Jump to content

TheLab.gr + H.A.C. = Lian Li PC-7B Plus II 50€

DJD

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η προσφορά τελείωσε :)

Το TheLab.gr σε συνεργασία με το κατάστημα H.A.C. σας προσφέρουν το Lian Li PC-7B Plus II στην τιμή των 60�. Είναι η χαμηλότερη τιμή της αγοράς, μη το ψάξετε! :T:

Αν το παραγγείλετε από το internet η τιμή που θα το παραγγείλετε είναι τα 90� αλλά θα σας επιστραφούν τα 30� πίσω. Για όσους αποφασίσουν να πάνε από το κατάστημα (Στουρνάρη και Ζαΐμη γωνία) η τιμή που θα πληρώσετε είναι τα 60�. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε το username σας κατά την αγορά αλλιώς δεν θα επωφεληθείτε από την προσφορά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία: info@hacshop.gr

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Αντε και μια dell τωρα που την περιμενω πως και πως :p

Αυτη την εβδομαδα θα περασω να το αγορασω!!

Πολυ καλη προσφορα. μπραβο σας!:T:

Αρχική απάντηση από kallileo

Forthnet 24MBit δεν μπαινει με τιποτα...:blink:

Otenet/Conx 2Mbit εδω και μπαινει μια χαρα

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 20:35]

Forthnet 24MBit δεν μπαινει με τιποτα...:blink:

forthnet 2play εδω μια χαρα:)

για να μην το σκισουμε με τις συνδεσεις και βγουμε offtopic να πω οτι η συγκεκριμενη προσφορα ειναι οτι πρεπει.

το κουτακι λεει πολυ.φουλ αλουμινιο/ποιοτητα lianli και μονο 12αρηδες ανεμιστηρες.

αντε και εις αλλα:T:

Μπορουμε να κανουμε κρατηση?? Γιατι απο οτι φαινεται ενδιαφερονται πολλοι!

Αν γινεται θα ηθελε να κρατηθει ενα για μενα και να το ζητησω με το username μου!

Καλησπερα παιδια.

Ισχυει για 15 μερες, η μεχρι την εξαντληση τους(οποιο προκυψει πρωτο...)

Υπαρχουν αρκετα διαθεσιμα παντως...;)

Επισης, δεν υπαρχει περιορισμος σε τεμαχια ανα χρηστη, μπορει να παρει οσα αντεχει να κουβαλησει...:D

η συσκευασια του κουτιου περιλαμβανει τους 12αριδες?

επισης,αντικαταβολη στελνει το hac(?),διοτι ειδα μονο καταθεση σε τραπεζα ή πιστωτικη...

στη φορμα παραγγελιων,δεν ειδα καποιο χωρο οπου θα δηλωσω το ονομα μελους TheLab,ωστε να τυχω της εκπτωσεως..τηλεφωνικες παραγγελιες γινονται?

πολύ καλή προσφορά.

αν ήμουν Ελλάδα θα χτυπούσα τουλάχιστον ένα για το μικρό μου σύστημα

Αρχική απάντηση από Winters

Mπραβο στο H.A.C.

Eτσι κερδιζονται οι πελατες...:clap: :clap: :clap:

εγώ πιστεύω πως έτσι κερδίζονται πρόβατα...

Αρχική απάντηση από Winters [Χθες, στις 23:16]

Mπραβο στο H.A.C.

Eτσι κερδιζονται οι πελατες...:clap: :clap: :clap:

Αρχική απάντηση από Teodor_ch [Χθες, στις 23:56]

εγώ πιστεύω πως έτσι κερδίζονται πρόβατα...

εγω παλι πιστευω οτι χανετε και οι 2 την ουσια του πραγματος που δεν ειναι αλλη απο το μια καλη προσφορα για τα μελη του TheLab:flower:

Αρχική απάντηση από Teodor_ch

πιστεύω επίσης ότι θα έπρεπε να μπεί στις ειδήσεις :p

Εγώ πάλι πιστεύω ότι προσπαθείς να δημιουργήσεις θέμα από εκεί που δεν υπάρχει. Ποιο είναι το πρόβλημα;

ωραία προσφορά :) Πιθανώς αυτή τη βδομάδα να περάσω να πάρω ένα.. Και ίσως να ξαναπεράσω για ένα δεύτερο (εξαρτάται από το τι θα γίνει με το στοίχημα :hehe: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.