yanpav Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2008 Καλημέρα Forum,Παρακάτω θα σας μεταδόσω ένα πρόβλημα, παρακαλώ για λύση.Εχω στο PC κάρτα γραφικών GeForce 8600 GTS Club, οταν την συνδέω με τον Βιντεο προβολέα (Infocus) μου κάνει συνέχεια απανεκίνηση στο PC. Tεχνικός της Infocus μου είπε να κατεβάσω drivers που να υποστηρίζουν δύο (2) οθόνες στην κάρτα γραφικών. Τι να κάνω, δεν βρίσκω τέτοιους Drivers.....!!!Η κάρτα πάντως "πίσω της" έχει έξοδο DVI και για κανονική οθόνη, VGA. Όταν την αγόρασα στο ΠΛΑΙΣΙΟ, μου είπαν πως υποστηρίζει Βιντεο-Προβολέα..Ευχαριστώ εκ των προτ'ερων
darthtony Φεβρουάριος 18, 2008 #2 Φεβρουάριος 18, 2008 κατέβασε τους τελευταιους forceware για την κάρτα σου http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-usδεν χρειάζονται ξεχωριστοί, και μετά πήγαινε να ρυθμίσεις τις οθόνες.αν φταίνε οι drivers βέβαια!
yanpav Φεβρουάριος 19, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 19, 2008 Μην μου λές τέτοια....!!Ελπίζω να μην φταίει η κάρτα...?Εχεις κάτι άλλο υπ' όψιν σου, να φταίει..?????Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.