench να εγινε το ιδιο, βρες μια στιγμη που ειναι ηρεμος κ κανε ενα τεστ ξανα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.