Alucard Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2008 Έχω 2 υπολογιστές οι οποίοι με έχουνε τρελλάνει. Στο POST κολλάνε στο CPUID ακριβώς πρίν ξεκινήσουνε να μετράνε την RAM. Ram έχω δοκιμάσει να αλλάξω, αλλά με τα ίδια αποτελέσματα. Το χειρότερο σε αυτην την περίπτωση είναι ότι το κάνει όποτε γουστάρει. Έχετε καμία ιδέα περί τίνος πρόκειται;Ευχαριστώ εκ των προταίρων
GeorgeVasil Φεβρουάριος 15, 2008 #2 Φεβρουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από Alucard [Σήμερα, στις 18:44] Έχω 2 υπολογιστές οι οποίοι με έχουνε τρελλάνει. Στο POST κολλάνε στο CPUID ακριβώς πρίν ξεκινήσουνε να μετράνε την RAM. Ram έχω δοκιμάσει να αλλάξω, αλλά με τα ίδια αποτελέσματα. Το χειρότερο σε αυτην την περίπτωση είναι ότι το κάνει όποτε γουστάρει. Έχετε καμία ιδέα περί τίνος πρόκειται;Ευχαριστώ εκ των προταίρων Πάτα το TAB.
Alucard Φεβρουάριος 15, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 15, 2008 Τι TAB να πατήσω... το πληκτρολόγιο δεν ανταποκρίνεται καθόλου... ουτε το numlock ούτε τίποτα...
mortisboy Φεβρουάριος 15, 2008 #4 Φεβρουάριος 15, 2008 ......βγαλτα ολα εξω...και ασε πανω μονο τα βασικα για να κανει post (mobo-ram -vga-psu)...κανε update bios απο DOS...και πες μας αν καταφερες τπτ
TheoV Φεβρουάριος 15, 2008 #5 Φεβρουάριος 15, 2008 Βγαλε την μπαταρια απο μητρικη (χωρις να ναι στο ρευμα) και αστο κανα 30λεπτο μπας και ξελαμπικαρει
Alucard Φεβρουάριος 16, 2008 Author #6 Φεβρουάριος 16, 2008 Έχω κάνει BIOS update στο τελευταίο που είχε η gigabyte. Reset στο BIOS έχω κάνει κανονικά. Τα μηχανήματα τα άφησα χωρίς σκληρούς. με κάτι VGA ότι νάναι, και αλλαγμένες μνήμες, αλλά και πάλι κάνουνε ότι θέλουνε. Μάλλον για μητρική το κόβω.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.