antonisgagas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2008 Τις τελευταίες μέρες λίγο ο καιρός,λίγο η βαρεμάρα που με δέρνει είπα και εγώ να ασχόληθώ λίγο με το pc μου.Έχουμε και λέμε: -Νέο κουτι-Gigabyte Aurora blabk window -Υδρόψυξη (thanks alexandros13) -Και κάτι μόντες γιατί είμαι ανήσυχο πνεύμα Το κουτί σε special συσκευασία από πλαίσιο tuning store Και μία μίνι παρουσίαση: Μερικές διαπιστώσεις: -Είναι ληστεία 89 ευρώ ΜΟΝΟ -ότι πρέπει για υδρόψηξη,χωράει μια χαρά διπλό ψυγείο πίσω -ούτε midi tower ούτε full (εμένα μου άρεσε αυτό) -είναι και εφετζίδικο Και τώρα η υδρόψυξη: d-tec fuzion with nozzle kit quad optimized ddc-1t pump plexy top (τη μόνταρα δεν άντεξα) black ice gtx2 radiator ek reservoir multioption 150 Η μόντα της αντλίας: Αφαιρούμε τις βίδες και αφαιρούμε το καπάκι Btw για να γίνει η μόντα η αντλία πρέπει να έχει τον μπλε στρόβιλο Ενώνουμε τα σημεία: Και έχουμε κάτι τέτοιο: Μετά από αυτό η αντλία είναι αποδοτικότερη και η κατανάλωση από 1οw ανεβαίνει στα 18w.Καλή και εύκολη μαγκιά(θέλει σταθερό χέρι) The rest of the parts: Το block πριν: Και μετά lapped μαζί με τον επεξεργαστή: To mobo έτοιμο Πριν βάλω την αντλία στο κουτί έβαλα από ένα κομμάτι από το υλικό συσκευασίας της αντλίας από τη κάθε πλευρά για να μην συντονίζει με το υπόλοιπο κουτί Και οι τελευταίες φώτο: Ανοικτό κουτί: Και κλειστό: Κάτι τελευταίο,για λόγους χωροταξίας και απόδοσης το tank ενώνεται με την αντλία από την επάνω μεριά.Έτσι δεν εμποδίζεται η ροή του υγρού και συμπληρώνεται και το υγρο Ακούω γνώμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 12, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 φοβερος αλλα διορθωσε τα λινκ απο τις φωτογραφιες και βαλε ειτε thumbnails ειτε φωτογραφιες με μεγεθος 800Χ600 max:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Φεβρουάριος 12, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 ’ντε κτύπα ένα 30" ρε Φράγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 12, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 ευκαιρια να μου κανεις ενα δωρακι που δεν μου κανες ποτε σου @crustytheclown παντως γενικα πεντακαθαρη δουλεια και αρκετα μαζεμενο.ωραιος ο νεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Φεβρουάριος 12, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 πολυ καλο οντως.το ιδιο κουτακι εχουμε..για 89Ε ειναι χαρμα....αν εβαες και ολους τους σωληνες 1/2 θα ηταν μια χαρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisgagas Φεβρουάριος 12, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Το ξέρω για τους σωλήνες αλλά ήταν Κυριακή και είχα ξεμείνει...Το ετοιμάζω πάντως...Διόρθωσα και το post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.