Jump to content

Ποσες ωρες βρισκεστε μπροστα απο μια οθονη

Zarras

Ποσες ωρες ειστε μπροστα στον Η/Υ  

175 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Στην δουλειά <απο μισή ώρα

Σπίτι γύρω στο 3ώρο

Ρεπό, Κυριακές, Αργίες 8-10 ώρες

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 19:05]

14+ ώρες να είμαστε καλά

:OT: Μα που εισαι βρε πιδι :p ? Και οτι με προλαβες πριν πάω στα ΚΤΕΛ να βγάλω εισιτήριο για Καλαμάτα.... :D :OT:

6 - 8 στην δουλεια σιγουρα

2 - 12 στο σπιτι αναλογα την μερα και τι εχω να κανω στα 12 απλα την αλλη μερα παω σαν ζομπι στην δουλεια με ματια κουκουβαγιας :-O :-O :-O :-O :p :P :p

5-8 ωριτσες τη μερα και απο μενα, οσον αφορα την casual χρηση..

Αλλα καμια φορα στο παρελθον εσκαγα και κανενα 18ωρο-και-βαλε.. Chinese farmer ειχα καταντησει μ@μω το WoW! :hehe:

12-14 εγώ αν και υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να τις ξεπεράσω!

’τιμη δουλειά... :hehe: αν και όταν είμαι μόνο σπίτι λιώνω και πάλι :p

Εγώ κάθομαι όλη μέρα εκτώς αν λείπω!

Και στο σχολείο σε μία οθόνη είμαι μπροστά!!!!!

:jump:

Αν είμαι σπίτι, είμαι μπροστά στο pc. Την τηλεόραση δεν την γουστάρω (βλέπω ταινίες/σειρές απ'το pc).

8-10 ώρες ψήφισα, αν και τώρα που έχω σχολή είναι λιγότερες, στις διακοπές είναι περισσότερες.

5-6 ωρες καθημερινα!! αλλα ειναι κανα κρυο σ-κ μετα απο απο παρασκευιατικο ξενυχτι κ εχψ κανα καλο παιχνιδακι μπορει να κατσω και 24ωρο

Κατω απο μια ώρα μόνο κανενας n00b που πρόσφατως μετακόμισε σε Slackware επειδή θέλει να γίνει χάκερ και τα βρηκε σκούρα (και προφανώς δεν μπορεί να κάνει φορμάτ να περάσει τα αφορισμένα XP - τα Vista τα μισεί) :hehe:...

5-8 εδω.

Έβαλα 10-12 ώρες, υπολογίζοντας για την υπόλοιπη μέρα αρκετό ύπνο,

φαγητό που συνδυάζεται με λίγη tv και λίγο χάζεμα με διάφορα της στιγμής.

Αυτό αν μείνω σπίτι και δεν υπάρξει έξοδος κλπ. κλπ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.