Occultist Φεβρουάριος 18, 2008 Author #41 Φεβρουάριος 18, 2008 Εγώ ρε συ δεν την πάλευα ούτε για format... σιγά μην κάτσω να τα στήνω όλα πάλι , για να αποδειχθεί και μάλλον τσάμπα κόπος στο τέλος...
Occultist Μάρτιος 11, 2008 Author #42 Μάρτιος 11, 2008 Με επιπλέον δοκιμές, τα συμπτώματα παραμένουν τα ίδια. Έχω αποκλείσει τα εξής : κάρτα ήχου, κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό, σκληρός.Παρατήρησα ότι, αν έχω αφήσει το μηχάνημα μέρες κλειστό, παίρνει μπροστά και δεν έχει πρόβλημα για καμια ώρα. Αλλά μετά χτυπάει στο 5λεπτο...Επίσης, μου έβγαλε error στο memtest86+ - τη στιγμή του παγώματος. Όμως η μνήμη είναι καινούρια και απουσάριστη. Και επίσης, αν το έχω κλειστό καμια βδομάδα, δε χτυπάει. Οπότε, δε νομίζω να είναι η μνήμη. Ο επεξεργαστής επίσης δε νομίζω, γιατί μπαίνει σε windows κλπ. Είναι ασφαλές να καταλήξω στη μητρική που υποψιαζόμουν ή μήπως βγάζετε κάποιο άλλο συμπέρασμα ;
Cocaine Μάρτιος 13, 2008 #43 Μάρτιος 13, 2008 Μου φαινεται πως πρεπει να ειναι απο RAM και οχι απο καρτα γραφικωνcache->CPU .Ποση RAM εχεις και τι λειτουργεις συνηθως οταν συμβαινει το προβλημα;(ειναι σημαντικο)
oxide Μάρτιος 13, 2008 #44 Μάρτιος 13, 2008 θα ελεγα οτι μαλλον οι μνημες πανε για ψοφο...μηπως εγινε καμια στραβη με τα volt λογω default ρυθμισεων ?πηγες μηπως τπτ για rma?η γενικα εκανες κανενα ακομα ελενχο?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.