angel_f Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2008 Και όμως ειναι αλήθεια ! Ο υπολογιστής της υπογραφής πριν απο λίγη ώρα ενώ τον ειχα κλειστό ( πράγμα σπάνιο ) ’νοιξε μονός του , την στιγμή που χτύπησε το φορητό τηλέφωνο που βρισκόταν στο γραφείο πάνω απο το PC Το θεώρησα τυχαίο , έκλεισα το PC και έβαλα στην ιδια θεση το φορητό , κάλεσα μεσω του κινητού και με το που άρχισε να χτυπά στο καπάκι ξεκίνησε να δουλεύει το PC:magic: Έκλεισα τις πρίζες , τις άνοιξα, δοκίμασα και πάλη τα ίδια! Με το κινητό πάντως δεν ανοίγει Επίσης οταν ειναι ανοιχτό δεν κλίνει μέσω τηλεφωνου Το φορητό είναι Simens Gigaset A140 Εχω πάθει Πλάκα .... για εμένα το remote computing πέρασε σε άλλη διάσταση :computer: Εχω την απορια εαν εχει συμβεί σε κάποιον κατι παρόμοιο
hayabusa Φεβρουάριος 12, 2008 #2 Φεβρουάριος 12, 2008 ναι και εμενα μου εχει συμβει...αν εχεις απο στο bios ενεργοποιημενη την επιλογη wake on ring απενεργοποιησε την και δεν θα ξανασυμβει... :D
angel_f Φεβρουάριος 12, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 12, 2008 Εντόπισα τον υπεύθυνο .. είναι το dial up modem USrobotics και οχι το φορητό :tomato: hayabusa θα δω το bios και εαν υπάρχει η ρύθμιση και θα την απενεργοποιήσω .
hayabusa Φεβρουάριος 12, 2008 #4 Φεβρουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από angel_f Εντόπισα τον υπεύθυνο .. είναι το dial up modem USrobotics και οχι το φορητό :tomato: ε ναι δεν ειναι θεμα τηλεφωνου και δεν χρειαζεται να κανεις κατι με αυτο...απλα απενεργοποιησε την ρυθμιση και θα εισαι οκ... :T:
dpolal Φεβρουάριος 13, 2008 #6 Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από jois21 εχω δει να ανοιγει και με εκτυπωτη... Δηλαδή;;;; Κάλεσες τον εκτυπωτή και άνοιξε το πισί ;;;; :)
SHOG Φεβρουάριος 13, 2008 #7 Φεβρουάριος 13, 2008 Σε ένα φιλαράκι μου άνοιξε μόλις σύνδεσε το καλώδιο για το internet στο router....
dpolal Φεβρουάριος 13, 2008 #8 Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από SHOG Σε ένα φιλαράκι μου άνοιξε μόλις σύνδεσε το καλώδιο για το internet στο router.... wake on lan από το BIOS μάλλον...
winters Φεβρουάριος 13, 2008 #9 Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από dpolal Δηλαδή;;;; Κάλεσες τον εκτυπωτή και άνοιξε το πισί ;;;; :) xax0ax0a0xa0x0a :hehe: :hehe: :hehe: :rofl: :rofl:
DarkSaga Φεβρουάριος 13, 2008 #14 Φεβρουάριος 13, 2008 για τις μπύρες έχει συναντήσει κανείς κανα ευχάριστο conflict?
dpolal Φεβρουάριος 13, 2008 #15 Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από DarkSaga για τις μπύρες έχει συναντήσει κανείς κανα ευχάριστο conflict? Εγώ όποτε ανοίγω το ψυγείο το καλοκαίρι πάντως βρίσκομαι ξαφνικά με μία μπύρα στο χέρι, άγνωστο πώς...
Melkon Φεβρουάριος 13, 2008 #19 Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από dpolal Δηλαδή;;;; Κάλεσες τον εκτυπωτή και άνοιξε το πισί ;;;; :) ΛΟΛΟΛΟΛ καλο παντως τορα πολλες mobo εχουν επιλογες για διαφορους τροπους ανοιγματος του πιτσι
daemon13 Φεβρουάριος 13, 2008 #20 Φεβρουάριος 13, 2008 για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα,υπάρχει τρόπος να ανοίγει το pc με τηλεχειρηστήριο?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.