giorgos_blue Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 καλησπερα παιδια να κανω μια μικρη ερωτησουλα ??? τη ψυγειο απο αποψη διαστασεων θελει ενας Η/Υ για ψυξη chipset o/c cpu και 3870 crossfire ??? στο περιου να παρω μια ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Φεβρουάριος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 Τριπλό, δλδ μήκος όσο 3χ12cm fans + 2-3 cm και πάχος από 2cm μέχρι 5cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Φεβρουάριος 18, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 Ναι... ενα τριπλο (χοντρο καλυτερα) θα σε καλυψει μια χαρα... κοστος κανα 60-70αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 "Τι" οχι "Τη":) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_blue Φεβρουάριος 19, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 διορθωθηκε σορρυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_blue Φεβρουάριος 24, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 ενα update στην ερωτηση παιδια .. εχω το cosmos αν επειδη δεν θελω να φαινεται ασχημο βαλω ενα διπλο στο πανω μερος που εχει τους 2 ανεμιστηρες και ενα μονο πισω που παιρνει εναν ανεμιστηρα δεν ειναι το ιδιο με ενα τριπλο ψυγειο ???? σκεφτομουν (αντλια-διπλο-cpu- chipset-μονο- 2χvga-reservoir ) .. τη λετε ???εχετε καμια καλυτερη προταση γιατι δεν θελω να βγαλω χυμα το ψυγειο εξω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Φεβρουάριος 24, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Θα ειναι (περιπου) το ιδιο πραμα (με τα δυο ψυγεια). Και ενα διπλο ψυγειο να χρησιμοποιησεις στο κυκλωμα (μόνο του δηλαδη, χωρις να βαλεις δεύτερο ψυγειο), παλι καλα αποτελεσματα θα εχεις.Απλα η θεωρια λεει οτι αν βαλεις 2 ψυγεια, χανεις σε ροη. Αλλα αν χρησιμοποιησεις μια σχετικα δυνατη αντλια, δεν υφισταται θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_blue Φεβρουάριος 24, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 η αντλια ειναι ηδη αγορασμενη μια chieftec mcp 655 στο ψυγειο κολλαω που δεν θελω κατι εμφανισιακα ασχημο να κρεμεται εξω . με την προυποθεση οτι τα παιδια εδω προτειναν τριπλο και στο cosmos δεν μπορω να βρω που θα χωρεσει τριπλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Φεβρουάριος 24, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Οι διαφορες ενος (χοντρου) διπλου ψυγειου με ενος (χοντρου) τριπλου ψυγειου ειναι μικρες. Απο τις στιγμη που εχεις και ανεμιστηρια πανω, δεν εχεις προβλημα ΚΑΝΕΝΑ.Ισως παρεις ελαχιστα υψηλοτερες θερμοκρασιες (με το διπλο), αλλα αυτο δε νομιζω να σε επηρεαζει.Το οτι τα παιδια (κι εγω παραπανω) σου προτειναμε τριπλο, δε σημαινει οτι το διπλο δε θα σε καλυψει 100% (ειδικα απο τη στιγμη που εχεις προβλημα τοποθετησης). Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_blue Φεβρουάριος 24, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 οποτε ενα διπλο και ειμαι οκ . τωρα μενει να βρε ποιο μιας και ολα στην τυχη τα παραγγελνουμε on line . ευχαριστω πολυ παντως για την αμεση απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Φεβρουάριος 24, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 και εγώ ένα διπλό έχω βάλει και ένα μονό thermochill... και κρτάνε πάρα πολύ καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_blue Φεβρουάριος 24, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 ευχαριστω και σενα dark απλα το σκετο διπλο ειχα ενδοιασμουσ λογω του ολου συστηματος πολλα σημεισ για ψυξη αλλα μια και με διαβεβαιωσατε θα βαλω ενα διπλο μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 24, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 Αρχική απάντηση από dark22 και εγώ ένα διπλό έχω βάλει και ένα μονό thermochill...και κρτάνε πάρα πολύ καλά... απο το διπλό στο διπλό+μονό είδες διαφορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_blue Φεβρουάριος 25, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 παιδια αυτο αυτο η αυτο εδω ? (για το διπλο και φυσικα το αντιστοιχο μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Φεβρουάριος 25, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Χθες, στις 22:07] απο το διπλό στο διπλό+μονό είδες διαφορά? από την αρχή τα έχω μαζί... οπότε δεν ξέρω αν θα είχα διαφορά...Σίγουρα το chipset μου και η κάρτα γραφικών είναι πάρα πολύ κρύα...για να καταλάβεις το chip είναι κολημένο στα 32 και η κάρτα δεν έχει πάει ποτέ πάνω από 35...και στο μονό έχω ένα ανεμηστήρα που δεν έχει και πολύ κρύο αέρα για να κάνει δουλειά...κάπου είχα δει ότι ακόμα και το μονό της θερμοτσιλ είναι πολύ δυνατό για αυτό το πήρα... λινκ δεν έχω όμως να σου δώσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Φεβρουάριος 25, 2008 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από giorgos_blue [Σήμερα, στις 07:17] παιδια αυτο αυτο η αυτο εδω ? (για το διπλο και φυσικα το αντιστοιχο μονο πήγαινε καλύτερα για ένα θερμοτσιλ...από ότι λένε όλοι είναι το καλύτερο...δώσε τα μια φορά να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_blue Φεβρουάριος 25, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 αυτα τα δυο τα εχω βρει σε μαγαζι αυτο που μου προτεινεισ δεν ξερω που θα το εβρισκα μιασ και δεν θελω να ψωνιζω μεσω internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Φεβρουάριος 25, 2008 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 όπως νομίζεις εσύ καλύτερα... εγώ πάντος σου δίνω το λινκ... πλαίσιο είναι σκέψου το δεν έχεις τίποτα να χάσεις...http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976863&product=1042769 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_blue Φεβρουάριος 25, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 και τα δυο που εδωσα εγω απο εκει ειναι απλα δεν ηξερα αν ειναι σωστο να δωσω και το μαγαζι ( απλα αυτα δεν τα ειχα δει ιδια τιμη με to gtx ii ειναι δεν εχει διαφορα τιμης ποιο ειναι ποιο καλο ειναι το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Φεβρουάριος 25, 2008 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 όταν ψαχνόμουν και εγώ για υδρόψυξη όλοι μου είπαν για το θέρμοτσιλ...οπότε το χτύπησα και να σου πω την αλήθεια δεν το έχω μετανιώσει καθόλου...μια φορά τα παίρνεις, οπότε καλύτερα να είναι κάτι καλό...για να το βρεις στο σιτε του πλαισίου θα πρέπει να μπεις από την αρχική σελίδα στο tunning store... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.