allos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2008 Λοιπόν έχω το Acer 5920G και έχει 2gb μνήμη και είπα να αγοράσω αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555259 Ένας γνωστός μου που έχει το ίδιο laptop πήρε 2 τέτοιες αλλά τα καλά μας Vista ανγνωρίζουν μόνο τα 3gb Ερώτηση 1 --------------------- Βρήκα στο forum κάπου στα Vista Tips αυτό " Για να ενεργοποιησετε την δυνατοτητα τα x86 vista να βλεπουν πανω απο 2,5-3 giga μνημης παταμε ->windows key+r ->πληκτρολογουμε cmd ->ctrl+shift+enter (τρεχουμε το cmd με δικαιοματα admin αλλιως δεν δουλευει το tip) ->πληκτρολογουμε BCEdit /set PAE ForceEnable Mετα κανουμε restart και βλεπουμε ολα τα gb της μνημης" Το έχει δοκιμάσει κανείς ? Αναγνωρίζει τα 4gb ή απλά δείχνει 4gb ? Eρώτηση 2 ---------------------- Δείτε λιγάκο αυτό Δεν δουλεύουν σωστά οι μνήμες απο εργοστάσιο ή μου φαίνετε ? Το λέω επειδή δείνει FSB: DRAM , 3:5..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Φεβρουάριος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 Αυτή η εντολή που πατάς λειτουργεί μιά χαρά για τα 4gb!Ένας φίλος μου το δοκίμασε και δεν είχε κανένα πρόβλημα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Φεβρουάριος 19, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 Αρχική απάντηση από bkbilly [Χθες, στις 23:28] Αυτή η εντολή που πατάς λειτουργεί μιά χαρά για τα 4gb!Ένας φίλος μου το δοκίμασε και δεν είχε κανένα πρόβλημα!!!!! εμενα παλι δεν. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Φεβρουάριος 20, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Το έψαξα πολύ και οι πιο πολλοί μου λένε ότι δεν ποιάνει ......Τι να πώ ... μάλλον δεν 8α παραγγείλω δεύτερο dimm ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Φεβρουάριος 21, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Λοιπόν έβαλα την μνήμη και τώρα έχω 3gb ....μιλάμε για μεγάλη διαφορά το laptop !!!!Το score των Vista παραμένει ίδιο , αλλά προγράμματα όπως το Photoshop , το Μaya δουλεύουν με τρελή διαφορά .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.