vaspiou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2008 Καλησπερα! Πηρα την 226bw της samsung και εκτος οτι εχω 1 καμμενο και 1 κολλημενο Pixel (γμτ) δεν εχω εικονα σε DVI !!!! Δηλαδη συνδέω με DVI στην καρτα μου(7900GT) και δεν το αναγνωριζει!Μολις συνδεσω το d-sub (analog) εχω εικονα! επισης τσεκαρα και τα 2 πορτς της καρτας.Να επισημανω οτι η καρτα μου πισω εχει μονο DVI ports.ευχαριστω! :bye:
blindy Φεβρουάριος 15, 2008 #2 Φεβρουάριος 15, 2008 μηπως πρεπει να επιλεξεις source χειροκινητα απο το menu?
cabrinha Φεβρουάριος 15, 2008 #3 Φεβρουάριος 15, 2008 Η οθονη το βρισκει μονη της αυτο. Και η καρτα γραφικων βρισκει που εχει συνδεθει η οθονη οταν postαρει. Γι' αυτο κανονικα συνδεουμε την οθονη με κλειστο τον υπολογιστη.Βαλε refresh rate 60 και δοκιμασε ξανα. Αν δεν δουλεψει δοκιμασε να περασεις καινουργιους drivers μηπως ξεκιναει απο εκει το προβλημα.
vaspiou Φεβρουάριος 16, 2008 Author #5 Φεβρουάριος 16, 2008 παιδια, τελικα εβαλα παλι παλι τους drivers της καρτας και το αναγνωρισε. Τι να πω, αφου δουλεψε... να δω τωρα τι θα κανω με το κολλημενο Pixel........ευχαριστω παντως...
SirDiman Φεβρουάριος 16, 2008 #7 Φεβρουάριος 16, 2008 Μεσα απο το internet μπορεις να βρεις τροπους να το ξεκολλησεις. Ξερω 2 1) να του κανεις μασαζ 2) να βρεις(στο google , pixel unstuck<- καπως ετσι ) ενα αρχειο βιντεο που να κανει γρηγορες εναλλαγες διαφανιων με 3 χρωματα (δηλ. σε 1 δευτ. να αλλαζει 3 χρωματα(μπλε κιτρινο κοκκινο) Καλη τυχη
hayabusa Φεβρουάριος 16, 2008 #8 Φεβρουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από SirDiman1) να του κανεις μασαζ αυτο δεν ειναι καπως επικινδυνο;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.