BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2008 ειναι για ενα μηχανημα που τρεχει συγκεκριμενο προγραμμα ηχουτπτ αλλοεχει 2 καρτες ηχου ειδικες και ενα dspστα χπ 32 δεν εχουμε κανενα προβληματο μηχανημα φορτωθηκε με 4 γιγα για να σηκωνει plugins πολλααρχιζουν τα προβληματα λοιπονφορτωνουμε χπ64 και ολα καλα μεχρι που το προγραμμα αυτο το ειδικο οταν τρεχει και του λες να κανει κατι καθυστερει υπερβολικασυχνα λεει και το κλασικο "not responding" και μενει εκει κανοντας μια ρουτινα που θελει 1 sec να γινειαποτι ειδα στο task manager τρεχει σαν 32 μπιτ εφαρμογηΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗπροφανως παιζει ασυμβατοτητα με το προγραμμα?να το ξεχασουμε να παιξει με καποιο τροπο στα xp64?θα μου πειτε βαλε vista64δεν υποστηριζεται απο το hardware σαν drivers...αρα ακυρο και αυτοπαμε τωρα στην μαλλον αναγκαστικη λυση xp 32 και 4 gb ramεκει τι κανειβλεπει το bios 4 giga , με το memory remap ON εννοειταιμε το remap off βλεπει 2το cpuz βλεπει επισης 4 γιγα στα xpτο task manager στο tab performance ομως βλεπει 2,1 TOTAL και 1,7 freeξερω οτι δεν θα δει 4αλλα γιατι 2,1?3,2 εστω μπορει να δειαπο συσκευες εχει πανω επισης μια 2400 ati pcix και τις καρτες ηχου που σας ειπαακουω ιδεεςαν δει εστω 3,2 καλα ειμαστεκαι κατι τελευταιοξερω οτι ασχετα αν δεν βλεπει 4 γιγα η μνημη υπαρχει απλα δεν υπαρχει adressingαυτο τι σημαινει οτι εκει μπορει να σηκωσει το μηχανημα Plugin ή οτι δεν μπορει να την χρησιμοποιησει καν?ευχαριστω πολυ παιδιασκαθαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 19, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 mobo p5b deluxeραμ 4χ1 γιγα Ocz 800 mhzδοκιμαστηκε ο διακοπτης /PAE στο boot.ini αλλα χωρις αποτελεσμαεκανε τα ιδια ακριβως...δεν ξερω ομως αν τον συνεταξα σωστα...να κανω αλλο ενα Installation με xp SP1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Φεβρουάριος 19, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 βλεπει λιγα γιγα γιατι εχεις βαλει πολλες συσκευες που τρωνε memory mappings (δεν θυμαμαι αν ειναι ακριβως ετσι η ορολογια)αν δοκιμασεις να βγαλεις πχ τις καρτες ηχου θα δεις οτι θα δει περισσοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 19, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 εστω οτι ειναι ετσιαυτη η μνημη που μενει εκτος ειναι σαν να μην την εχω καν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Φεβρουάριος 19, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 Αρχική απάντηση από BeetleJuice εστω οτι ειναι ετσιαυτη η μνημη που μενει εκτος ειναι σαν να μην την εχω καν? Ναι, σαν να μην την εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 20, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Και σε μενα windows xp & windows (32) και τα 2 λειτουργικα βλεπανε μονο 2.4 γιγα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Φεβρουάριος 20, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Λες "αν δει έστω 3,2 καλά είμαστε".Γιατί δε βάζεις 3 GB να τελειώνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 20, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 ρε σεις εχω την εντυπωση οτι εκει που κοιταξε θα επρεπε να του δειξει ολη τη ραμ που βλεπουν τα win. Δηλαδη θα επρεπε να βλεπει ~2gb με τα xp32 και ~3,2gb με τα xp32sp2. Αυτο το 1,7... δε καταλαβαινω που κολλαει Eπισης δε καταλαβαινω αυτο που λεει ο kostas007 οτι εχεις πολλες συσκευες (για παραδειγμα... και γω εχω πολλες συσκευες αλλα στο tab που αναφερεις βλεπω οση ραμ βλεπουν τα win, ασχετος το usage της) *update bios δε ρωταω καν αν εχεις κανει *ρε εχεις βαλεις σιγουρα το sp2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 20, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Αρχική απάντηση από MOS [Σήμερα, στις 02:26] Και σε μενα windows xp & windows (32) και τα 2 λειτουργικα βλεπανε μονο 2.4 γιγα.. να βλεπε 2,4 θαλεγα οκ κατι βλεπει εστω2,09 ειναι για την ακριβεια!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 20, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Αρχική απάντηση από Whitesnake [Σήμερα, στις 03:00] Λες "αν δει έστω 3,2 καλά είμαστε".Γιατί δε βάζεις 3 GB να τελειώνεις? αμα βαλω 3 στικακια δεν χανω το διπλο καναλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 20, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 03:01] ρε σεις εχω την εντυπωση οτι εκει που κοιταξε θα επρεπε να του δειξει ολη τη ραμ που βλεπουν τα win. Δηλαδη θα επρεπε να βλεπει ~2gb με τα xp32 και ~3,2gb με τα xp32sp2. Αυτο το 1,7... δε καταλαβαινω που κολλαει Eπισης δε καταλαβαινω αυτο που λεει ο kostas007 οτι εχεις πολλες συσκευες (για παραδειγμα... και γω εχω πολλες συσκευες αλλα στο tab που αναφερεις βλεπω οση ραμ βλεπουν τα win, ασχετος το usage της) *update bios δε ρωταω καν αν εχεις κανει *ρε εχεις βαλεις σιγουρα το sp2 ? στο system εκει που λεει τα ινφο τα γενικα λεει 2,00 gb ram με alt ctrl del και αν παω στο tab performance βλεπω 2,09 TOTAL εκ των οποιων τα 1,7 ειναι διαθεσιμα (τα αλλα τα τρωνε οι εφαρμογες που τρεχουν εκεινη την ωρα) για τα xp32sp1 εχω ακουσει οτι ο διακοπτης /PAE δουλευει καλυτερα τι εννοεις "βλεπω οση ραμ βλεπουν τα win, ασχετος το usage της" βλεπεις ΤΟΤΑΛ 3,2 ας πουμε και ΕΛΕΥΘΕΡΗ 3,2? πως ειναι δυνατον! bios update εκανα στο λαστ και κατεβασα και ολους τους drivers απο asus εγω λεω να κανω μια δοκιμη με ενα δευτερο win xp sp1 και να πειραματιστω με φρεσκια εγκατασταση και με το /PAE... το περιεργο ειναι οτι ειτε βαλο το /ΡΑΕ ειτε οχι δεν εχει καμια ΑΠΟΛΥΤΩΣ επιδραση ξερει κανεις την συνταξη στον παλιοδιακοπτη αυτον? διαβασα και απο microsoft ,δεν λεει τι συνταξη ακριβως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 20, 2008 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 03:18] ....και αν παω στο tab performance βλεπω 2,09 TOTAL εκ των οποιων τα 1,7 ειναι διαθεσιμα (τα αλλα τα τρωνε οι εφαρμογες που τρεχουν εκεινη την ωρα) ααα οκ, νομιζα οτι στο τοταλ εβλεπες το 1.7 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 03:18] τι εννοεις "βλεπω οση ραμ βλεπουν τα win, ασχετος το usage της" βλεπεις ΤΟΤΑΛ 3,2 ας πουμε και ΕΛΕΥΘΕΡΗ 3,2? πως ειναι δυνατον! οχι ρα, για το τοταλ ελεγα μονο οχι και για το free Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 20, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 ωραια ρα συνενοηθηκαμε χαχατωρα πες μου πως τοκανες και βλεπει 3,2 παρολο που εχεις πολλες καρτεςκαι οκ και αυτος εχει 3και 256 να τρωει η καθεμια απο τις διευθυνσεις αντε 1 γιγα να σου χαρισω εγωλειπει ΕΝΑ ΑΚΟΜΑπουντο!επρεπε να λεει 3 εστωπου ειναι το παλιογιγα οεοθα κανω φρεσκο ινσταλ με sp1 και θα το παω μεχρι 3 να δουμεεσεις τι ξερετε το sp1 βλεπει περισσοτερα ή λιγοτερα?μηπως να του βαλω 2000server?για το κολημα με το προγραμμα που τρεχει σε *32 Mode και κολαει για κατι απλο τι εχετε να πειτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 20, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceγια το κολημα με το προγραμμα που τρεχει σε *32 Mode και κολαει για κατι απλο τι εχετε να πειτε? Απο οτι φαίνεται υπάρχει κάποιο ζωυφιο στον 32 emulator και δεν του αποδίδονται οι σωστοι πόροι (προκαλλώντας page file error δλδ παγωμάρες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 20, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 ρε σκάθαρε, αν τα 3gb τα βλέπει κανονικά (3χ1) τα οφέλη είναι πιο πολλά νομίζω για τις εφαρμογές που τρέχει, από το dual channel... ούτε που θα το καταλάβει... και παρακάμπτεις κ την ταλαιπωρία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas77 Φεβρουάριος 20, 2008 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 λιγο χλωμο βεβαια αλλα γιατι δε βαζεις το sp3 μηπως αλλαξει τιποτα? Ειχα διαβασει οτι κατι αλλαξανε σχετικα με αυτο το θεμα.Α, στα 64μπιτα, δοκιμασες να να τρεχεις το προγραμμα σε compatibility mode? Καμια φορα βοηθαει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Φεβρουάριος 20, 2008 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 βάλε 3gb οπως έκανα σε ενα μηχανημε για fsx 2χ1gb και 2χ512mb, και θα βλέπει 2,8:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskrhth Φεβρουάριος 20, 2008 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Το page file να υποθεσω οτι το εχετε off? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Φεβρουάριος 20, 2008 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Απαγορεύεται νομίζω σε κάθε περίπτωση όση μνήμη και αν διαθέτεις, από την μαμά τους το θέλουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 20, 2008 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Στο bios πόση διαβάζει; Εγώ αν δε βάλω την επιλογή memory remap δεν βλέπει πάνω από 2500 κάτι.Στα windows βλέπει 3.25 χωρίς να έχω περιφερειακά.Μια κάρτα γραφικών 512, τα δύο ethernet και την κάρτα ήχουν στο pciexpress (αυτό το memoryremap αναφέρεται στο pci το απλό δεν ξέρω αν εννοεί και τα express για αυτό το αναφέρω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.