Jump to content

Enermax vs Corsair

a4dtm

Πιο απ΄τα δυο?  

43 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Εχω μπερδευτει ρε γαμωτο. Θελω το enermax 720W αλλα λετε ασυμβατοτητα. Βαριεμαι τη διαδικασια της δοκιμης. Εχει κανεις DFI με Enermax?

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από athlon=greek

έλα Γιώργο Corsair και από εμένα με πίεση και,ας μην είναι modular;) Το έχω απο το Σεπτέμβριο και είναι άψογο;):D

Εμ... το 620 είναι modular...:)

Αρχική απάντηση από Borg

σε λιγο η corsair θα βγαλει και τσιχλες

Enermax φυσικα

Και τσίχλες να βγαζε θα αγοραζα. Ότι βγάζει τουλαχτισον είναι ποιοτικό και όλος ο κόσμος το λέει.

Αρχική απάντηση από Nikos007

Εχω μπερδευτει ρε γαμωτο. Θελω το enermax 720W αλλα λετε ασυμβατοτητα. Βαριεμαι τη διαδικασια της δοκιμης. Εχει κανεις DFI με Enermax?

Να σου πώ ένα κουλό : εγώ παλιά είχα enermax liberty 500w σε dfi lanparty nf4 και φίλος πήρε το ίδιο τροφοδοτικό και στη μητρική του δεν έπαιζε! Και είχε την ίδια μητρική με μένα!!! Και το χειρότερο? Το δικό του enermax έπαιξε στην δική μου dfi ενώ το δικό μου enermax ΔΕΝ έπαιξε στην δική του dfi. :confused: Πολύ κουλό, αλλά το πήγε πίσω και πήρε άλλη μάρκα. Αλλά άλλο πιστεύω το liberty, άλλο το infinity. Τυχερό είναι μάλλον αλλά ότι και να σου συμβεί στην τελική, σου το αλλάζουν λόγω ασυμβατότητας, μην αγχώνεσαι, είναι τούμπανο το infinity, wont let you down... ;)

Αρχική απάντηση από junior-21-

Να σου πώ ένα κουλό : εγώ παλιά είχα enermax liberty 500w σε dfi lanparty nf4 και φίλος πήρε το ίδιο τροφοδοτικό και στη μητρική του δεν έπαιζε! Και είχε την ίδια μητρική με μένα!!! Και το χειρότερο? Το δικό του enermax έπαιξε στην δική μου dfi ενώ το δικό μου enermax ΔΕΝ έπαιξε στην δική του dfi. :confused: Πολύ κουλό, αλλά το πήγε πίσω και πήρε άλλη μάρκα. Αλλά άλλο πιστεύω το liberty, άλλο το infinity. Τυχερό είναι μάλλον αλλά ότι και να σου συμβεί στην τελική, σου το αλλάζουν λόγω ασυμβατότητας, μην αγχώνεσαι, είναι τούμπανο το infinity, wont let you down... ;)

αυτο ισως ειναι και θεμα μητρικης ετσι οπως το λες μαν..

εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια για το Corsair.Απλα το Enermax σαν κατασκευαστρια εταιρεια να ειναι ποιοτηκα καλυτερο.Εγω παντως ισως διαλεγα Enermax

Αρχική απάντηση από fusion

please, αν μπορει καποιος να απαντησει:flower:

edit:

Φιλε Niko δεν εχω 550αρι, λεω μεταξυ των δυο πιο θα προτινατε και το εξηγησα λεγοντας οτι παρ' οτι το 550VX ειναι καθαρα CWT και δεν εχει κοινα χαρακτηριστικα με το seasonic, εχει βγει και αυτο στα review παρα πολυ καλο.

Εγω φιλε fusion δεν θα εκανα μια τετοια αναβαθμιση. Εαν ειχα 550 και ηθελα να παρω τροφοδοτικο θα πηγαινα τουλαχιστον σε 750.

Τελικα κατεληξα στο ENERMAX Infinity 650W. Φαινεται ποιοτικη κατασκευη πιστευω να μην με απογοητευσει. Αυτο που μου φαινεται περιργο ειναι οτι οταν κανω turn off στον υπολογιστη και ενω εχει κλεισει, για 5 περιπου δευτερολεπτα δινει ρευμα στους ανεμηστηρες και στροφαρουν στο μεγιστο.

Τη συγκεκριμενη σελιδα ομολογω οτι δεν τη διαβασα. Πιο μεγαλη βαση εδωσα στα test

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.