crio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2008 Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου για τον μικρό crio να κάνει το πρώτο του mod. Το κουτί είναι ένα no-name mid-atx Η μόντα θα γίνει ώστε να το δώσω σαν δώρο στην μικρή μ αδερφή. Θα είναι μαύρο με κόκκινο φως εσωτερικό. Οι αρχικές μου ιδέες έιναι πλαινό παράθυρο με 12αρι ανεμηστήρα red led άνοιγμα τρύπας στο πάνω μέρος του κουτιού πάλι 12αρι red led διακοπτάκια που θα μπουν στο πλαστικό που καλύπτει την κενή θέση 3.25" βάψιμο όλο μαυρο με κόκκινες τις γρίλιες Πρώτα τα υλικα που προμηθετικα. ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ PLEXY ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΓΡΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΦΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ και το Mod που έγινε σε διακοπτάκια και βίσμα σύνδεσης ανεμιστήρα 4pin ’μα κάποιος έχει να ρίξει ιδεα ας την πει
crio Φεβρουάριος 15, 2008 Author #2 Φεβρουάριος 15, 2008 Sorry για την ποιοτητα των photo αλλα μόνο απο κινητό μπορώ να τραβήξω. Εν ώρα τριψίματος Το πλαινό κομμένο και τριμμένο Το πάνω μέρος τροπιμένο για ανεμιστήρες. Το μπροστινό βαμμένο
mak_kioy Φεβρουάριος 15, 2008 #5 Φεβρουάριος 15, 2008 Ίδια διακοπτάκια έχω πάρει κι εγώ αλλά για τα led που θα βάλω ’ντε με το καλό να το τελειώσεις. Μήπως να κάνεις και κάνα σχεδιάκι στο κουτί (όχι από την μεριά που θα μπει το plexi) όπως π.χ τίποτα κόκκινες βούλες ή κάτι παρόμοιο?
crio Φεβρουάριος 15, 2008 Author #6 Φεβρουάριος 15, 2008 Σκέφτομαι στο πάνω μέρος να γραψω με κόκκινο χρώμα το nickname της αδερφής μου όπου το πρώτο γράμμα θα είναι πάνω στο fan protector φτιαγμένο απο Plexy και βαμένο μάυρο και όσο gia πλαινό να βάλω σίτα με ύφασμα που αναπνέει για ακόμα καλύτερη ψύξη.Θέλω επίσης να αλλάξω και τα led του hdd και της εκίνησης πω μπορώ να το κάνω?Στο πληκτρολόγιο γίνεται?
MOS Φεβρουάριος 15, 2008 #7 Φεβρουάριος 15, 2008 Τα ledakia του σκληρου και της εκινησης γινεται πολυ ευκολα απλα αντικαθιστας τα παλια...Για το πληκτρολογιο αφου το ανοιξεις βλεπεις αν μπορεις να κανεις τις κολησεις !!
crio Φεβρουάριος 15, 2008 Author #10 Φεβρουάριος 15, 2008 Γενικές ιδέες ψάχνω.Απο τετάρτη θα αρχίσω το κοψε ράψε
AlexanderK Φεβρουάριος 15, 2008 #11 Φεβρουάριος 15, 2008 Φιλε crio καλη επιτυχία με τις modες σου.Σε παρακολουθούμε!!!
crio Φεβρουάριος 15, 2008 Author #12 Φεβρουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από AlexanderK [Σήμερα, στις 21:56] Φιλε crio καλη επιτυχία με τις modες σου.Σε παρακολουθούμε!!! Φιλε AlexanderK ευχαριστώ
mak_kioy Φεβρουάριος 22, 2008 #14 Φεβρουάριος 22, 2008 Ωραίο φαίνεται. Το μπροστά μέρος το έτριψες καθόλου με γυαλόχαρτο ώστε να πιάσει καλύτερα η μπογιά?Ωραίες τρούπες για τους ανεμιστήρες! Σιδηρόστοκο έβαλες περιμετρικά για να καλύψεις ατέλειες?
crio Φεβρουάριος 22, 2008 Author #15 Φεβρουάριος 22, 2008 Έπειδή θα μπούν γρίλιες πάνω στους ανεμιστήρες δεν έβαλα σιδηρόστοκο αλλα απλή μαυρη συλικόνη.Όλα τα τμήματα τρίφτηκαν φυσικά γιατί μισή δουλειά δεν λέει.Αύριο θα μπεί πλέξυ και τελικό βάψιμο.Συν οι αλλαγές που θα γίνουν στα led.
crio Φεβρουάριος 25, 2008 Author #16 Φεβρουάριος 25, 2008 new pics Front side Πλαινό (με λίγο αμάζευτα καλόδια.)
crio Φεβρουάριος 25, 2008 Author #18 Φεβρουάριος 25, 2008 Δεν έχει τελειώσει το project ακομα ρα.Όπως ήδη γράφω τα έχω ψηλοχύμα να δω δω αν όλα δουλεύουν σωστά.Έχει ακόμα ψωμί το όλο θέμα.
inlovem Φεβρουάριος 26, 2008 #19 Φεβρουάριος 26, 2008 crio πολυ ωραια η modda σου,,, ειναι αυτο το θηριο -server που παιζουμε C0D4? αν και κατι ακομα νομιζω θα ηταν καλιτερο να εβαζες τις φωτο ολες μαζεμενες στο πρωτο post...
crio Φεβρουάριος 26, 2008 Author #20 Φεβρουάριος 26, 2008 Δεν είναι αυτό το θηρίο του cod.Αυτό είναι το Pc δώρο για την μικρή αδερφή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.