l2phile Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Έχω πάρει εδώ και κανένα χρόνο την LG 1900J και έχω πρόβλημα ΜΟΝΟ στις ταινίες. κ δείτε ποιο: Σε μερικές σκηνές.... αλλά στις πιο πολλές... Όπως βλέπετε, στο μαύρο κυρίως, πετάγονται κάτι τυχαία (= όποτε θέλουν, όσα θέλουν, σε όποια σημεία της οθόνης θέλουν...δλδ δεν είναι σε κάποια στανταρ σημεία) πρασινάκια που φεύγουν μετά από λίγο για να εμφανιστούν στο επόμενο μαύρο σημείο της οθόνης. Στις ταινίες HD που έχω βλέπω από ελάχιστα εώς καθόλου.DVD δεν έχω κρατήσει να δω αν εμφανίζονται κ εκεί. Όπως είπα στα παιχνίδια είναι μια χαρά, οπότε σκέφτομαι μήπως είναι θέμα codecs (FFDShow, CCCP παλιότερα) αλλά και αυτό δεν παίζει καθώς τους ίδιους χρησιμοποιεί ο αδερφός μου (LG 1970Q νομίζω) και δεν έχει κανένα πρόβλημα.Επίσης ούτε με την παλιά οθόνη μου CRT δεν εμφανιζόταν τπτ. Παρακαλώ όποιος ξέρει ή όποιος έχει ίδια οθόνη ας βοηθήσει Είμαι απεγνωσμένος :bye: :bye: :bye:
MOS Φεβρουάριος 16, 2008 #2 Φεβρουάριος 16, 2008 Δοκιμασες με αλλα προγραμματα να κανεις αναπαραγωγη ?
gbak Φεβρουάριος 16, 2008 #3 Φεβρουάριος 16, 2008 codecs μου μυριζει κατεβασες τους τελευταιους απο δω?...K-Lite Codec Pack 3.75 (Full)http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/
l2phile Φεβρουάριος 16, 2008 Author #4 Φεβρουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από gbak codecs μου μυριζει κατεβασες τους τελευταιους απο δω?...K-Lite Codec Pack 3.75 (Full)http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ Βασικά έχω μείνει ικανοποιημένος με (Matroska Pack -> CCCP -> FFDShow ) + Real Time/Quick Time Alternative. Player το σούπερ Media Player Classic.Τα παίζω όλαΜόλις δοκίμασα μία άλλη με τον wmplayer κ φαίνονται περισσότερα πράσινα στην ίδια σκηνή.Μισό να ποστάρω εικόνες να σιγουρευτώ κ εγώ
MOS Φεβρουάριος 16, 2008 #5 Φεβρουάριος 16, 2008 Μην χρησιμοποιησεις widows media player....Δοκιμασε με ενα απο αυτα:Cyberlink PowerDVD,BsPlayer,VlcPlayer να δουμε κανει τα ιδια !!
l2phile Φεβρουάριος 16, 2008 Author #6 Φεβρουάριος 16, 2008 Με "Κλασσικό αναπαραγωγέα πολυμέσων" Με "Αναπαραγωγέα πολυμέσων παράθυρων" EDIT : Τραβάω screenshot και μου βγάζει τον Player με μαύρο αντί για εικόνα Τελικά περίπου τα ίδια είναι.Θέμα codecs δεν νομίζω να είναι, εκτός αν κάνουν conflict με τπτ άλλους drivers. YΓ. Γενικώς η οθόνη είναι περίεργη.Όταν έβαζα το ForteManager (πρόγραμμα για τις ρυθμίσεις της οθόνης (δεν έχει κουμπιά)) πέταγε critical το nVidia Control Panel (όταν πήγαινε να ανοίξει)Πριν κάτι μέρες έβαλα τους drivers της οθόνης και έμπαινε κανονικά.Μόλις τώρα έβαλα τους καινούριους ForceWare και πάλι δεν ανοίγει το Control Panel...
l2phile Φεβρουάριος 16, 2008 Author #7 Φεβρουάριος 16, 2008 τα ίδια κ με VLCΑφού σας λέω ότι κ οι φίλοι μου ίδιους codecs έχουν και δεν έχουν πρόβλημα.Να στείλω στην LG?Ξέρετε μήπως έχουν κανένα forum να ψάξω κ εκεί;
dubber Φεβρουάριος 16, 2008 #8 Φεβρουάριος 16, 2008 Software είναι, αν ήταν της οθόνης δεν θα τα έπιανε το screenshot
l2phile Φεβρουάριος 16, 2008 Author #9 Φεβρουάριος 16, 2008 Ναι δεν λέω.Απλά δεν ξέρω ποιο λογισμικό έχει πρόβλημα. codecs,drivers nVidia,player σίγουρα όχι γιατί τα ίδια έχουν αρκετοί (όπως σας είπα άλλες δύο φορές ) Απλά σκέφτομαι μήπως κάποιο conflict μεταξύ αυτών κ του τρομερού ForteManager + drivers οθόνης (πήγα να δοκιμάσω την παλιά οθόνη λίγο πάλι, αλλά έλεγε ότι δεν παίρνει σήμα.από ότι ξέρω δεν πειράζει που το έκανα on fly)
gbak Φεβρουάριος 16, 2008 #10 Φεβρουάριος 16, 2008 τραβα κανα φορματ μπας και ισιωσει η καταστασηκαι μην μπερδεψεις codecs βαλε ενα πακετο και τερμα
l2phile Φεβρουάριος 16, 2008 Author #11 Φεβρουάριος 16, 2008 Φυσικα κ το κάνει κ μετά απο 2-3 formats που έχω κάνει όσο καιρό έχω την οθόνηBTW είμαι ο μόνος που έχει αυτήν την οθόνη;
l2phile Φεβρουάριος 28, 2008 Author #12 Φεβρουάριος 28, 2008 Έβγαλα το ForteManager (έτσι κ αλλιώς δεν δούλευε με τους νεους ForceWare) και όλα καλά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.