Jump to content

Αναγκαστικα Xp32sp2 KAI 4 ΓΙΓΑ

BeetleJuice

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από alexis2044 [Χθες, στις 03:43]

Απο οτι φαίνεται υπάρχει κάποιο ζωυφιο στον 32 emulator και δεν του αποδίδονται οι σωστοι πόροι (προκαλλώντας page file error δλδ παγωμάρες)

διορθωνεται αυτο?

μαλλον οχι ε?

Αρχική απάντηση από Voudas [Χθες, στις 09:45]

ρε σκάθαρε, αν τα 3gb τα βλέπει κανονικά (3χ1) τα οφέλη είναι πιο πολλά νομίζω για τις εφαρμογές που τρέχει, από το dual channel... ούτε που θα το καταλάβει... και παρακάμπτεις κ την ταλαιπωρία...

δλδ απλα θα βγαλω απο το ενα σλοτ το ντιμακι και θα εχω 3 γιγα σε μονο καναλι

λες να μην επιρεασει τις επιδοσεις ε?

μακαρι

Αρχική απάντηση από kostas77 [Χθες, στις 10:12]

λιγο χλωμο βεβαια αλλα γιατι δε βαζεις το sp3 μηπως αλλαξει τιποτα? Ειχα διαβασει οτι κατι αλλαξανε σχετικα με αυτο το θεμα.

Α, στα 64μπιτα, δοκιμασες να να τρεχεις το προγραμμα σε compatibility mode? Καμια φορα βοηθαει...

κανα λινκ για sp3?

απο microsoft το κατεβαζουμε κανονικοτατα?

Αρχική απάντηση από nikoskrhth [Χθες, στις 10:24]

Το page file να υποθεσω οτι το εχετε off?

τοκανα και οφ και δεν αλλαζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ

τοχω στον δευτερο σκληρο βασικα για να μην κουραζω τον δισκο με το λειτουργικο

2χ320 παιζουν σατα2...

Αρχική απάντηση από Spyrus [Χθες, στις 10:41]

Στο bios πόση διαβάζει; Εγώ αν δε βάλω την επιλογή memory remap δεν βλέπει πάνω από 2500 κάτι.

Στα windows βλέπει 3.25 χωρίς να έχω περιφερειακά.

Μια κάρτα γραφικών 512, τα δύο ethernet και την κάρτα ήχουν στο pciexpress (αυτό το memory

remap αναφέρεται στο pci το απλό δεν ξέρω αν εννοεί και τα express για αυτό το αναφέρω)

]

μετα το bios update βλεπει ΧΩΡΙΣ το remap 2,7 Και ΜΕ το remap 4096 ΑΚΡΙΒΩΣ

το ιδιο βλεπει και το cpuz στα winxp

ομως τα ιδια τα ΧΡ βλεπουν 2 σκετα ή 2,09 στο performance tab

το περιεργο ειναι οτι ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝ περαν των 2,09 ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ....

Αρχική απάντηση από ribo [Χθες, στις 10:42]

Στο boot.ini βάζεις /3Gb. Εννοείται ότι γιά τα 32bit , έχεις το remapping off. Μειώνεις και το pagefile στο 512-784 και πρέπει να δεις 3Gb.

εγω διαβασα οτι βαζεις εκει που λεει για το παρτισιον /PAE

αυτο με τα /3GB δεν το βρικα καπου

λες το remap οφ, μα αμα το κανω οφ τοτε ΕΞΟΡΙΣΜΟΥ δεν βλεπει πανω απο 2 ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ BIOS...

αυτο που λες για το Pagefile δεν μου φαινεται πολυ λογικο γιατι και με ΜΗΔΕΝ Pagefile παλι δεν αλλαζε τπτ...

Μήπως να έτρεχες κάποιο utility για να δεις επιδώσεις του υπολογιστή

με 2γβ καθαρά και με 2,09γβ όπως βλέπουν τα xp?

Μήπως τελικά παίζει κάμποση (όχι όλη) παραπάνω μνήμη και τα windows τη δείχνουν

μόνο τόσο.

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

αμα βαλω 3 στικακια δεν χανω το διπλο καναλι?

Αρχική απάντηση από chrisnitro2000 [20-02-2008 10:20]

βάλε 3gb οπως έκανα σε ενα μηχανημε για fsx 2χ1gb και 2χ512mb, και θα βλέπει 2,8:T:

Έτσι το εννοούσα, για να μη χάσεις και το dual channel.

με 3 dimmakia τα ιδια παλι

με το /3gb το ιδιο παλι

γενικα δεν βλεπει πανω απο 2,09 με τπτ

τωρα εχει σειρα το να βγουν τα περιφεριακα να δουμε τι παιζει

παντως στα 64μπιτ τα βλεπει ολα καθαροτατα αρα δεν ειναι θεμα hardware...

Ειναι τοσο μεγαλη η αναγκη για 4gb ram? Τα προγραμματα δεν τρεχουν μια χαρα με 2?

Το /3gb στο boot.ini σημαινει οτι τα προγραμματα βλεπουν μεχρι 3gb μνημη. Το κανονικο ειναι 2gb. Δηλαδη καθε εφαρμογη νομιζει οτι εχει μαξιμουμ 2gb μνημη δικια της ετσι και αλλιως. Αν εχεις παραπανω μνημη, αυτη χρησιμοποιειται απο το λειτουργικο η αλλες εφαρμογες.

Αν εχεις ορεξη να κανεις ενα πειραμα, μια ιδεα που ειχα απο πολυ παλια αλλα ποτε δεν υλοποιησα ηταν να ριξεις τη virtual memory σε ενα ramdrive.

Το ramdrive ειναι μνημη ραμ που συμπεριφερεται σαν secondary storage δηλαδη σαν δισκος. Παιρνει και drive letter. Φυσικα οτι γραψεις δεν επιβιωνε το reboot.

Αν η ραμ σου περα απο 2.1gb δεν φαινεται στα windows αλλα μπορει να χρησιμοποιηθει ως ramdrive, ειναι ισως το πιο κοντινο στο να εχεις 4gb ραμ. Φυσικα δεν ξερω αν μπορει να τη δει η αν θα σου φαει απο τα 2.1 για να φτιαξει το ramdrive

Μια δωρεαν εφαρμογη ramdrive

http://www.arsoft-online.com/index.php?option=com_remository&Itemid=36&func=fileinfo&id=4

Και μια επι πληρωμη

http://users.compaqnet.be/cn021945/RAMDisk/ramdiskentlite.htm

Δοκιμασε το αν εχεις ορεξη και πες μας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.