stsaerox Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ένα πρόβλημα που παρουσιαζεται στο msn. Η τελευταία εκδοση που υποστηρίζει windows 2000 είναι η 7.0. Μετα απο κανονική εγκατάσταση το ανοιγώ και κανω login αλλά δεν συνδεέται. Πετάει ενα μύνημα που λογικά αναφέρει το σφαλμα αλλα πριν προλάβω να δω τι γράφει κλεινει και το msn μενει κοκκαλο, δεν μπορω να πατησω τιποτε άλλο παρα μόνο το exit απο το εικονίδιο στο tray. Υπάρχει καποια λύση γι' αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Φεβρουάριος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Θα σου πρότεινα εναλλακτικά να δοκιμάσεις κάποιον άλλο messenger μιας πουη έκδοση 7 είναι ούτος η άλλος κακή. Δοκίμασε κάτι σε Trillian ας πούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Φεβρουάριος 17, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 ή miranda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 17, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 πολυ καλος ειναι επισης και ο pidgin... Παρολα αυτα εγω θα ελεγα να αρχισεις να σκεφτεσαι και μια αναβαθμισουλα προς Vista (Η ΧΡ αν δεν τα σηκωνει ο υπολογιστης σου ) για να μην εχεις τετοια προβληματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stsaerox Φεβρουάριος 17, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Προκειται για τον παλιο τον υπολογιστη... δεν σηκωνει XP εχω δοκιμάσει... μονο για internet και msn το χρησιμοποιώ. Απλα κάποτε δούλευε και δεν ειναι δυνατο να βαλώ νεοτερη έκδοση. Παντως και το trillian που είχα δοκιμάσει δεν μου δουλεψε σε 2000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 17, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 pidgin και εφυγες τοτε...αν θελεις να ειναι ακομα πιο ελαφρυ κατεβασε καποια portable version...Btw για τι pc μιλαμε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Φεβρουάριος 18, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 Μα τι υπολογιστή έχεις που σηκώνει win2000 και δεν σηκώνει τα XP?θα έλεγα ότι πάνε και πιο γρήγορα από τα 2000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stsaerox Μάρτιος 8, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 Τα δοκίμασα όλα αυτα τα προγράμματα αλλα τιποτα. Δυστηχως δεν σηκώνει ΧΡ το δοκίμασα. Είναι pentium 2 στα 400... 128ram.Πάει πολυ αργά ακόμα και αν τα εχω απενεργοποιήσει όλα. Μονο για msn το θελώ και για να μπαίνω ιντερνετ το παλιό . Για όλα τα άλλα εχω άλλο PC 2 χρόνων. Μήπως εχει κοπεί η υπηρεσία msn σε παλιότερες εκδόσεις των windows; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 8, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 δεν σου λεω πολυ, 128 ΜΒ μνημη να βαλεις ακόμα (ή και παραπανω αν θελεις φυσικα) και θα εισαι κυριος...Εχω στησει ο ιδιος μηχανημα σε παρομοιες δυνατοτητες ΧΡ Pro και αυτο που, κατα την γνωμη μου, εσωσε την παρτιδα ηταν τα 256 ΜΒ μνημης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.