oxide Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2008 γειας σας εχω παθει πλακα ..δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει... οποτε γραφω ενα προγραμμα στην pascal και ακουω μουσικη ξαφνικα αρχιζει μικροκοληματακια (~1sec το καθενα)που ειναι χειροτερα απο κανονικο κολλημα γιατι μου βγαζει το τραγουδι απο την μυτη.. η πλακα ειναι οτι αμα κανω ελαχιστοποιηση ολα διορθωνονται... το παθαινει συνηθως οταν κανω save το προγραμμα... αλλα οχι παντα..αλλες φορες δεν το κανει καθολου... εχετε καμια ιδεα?
Chosen Φεβρουάριος 19, 2008 #2 Φεβρουάριος 19, 2008 Δοκίμασε κάποιον άλλον player για να αρχίσεις να αποκλείεις έναν έναν τους παράγοντες.
bkbilly Φεβρουάριος 19, 2008 #3 Φεβρουάριος 19, 2008 Μπορεί να χρειάζεσαι περοσσότερη μνήμη ο υπολογιστή σου και γι' αυτό μπορεί να κολάει!!!!!
samplist Φεβρουάριος 19, 2008 #4 Φεβρουάριος 19, 2008 άσε τη Pascal και γραψε σε καμιά πιο σύγχρονη γλώσσα ή αλλιώς άκου ραδιόφωνο (όχι μέσω pc)...
whitesnake Φεβρουάριος 20, 2008 #5 Φεβρουάριος 20, 2008 Δοκίμασε να δώσεις above normal priority στον media player να δεις αν βοηθάει. Επίσης μ'άρεσε σαν ρήμα το κωλάει :D
Zarras Φεβρουάριος 20, 2008 #6 Φεβρουάριος 20, 2008 Αρχική απάντηση από oxide [Χθες, στις 20:06] οποτε γραφω ενα προγραμμα στην pascal και ακουω μουσικη ξαφνικα αρχιζει μικροκοληματακια (~1sec το καθενα) εχετε καμια ιδεα? ναι ειναι πασιγνωστο conflict μεταξυ της pascal και της μουσικης που ακους Προφανως το συστημα δε ξεχωριζει αυτα τα 2 και γιαυτο εχεις το conflict. Δοκιμασε να αλλαξεις ρεπερτοριο ή γλωσσα προγραμματισμου (i strongly recomend το 1ο...)
felix Φεβρουάριος 20, 2008 #7 Φεβρουάριος 20, 2008 :rofl:.....(μολις προσγειωθηκε πανω μου τεραστιο χαλυβδινο delete [X] με πολλά km/h....)....Ζαρα,εγραψες βραδιατικα....+ many, many points:worship: :worship: :worship: @oxide : Τι σύστημα είναι?Ινφο?
oxide Φεβρουάριος 20, 2008 Author #8 Φεβρουάριος 20, 2008 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. pascal γραφω καθαρα λογω σχολης... το συστημα ειναι οντως παλιο... celeron 2.1 και μνημη 1gb αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο ..καθως εχω κανει πολυ πιο απαιτητικα πραγματα και δεν ειπε λεξη... θα δοκιμασω το απογευμα να βαλω τον media player σε μεγαλυτερο priority,και μετα θα αλλαξω αν δεν λυθει.. το προβλημα ειναι οτι δεν εχω βρει τροπο να αναπραγω το προβλημα..απλα συμβαινει συνηθως οταν κανω save... @Zarras :laughing:
felix Φεβρουάριος 21, 2008 #9 Φεβρουάριος 21, 2008 Παίζεις με onboard κάρτα ήχου?Αν ναι με ποιά και με τι drivers?Κατι μου θυμίζει από το παρελθόν η όλη κατάσταση...
oxide Φεβρουάριος 21, 2008 Author #10 Φεβρουάριος 21, 2008 ναι με onboard ειμαιη μητρικη ειναι albatron px845 pev pro .drivers -> avance AC'97 AudioΑρχική απάντηση από felix [Σήμερα, στις 02:13] Κατι μου θυμίζει από το παρελθόν η όλη κατάσταση... σιγουρα ρε συ...παλιο pc παλια προβληματα..
sotiris Φεβρουάριος 21, 2008 #11 Φεβρουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από Zarras ναι ειναι πασιγνωστο conflict μεταξυ της pascal και της μουσικης που ακους Προφανως το συστημα δε ξεχωριζει αυτα τα 2 και γιαυτο εχεις το conflict. Δοκιμασε να αλλαξεις ρεπερτοριο ή γλωσσα προγραμματισμου (i strongly recomend το 1ο...) Είσαι θεός ! ! ! ! !
johnson Φεβρουάριος 22, 2008 #12 Φεβρουάριος 22, 2008 Ο Pascalis τα σπάει...:nuke: :clap: :worship: Βάλε winamp lite και δοκίμασε να του αυξήσεις το priority όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω. Αν δε φτιάξει, ρίξε και το priority του editor/compiler της pascal. Επίσης, αν έχεις παλαιότερη έκδοση από XP, βάλε XP...
LevelOne Φεβρουάριος 22, 2008 #13 Φεβρουάριος 22, 2008 Μπορεί πολύ απλα ο compiler να έχει memory leak... Ελεγξε ποση μνήμη σου χρησιμοποιεί όταν εμφανίζεται το πρόβλημα απο το Task Manager και αν δεις κανενα εξωφρενικό ποσό τότε ΚΠΠ είναι ο compiler...
TifoziF1 Φεβρουάριος 22, 2008 #14 Φεβρουάριος 22, 2008 Κατέβασε το VirtualPC 2007 (δωρεάν) και φτιάξε ένα virtual machine μέσα σ'αυτό που δουλεύεις. Βάλε τα Win2000 για λειτουργικό και κάνε εκεί εγκαταστάσεις για τα προγράμματα που δουλεύεις για την σχολή σου. Ο "Δισκος" του virtual machine θα είναι απλά ένα αρχείο στον κανονικό σου δίσκο. 10GB σου φτάνουν και με rar το καις όποτε θές σε 1-2 DVDs ή σε ένα μεγαλούτσικο stickακη για backup. Τρέχει σε ΟΠΟΙΟ PC με VirtualPC 2007 θές, και δεν γεμίζεις το κανονικό PC σου με outdated εφαρμοgές και DLLs
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.