Jump to content

Επιτοίχια βάση VESA 100 στη θεσσαλονίκη?

geogeoland

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ! :) Θέλω να ρωτήσω... επειδή δεν ξέρω απο πού ακριβώς να ξεκινήσω να ψάχνω και επειδή δεν έχω αυτή τη περίοδο το χρόνο να πάρω τους δρόμους, θέλω να ρωτήσω αν έχει βρει κανείς στη Θεσσαλονίκη κάτι τέτοιο

http://multistore.gr/shop/product_info.php?products_id=3138

Θα το έπαιρνα απο το net, και αν δε βρω κάτι άλλο αυτό θα κάνω, αλλά θέλω να πάω να το δω απο κοντά, να κοιτάξω μερικά πράγματα, να το σκεφτώ (τοποθέτηση κλπ), άσε που είναι και πρόβλημα η παραλαβή... οπότε, υπάρχει η δυνατότητα να βρω κάτι τέτοιο σε κανονικό κατάστημα? :)

Πηγαινε μια βολτα στην MediaMarkt (στην Πυλαία Θεσσαλονικης για σένα)... νομιζω οτι θα βρεις αυτο που ψάχνεις... εχει παρα πολλες επιλογες (TV, monitors, CRT κτλ) τις κοιταζα και εγω την τελευταια φορα που πηγα, για την DELL μου... ;)

Αρχική απάντηση από perp

Πηγαινε μια βολτα στην MediaMarkt (στην Πυλαία Θεσσαλονικης για σένα)... νομιζω οτι θα βρεις αυτο που ψάχνεις... εχει παρα πολλες επιλογες (TV, monitors, CRT κτλ) τις κοιταζα και εγω την τελευταια φορα που πηγα, για την DELL μου... ;)

Ωραίος ωραίος! :)

Μια ακόμη πιθανή πρόταση για κέντρο χρειάζομαι, και έκλεισα. :)

Αλήθεια, κατέληξες σε κάτι για την Dell τώρα που το συζητάμε? :)

Μπαααα περισσότερο αναγνωριστικη ματια εριξα για το τι κυκλοφορει στην αγορα :p

Στην mediamarkt πάντως τις εχει αναλυτικα, τοποθετημένες (χωρις οθονη φυσικα για να σκαλιζεις) σαν δειγματα, ωστε να μπορεις ανετα να δεις τι γινεται, γενικα την κατασκευη, τα υλικα και βέβαια υπάρχει πινακας για το ποιο μοντελο ταιριαζει στις αναγκες σου γιατι υπάρχουν διαφορες βάσεις και με διαφορετικες αντοχες στο βάρος... αν θυμαμαι καλα οι περισσοτερες ειναι σε χρωματα ματ ασημι, μαυρες και τέτοια... στα ραφια εχει και οδηγιες που σου εξηγουν με διαγράμματα...

Δες και εδω να πάρεις ιδεες

http://www.ergotron-europe.com/

ναι ergotron κορυφη!!

εγω πηρα τελικα απο το μαλτιραμα που θεωρω οτι εχει μια x ποικιλια απο αποτελεσματικες λυσεις.

επιτοιχιος βραχιονας 3+1 βαθμοι ελευθεριας μεχρι 30κιλα ολα τα vesa, 125Ε..νομιζω.

αλλα τρελη φαση γιατι κανεις την οθονη οτι θελεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.