Melkon Φεβρουάριος 20, 2008 #21 Φεβρουάριος 20, 2008 υποθετω το ολο θεματακι με τους σωληνες θα εξελιχθει σε κατι σαν επιπλο?
Melkon Φεβρουάριος 20, 2008 #23 Φεβρουάριος 20, 2008 οχι δεν καταλαβες ενοω οτι θα το εχεις στο σαλονι κτλπ ετσι να φαινεται να το καμαρωνεις!!ΖΗΛΕΙΑ MODE ON!
jois21 Φεβρουάριος 21, 2008 Author #24 Φεβρουάριος 21, 2008 Συνεχιζουμε. Οι καρτες και οι λαμπες ταχτοποιουνται μεσα στο κουτι: Αφου πρωτα ηχομονωθηκε κατα καποιο τροπο ο χωρος της αντλιας ωστε να μην υπαρχει επαφη με τα στηριγματα του case: Το HTPC ειναι τωρα ετοιμο να λειτουργησει. Εδω δυο .gif της οθονιτσας η οποια απο το λογισμικο της μπορει να δειξει πληροφοριες για το συστημα οπως τυπο επεξεργαστη, ελευθερη ραμ, χωρο σκληρου, ταχυτητα upload/download, πληροφοριες δικτυου, εισερχομενα mail, rss feed, weather news, πληροφοριες για τον ηχο κ.α. Εμφανιζει κανονικα ελληνικα στη γραμματοσειρα και το μεγεθος που επιλεγεις: Τελικες φωτος: Καλα X-Fi δεν εχει. Διαλειμμα για λιγη γκρικ τιβι... :smoke: Εχει γινει και μια ψηλομοντα στη τιβι για να αποκτησει kagulight
racer Φεβρουάριος 21, 2008 #25 Φεβρουάριος 21, 2008 Και το PC και η τηλεόραση είναι όλα τα λεφτά. Είναι full HD η TV?
mak_kioy Φεβρουάριος 21, 2008 #27 Φεβρουάριος 21, 2008 Αυτό το μπλε φώς του κουτιού ελπίζω να σβήνει όταν θα θες να δεις κάποια ταινία, γιατί σίγουρα θα χαλάει πάρα μα πάρα πολύ την εικόνα.Κατά τα άλλα πάρα πολύ όμορφο του κουτί και η υδρόψυξη!
Mischeif Φεβρουάριος 21, 2008 #28 Φεβρουάριος 21, 2008 Τελειοοοοο! ΑΝ και θα το προτιμουσα καπου αλλου το κουτι γιατι φαινεται σαν μπαουλο μπροστα απο την TV, επισης φανταζομαι οτι το τη λαμπα στο pc την κλεινεις οταν παρακολουθεις TV...
Frostbyte Φεβρουάριος 21, 2008 #29 Φεβρουάριος 21, 2008 Πολυ ωραια δουλεια.. Μου πηρε λιγη ωρα να βρω που εβαλες το ψυγειο, αλλα το βρηκα..
ShadowRunner Φεβρουάριος 21, 2008 #30 Φεβρουάριος 21, 2008 Και εμένα ώρα με πήρε, αλλά θα ξαναπώ... απλά υπέροχο και έχω αρχίσει να ζηλεύω.. Συγχαρητήρια ρε φίλος για την καλή δουλειά... πολύ ωραίο και προσεγμένο.
FANISTELROOY Φεβρουάριος 21, 2008 #31 Φεβρουάριος 21, 2008 Tελεια δουλεια jois21. Mια παρατηρηση μονο, δεν εχεις κεντραρει το κουτι στη μεση του τραπεζακιου!!!! χεχεχεχεχε....Και τελικα το ψυγειο δεν φαινεται καθολου, ηταν το μονο που με χαλουσε, το που θα μπουν δλδ αυτες οι σωληνωσεις...
Melkon Φεβρουάριος 21, 2008 #33 Φεβρουάριος 21, 2008 :clap: :clap: :clap: :worship: :worship: :worship: :worship: φιλε ειναι φοβερο!Μονο φιαξε λιγο το θεμα με τα καλωδια και τη μπαλαντεζα εκει πισω!!
FANISTELROOY Φεβρουάριος 21, 2008 #34 Φεβρουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από Melkon [Σήμερα, στις 14:20] :clap: :clap: :clap: :worship: :worship: :worship: :worship: φιλε ειναι φοβερο! Μονο φιαξε λιγο το θεμα με τα καλωδια και τη μπαλαντεζα εκει πισω!! ++:X: :X: :X: Φοβερο ειναι, αλλα μαζεψε την καλωδιουρα εκει πισω... Να προσθεσω οτι μου αρεσε και ο διακοπτης για τις λαμπες του κουτιου, δεν ειναι απαραιτητο να αναβουν συνεχως.
koutsoundad Φεβρουάριος 21, 2008 #35 Φεβρουάριος 21, 2008 δεν έχω λόγια, μπράβο για το μεράκι, με βάζεις στη πρίζα λέμε.... για πες κόστος (ΑΝ έχεις χρόνο αναλυτικά)
jois21 Φεβρουάριος 21, 2008 Author #37 Φεβρουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από mak_kioy [Σήμερα, στις 08:28] Αυτό το μπλε φώς του κουτιού ελπίζω να σβήνει όταν θα θες να δεις κάποια ταινία, γιατί σίγουρα θα χαλάει πάρα μα πάρα πολύ την εικόνα.Κατά τα άλλα πάρα πολύ όμορφο του κουτί και η υδρόψυξη! Δε τη χαλαει σχεδον καθολου ουτε σε σκοταδι.Ολοκληρος διακοπτης δε φαινεται; ????? ΑΝ και θα το προτιμουσα καπου αλλου το κουτι γιατι φαινεται σαν μπαουλο μπροστα απο την TV, επισης φανταζομαι οτι το τη λαμπα στο pc την κλεινεις οταν παρακολουθεις TV... Αν δεν ηθελα να το βλεπω δε θα επαιρνα αυτο το κουτι. Mια παρατηρηση μονο, δεν εχεις κεντραρει το κουτι στη μεση του τραπεζακιου!!!! χεχεχεχεχε.... Χτυπαει to καλωδιο της vga πανω στην κολωνα...για πες κόστος (ΑΝ έχεις χρόνο αναλυτικά) Δεν υπαρχει κατι ιδιαιτερο. Το πλεξι το πηρα 2χ7Ε για ψυγειο/καπακι και περισεψε και λιγο. Τα ρακορ και τα λαστηχο δε θυμαμαι ακριβως αλλα δεν ειναι τιποτα σε κοστος. Τους σωληνες οπως εγραψα τους ειχα. Οι λαμπες κατω απο 10Ε η 4αδα.κανας φαν;
Aligator21 Μάρτιος 3, 2008 #38 Μάρτιος 3, 2008 Ζηλεύω!!!Καταπληκτική δουλειά! Μπράβο σου!Αλλά θα συμφωνήσω κι εγώ πως η θέση του κουτιού μπροστά από την τηλεόραση δεν μου πολύ αρέσει.
NoDsl Μάρτιος 3, 2008 #39 Μάρτιος 3, 2008 jois21 κορυφαία δουλειά φίλε μου αλλά απο σένα οταν τελειώσεις με το κουτί θέλω μια χάρη. Μπορείς να κάνεις ένα οδηγό με οδηγίες εργαλεία και μεθοδολογία επεξεργασίας του plexy? Πιστεύω θα είχε ενδιαφέρον. Γιατί ας πούμε έχω dremel και δε γνωρίζω ούτε τι εξαρτήματα θα χρειαστώ ούτε τι πρέπει να προσέξω;
panosvlass Μάρτιος 3, 2008 #40 Μάρτιος 3, 2008 SUPER το συστημα Τρομερη Δουλεια ΜΠΡΑΒΟ!!!!μια ερωτησουλα και απο μενα γιατι ετοιμαζω ενα HTPC και εγω.Την καρτα με την την εχεις ενωσει στην TV? d-sub? component? dvi-hdmi?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.