GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2008 Καλημέρα σε όλους, εδώ και λίγο καιρο έχω το εξής "καταραμμένο" πρόβλημα και δεν μπορώ να βρώ τι φταίει ! Κάποια στιγμή πρόσθεσα στον master δίσκο μου άλλον έναν παλιό που είχα 160GB γεμάτο με MP3,Videos κτλ.... Απο τότε λοιπόν, όλα τα αρχεία MP3,AVI,WMP και ότι άλλο έχει να κάνει με Video & Music, δημιουργούν απο μόνα τους ένα αντίγραφο τύπου xxxxx.jpg ακριβώς δίπλα απο το αρχείο που αντιγράφουν. Εγώ μπορώ να τα σβήνω όλα κάθε φορά τα xxxxx.jpg και αυτό μπορεί για πάντα να κάνει αντίγραφα.... Any ideas? ή να πυροβολήσω τον δίσκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 Ιός... Δε θυμάμαι πως τονΕ λένε, αλλά είναι ιός και τον έχω ξαναπετύχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 Πάντως, για να του την σπάσω και να σηκωθεί να φύγει, μπορώ να τα σβήνω και τα 80000 αρχεία κάθε φορά και μετά να τα ξαναβάζει ένα ένα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 ’μα τα σβήσεις έξι συνεχόμενες φορές, καλείς Air Strike και ελικόπτερο και πάει ο ιός Κάνε ένα full check ρε συ. Αλλά για πες, τα .jpg είναι κανονικά αρχεία; Δηλαδή ανοίγουν με paint? Έχει εξαπλωθεί τελευταία μία μόδα να κρύβουν αρχεία μέσα σε .jpg με κάποιες DOS commands και είναι πανεύκολο :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 18, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 Δεν είναι κανονικά .jpeg Δηλαδή όταν πάς να τα ανοίξεις γράφει : Error calling helicopter, JP has already killed himself(auto-explode grenade).. εεεεεέ Error Opening File , winpaint.dll is missing . Τύπος αρχείου στα νέα jpg είναι "εφαρμογή και τιμή απο Properties είναι Project1.exe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Φεβρουάριος 18, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 12:08] ’μα τα σβήσεις έξι συνεχόμενες φορές, καλείς Air Strike και ελικόπτερο και πάει ο ιός :jump: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Φεβρουάριος 18, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 http://www.sophos.com/security/analyses/w32sweateb.htmlιός... σκουλήκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 18, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 Νάτος ο doctoras....:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.