Jump to content

Enermax vs Corsair

a4dtm

Πιο απ΄τα δυο?  

43 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

+1 για το Corsair. Συγκεκριμένα για το HX620W.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Μπορεί το αρχικό μοντέλο να είναι ας πούμε το CWT PSH750 ή το 750VH.

Αρχικό μοντέλο = Σασί

Και να μην έχουν και καμία διαφορά...η να έχουν ελάχιστες διαφορές..όπως καλλώδια με μεγαλύτερο AVG ή το ένα να είναι πλαστικά και το άλλο σιλικόνης..ή το ένα να έχει 8άρη fan και το άλλο 12άρη...κτλ κτλ

Διάβασα ότι ο ανεμιστήρας του seasonic αν και είναι temperature controlled, όταν ανεβάσει στροφές αν ζεσταθεί, δεν τις ξανακατεβάζει όταν κρυώσει. Του corsair αντίθετως τις κατεβάζει.

Γενικα'τα 600αρια μοντελα των seasonic και corsair συναγωνιζονται.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

H CWT μόνο φορτιστές για αεροπλάνα δεν φτιάχνει...

Αυτό ακριβώς λέω fusion...

Οι μεγάλοι που παράγουν τροφοδοτικά είναι 4-5 εργοστάσια.

Οι κατασκευαστές αυτό που κάνουν συνήθως είναι να ζητάνε κάτι στα μέτρα που θέλουν και τα εργοστάσια να τους τα φτιάχνουν.

Στην καλύτερη, μερικές εταιρίες έχουν RnD και φτιάχνουν δικό τους τροφοδοτικό ,πρωτότυπο ας πούμε, και βασιζόμενοι σε εκδόσης των εργοστασίων, προσθέτουν τα δικά τους και το βαφτίζουν τροφοδοτικό. Πολλές φορές δεν μπορούν να συνδιάσουν τα πάντα πάνω σε ένα "σασί" ας πούμε . . .

Τα corsair τα λένε ότι είναι seasonic, επειδή πολλά σπλάχνα τους είναι ίδια, αλλά η Seasonic είχε τροφοδοτικά πρίν απο την corsair....αν ειχε πρώτα η corsair psus και μετά έφτιαχνε και η seasonic....θα βαφτίζανε τα seasonic ---> Corsair...αλλά καμία απο τις 2 δεν τα παράγει...

Το engineering στο χαρτι δεν γίνεται απο τις ίδιες τις εταιρίες;

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

πιστεύω ότι είναι ακριβώς τα ίδια

είχα enermax liberty 500w και πήρα το corsair 6xx γιατί δε δούλευε με τη dfi μου

(το έχουν αυτό τα enermax)

εκτός απο αυτό δεν έχω δεί καμία διαφορά εκτός απο την εξωτερική εμφάνιση ;)

Αρχική απάντηση από Teodor_ch [Σήμερα, στις 14:33]

πιστεύω ότι είναι ακριβώς τα ίδια

είχα enermax liberty 500w και πήρα το corsair 6xx γιατί δε δούλευε με τη dfi μου

(το έχουν αυτό τα enermax)

εκτός απο αυτό δεν έχω δεί καμία διαφορά εκτός απο την εξωτερική εμφάνιση ;)

Τι εννοεις οτι δεν δουλευε με την dfi υπαρχουν και τροφοδοτικα με ασυμβατοτητες?:blink:

Corsair και από εμένα (χωρίς όμως να έχω δοκιμάσει ποτέ ένα Enermax) :o

και δεν ακούγεται όσο κανένα άλλο που είχα έως τώρα (HEC,Antec,Hiper,NoNames)

Tι να πω; Εγω εν κορσαιρ που ειχα εκανε σαν ανεμοθυελα οταν ανεβαζε στροφες σε ασχετα σημεια (πχ. σβησιμο πισι)...

έλα Γιώργο Corsair και από εμένα με πίεση και,ας μην είναι modular;) Το έχω απο το Σεπτέμβριο και είναι άψογο;):D

Αρχική απάντηση από Borg

σε λιγο η corsair θα βγαλει και τσιχλες

Enermax φυσικα

το πρώτο το είπες για πλάκα υποθέτω.

φυσικά και δεν είναι κριτήριο έτσι?

Corsair HX 620, κοντεύει να κλείσει χρόνο στον 24/7 server, και bench έχει κάνει, κιχ δεν ακούγεται, τι αλλο να θελήσει κανείς...

Μην παρεξηγηθώ, περισσότερο Enermax είχα στη μεχρι τώρα ζωή μου, απλά στα 109 το Corsair είναι πολύ καλή ευκαιρία από όλες τις απόψεις.

Επειδη εχω Dfi και εχω αποφασισει για enermax με προβληματισε αυτο που ακουστηκε για ασυμβατοτητα. Μπορουν να πουν μερικοι τι αποψεις τους?

Επειδή βλέπω θα τα πάρεις από το Πλαίσιο θα το δοκιμάσεις και έχεις δικαιώμα επιστροφής σε περίπτωση

ασυμβατότητας.

Αρχική απάντηση από Spyrus [Σήμερα, στις 11:11]

Επειδή βλέπω θα τα πάρεις από το Πλαίσιο θα το δοκιμάσεις και έχεις δικαιώμα επιστροφής σε περίπτωση

ασυμβατότητας.

Το πλαισιο εχει διαθεσιμο μονο το corsair 620w το enermax 650w ειναι σε ελλειψη μου ειπαν και δεν ξερουν ποτε θα ερθει.

Παντως δεν νομιζω οτι υπαρχουν ασυμβατοτητες τροφοδοτικων με μητρικες το θεωρω παραλογο προσωπικη μου αποψη κατι αλλο πρεπει να φταιει και οχι το τροφοδοτικο.

Kαι όμως υπάρχουν. Το Corsair HX620W κάποιο revision δεν έπαιζε με τις Abit IP35.

Όπως και που είπανε εδώ το Enermax με DFI.

Το δικό μου corsair παρόλα αυτά έχει παίξει χωρίς πρόβλημα με Abit IP35Pro,IX38 Quad GT & Asus Maximus Formula. Με μια βόλτα στα Abit forums θα τα δεις.

Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ

Παντως δεν νομιζω οτι υπαρχουν ασυμβατοτητες τροφοδοτικων με μητρικες το θεωρω παραλογο προσωπικη μου αποψη κατι αλλο πρεπει να φταιει και οχι το τροφοδοτικο.

στα φόρουμ της dfi φωνάζουν μακριά απο enermax ;)

[offtopic]

Αξιζει να παω απο Corsair 550VX σε 620HX λογω seasonic-like pcb?

Στο JonnyGURU αποθεωνουν και το 550αρι και ειμαι σε διλημμα...

[/offtopic]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.