Jump to content

To ''συνδρομο'' HIGH-END (season 07- 08 )

jimakos21

Διακατεχεστε απο το συνδρομο του...ΗIGH-END?  

159 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Ignatios

Το ελέγχω.

Και πάλι καλά γιατί το χρήμα υπάρχει...

Σπάνια θα πάρω το πιο ακριβό.

Πάντα ψάχνω μια μέση λύση αξίας-απόδοσης.

Mα, φαίνεται αυτό από την υπογραφή σου τώρα, τί να λέμε... :):):):):):):):):):):):)

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Παλαιοτερα και εγω...Πλεον εχει μπει και η λογικη στην μεση...Βλεποντας οτι μπορω να κανω καλα την οποια δουλεια μου διαθετοντας κατι αρκετα καλο και οχι το τελευταιο προτιμω να κανω αναβσθμισεις σε πιο αραια διαστηματα και με μεγαλυτερη εγκρατεια απο πριν...:D

Εχει αρχισει και αποκτα μεγαλο ενδιαφερον η ψηφοφορια..Μεγαλυτερο απ'οσο περιμενα οταν εφτιαξα το πολλ..

Συνεχιστε το voting οσοι δεν εχετε ψηφιση ηδη.. :) :)

Αρχική απάντηση από unstoppable

Λιγοτερο απο το παρελθον αλλα ακομα εχω το μικροβιο:D

ε αυτο φαινεται εκ της υπογραφης . :p:snap:

Μπα... Ποτέ δεν με ενδιέφερε το top-of-the line αν δεν συνδυάζεται με ένα έστω σχετικό value-for-money.

Πάντα προτιμούσα να δινω συνολικά 8 και να άλλαζα 2-3 φορές mid-range μοντέλα και να "παίζω" με περισσότερο hardware παρά να δώσω 10 και να πάρω μια φορά το hi-end που θα χάσει την αξία του (και χρηματική και αποδοτική) σε 2 μήνες.

Ότι hi-end κομμάτι είχα ποτέ μου ήταν από τα "τυχερά" μου ή ελαφρώς μεταχειρισμένα που κόστισαν αρκετά λιγότερο από την τότε τρέχουσα χρηματική αξία τους.

Η αναζήτηση του hi-end δεν τελειώνει ποτέ γιατί στην ουσία ποτέ δεν επιτυγχάνεται. Και να δώσεις 5 χιλιάρικα ωστε να φτιάξεις το απόλυτο hi-end μηχάνημα (από το mouse έως το monitor πχ) με όλα τα εξαρτήματα να είναι τα απόλυτα κορυφαία, μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα έχει βγει κάτι καλύτερο που συνήθως θα είναι και φθηνότερο.

Αν έχω λεφτά κι εγώ όχι πολλά για να αγοράσω κάτι καλό, αλλά αρκετά τότε θα τα κρατήσω να πάρω κάτι καλύτερο σε λίγο καιρό. Επειδή όπως έχω καταλάβεις όταν πληρώνεις κάτι αδρά τότε μένει σχεδόν κατά κανόνα περισσότερο μπορώ να πω ότι ναι μεν από την μία έχω το σύνδρομο αλλά από την άλλη δεν αλλάζω εξοπλισμό κάθε χρόνο. Περίπου κάθε 2 αλλάζω...οπότε με θεωρώ ότι μάλλον δεν είμαι τόσο εθισμένος...

Απλά dpolal το value for money για τον καθένα είναι διαφορετικό :)

Φαντάσου να είχα πχ κάποιο extreme cpu :)

το money δεν ειναι τοσο ευκαιρο αλλα το μικροβιο το εχω εδω και πολυ καιρο!

Bροντοφωναζω ΟΧΙ ΩΡΕ!και μπορω να το δικαιολογησω αφου εχω ενα pentium prescott 520 τριετιας και gpu την 6200.Απλα δεν ασχολουμαι με παιχνιδια πλεον (οσο λιγοτερο παιζεις τοσο λιγοτερο σε ενδιαφερει σιγα σιγα) γιατι πρεπει να περασω και κανα μαθημα στο πανεπιστημιο και να με γνωρισει και λιγο ο εξω κοσμος.Οταν φτασει η κατασταση στο αμην εννοειται οτι θα αλλαξω ολοκληρο το pc.Δεν ειναι θεμα χρηματων αφου αμα βαλεις τα λεφτα που χαλαω για βενζινες,ποτα,εκδρομες,φαγητα εξω κτλ θα μου ερχοταν πολυ φθηνοτερα να καθομαι μεσα να παιζω κανα παιχνιδι κτλ στο πανακριβο μου pc.

Οσον αφορα εφαρμογες γραφειου,κατεβασματα και κατι προγραμματα που χρειαζομαι να τρεχω για τη σχολη με καλυπτει μια χαρα και ο τωρινος οποτε τον κραταω και τον ξεζουμιζω...

ps: Βεβαια οταν θα βγει το grand theft auto IV για pc θα παρω ενα μηχανημα να τα εχω ολα στο full:tomato:

Μάλλον ναί ψήφισα γιατί έχω το μικρόβιο ...

τώρα το τί αγοράζω πάει ανάλογα με τα φραγκα...

όσο περισσότερα βγάζω τόσο περισσότερα θα χαλάω :p

Ναι...

μήπως οι "άρρωστοι" να κάνουμε κανένα κλαμπάκι αλα ΑΑ?

-"Με λένε Προκόπη και έχω να δώσω λεφτά για το pc 1 μήνα" :p

Παλιοτερα το εκανα,οταν εβαλα ορια χρηματων που θα δωσω σε καθε εξαρτημα,περισσοτερο ψαξιμο για την σωστη αγορα και γιατι το θελω και αν ειναι αυτο που επιθυμω,σταματησα αυτο το ακριβο "σπορ".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.