Jump to content

Ποσες ωρες βρισκεστε μπροστα απο μια οθονη

Zarras

Ποσες ωρες ειστε μπροστα στον Η/Υ  

175 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Περιπου 12 ωρες. 8 ωρες δουλεια μετα ΙΕΚ κ λιγακι στο pc στο σπιτι. παει το εχω καψει ολοκληρωτικα. :confused:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 17:19]

108 ψηφοι και ακομα ΚΑΝΕΝΑΣ κατω απο 1 ωρα........something is burning i think:hehe:

Γιατι αυτοι οι 6 που τα κανουν ολα με το pc αγκαλια !!:worship: :worship:

Αρχική απάντηση από greekfragma

108 ψηφοι και ακομα ΚΑΝΕΝΑΣ κατω απο 1 ωρα........something is burning i think:hehe:

Γιατι αυτοι, για να δουν το poll, θα πρεπει να περασουν 2 εβδομαδες.

Περιμενε και θα σκασει μυτη και κανενας τετοιος σε λιγες μερες.:D

Αρχική απάντηση από greekfragma

ΜΑ αν υπηρχαν τετοιοι δεν νομιζω οτι θα εμπαιναν στo lab η θα ασχολουνται κ πολυ με το εργαλειο τους!!!!

Αρχική απάντηση από d|smalθα ασχολουνται κ πολυ με το εργαλειο τους!!!!

Αυτό κάνουν, ασχολούνται με το "εργαλείο" τους. Γι' αυτό δε μπαίνουν στο Λάμπη :hehe:

Αρχική απάντηση από MOS [Σήμερα, στις 17:21]

Γιατι αυτοι οι 6 που τα κανουν ολα με το pc αγκαλια !!:worship: :worship:

Ωχ, αυτή την επιλογή δεν την είδα. Αλλά εγώ δεν τα κάνω όλα στο pc, μόνο τρώω :p

κανα 4-5ωρο το πρωι στο εργαστηριο δουλευοντας στο pc για το master μου (κοινως kCysimo,σερφαρισμα,ποσταρισμα,κτλ,εκτος αν εχω πειραμα-το αλλο με τον Τοτο το ξερετε?)

αντε καμια ωρα απογευμα,βαλε και 3-4 το βραδυ καμια ταινια ή κανενα BF2142, μαζευεται ανετα τελικα το 10ωρο..

Εγώ κάπου ανάμεσα 5-10 ώρες... Διάλεξα την κατηγορία 5-8 κυρίως για να μη νοιώθω τελείως καμμένος!!!

8-10 εδω.. Αρκετο καψιμο παιζει.. Θυμαμαι κατι ηρωικα lanparties με την παρεα που μαζευομασταν σε ενα σπιτι με τα pc μας και κλειναμε 20+ ωρες.. Αλλα παει γερασμε τωρα.. :tomato::hehe:

οταν δεν δουλεύω και δεν έχω να δω την γυναίκα 12 με 14..εδώ και χρόνια και το τραγικό ειναι οτι δεν βαριέμαι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.