crio Φεβρουάριος 13, 2008 Author #21 Φεβρουάριος 13, 2008 Και τι κάνουμε τότε?Κλείνουμε το utorrent για να σερφάρουμε?@SPIV utoorent και μtorrent είναι το ίδιο πρόγραμμα
spiv Φεβρουάριος 13, 2008 #22 Φεβρουάριος 13, 2008 εγώ στο δικό μου απλός από κι που η ταχύτητα ήταν στο απεριόριστο τιν έβαλα πιο λίγο και έφτιαξε utorrent=mtorrent σωστά
fusion Φεβρουάριος 13, 2008 #23 Φεβρουάριος 13, 2008 Παιδια τα μπερδεψατε utorrent=μtorrent δεν υπαρχει mtorrent. Το προβλημα ειναι σοβαρο και μαλλον εχει να κανει με τα incoming connections οπως προαναφερθηκε. Χωρις να ξερω πως δουλεβει ακριβως το TCP/IP protocol υποθετω οτι διαχειριζεται πακετα με priorities, σε περιπτωση που ισχυει αυτο, λογικα το p2p δινει υψηλο priority στα πακετα για την port που εχουμε δηλωσει στο utorrent, αυτο ομως δεν μπορω να καταλαβω πως προκαλει conflict με τα αλλα ports. Καποιος που κατεχει περισσοτερο τo αντικειμενο(network) θα μπορουσε να βοηθησει εδω περα(trendy????? ). Πραγματικα πολυ χρησιμο το thread, σκοπευα και εγω να ανοιξω ενα για αυτο το προβλημα.
Eaglenik Φεβρουάριος 13, 2008 #24 Φεβρουάριος 13, 2008 Ειχα κανει search και παλιοτερα επι του θεματος. Βρηκα πολλα threads σε διαφορα site αλλα κανενας δεν ηξερε την λυση... Ευτηχως η δικια μου κατασταση βελτιωθηκε τουλαχιστον
schumifer Φεβρουάριος 14, 2008 #25 Φεβρουάριος 14, 2008 QoS quality of service. Το πιθανότερο είναι ότι το υποστηρίζουν τα μόντεμ σας, απλά πρέπει να βρείτε πώς. Στο δικό μου fritzBox ήταν απλούστατο , σε ένα baudtek ευτυχώς που έφτιαξε ένα παλικάρι ένα howto στο adslgr.com
schumifer Φεβρουάριος 14, 2008 #27 Φεβρουάριος 14, 2008 internet account information use traffic shaping
fusion Φεβρουάριος 14, 2008 #28 Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από schumifer internet account information use traffic shaping thnx man:) Το εβαλα σημερα και μεχρι στιγμης problem solved. Χρησιμοποιω utorrent/firefox/streaming radio και το μονο που εχω παρατηρησει ειναι μια ελαχιστη καθυστερηση στο ανοιγμα των sites, καμια σχεση με πριν που ηταν 50-50 να ανοιξει το link. Νομιζω ομως με κοβει σε torrent speed, θα δοκιμασω αργοτερα με ubuntu torrent να δουμε να θα maxαρει.
schumifer Φεβρουάριος 14, 2008 #29 Φεβρουάριος 14, 2008 E μα εννοείται ότι από κάπου θα κόβει για να δίνει στο http browsing. Από πού να τα βρει τα Kilobytes???
Lied Φεβρουάριος 14, 2008 #30 Φεβρουάριος 14, 2008 CONNECTIONS! Τα CONNECTIONS! Μιωστε τα. Κατω απο 30 τα global connections σε 768 Και ο browser πεταει.
Eaglenik Φεβρουάριος 14, 2008 #31 Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από Lied CONNECTIONS! Τα CONNECTIONS! Μιωστε τα. Κατω απο 30 τα global connections σε 768 Και ο browser πεταει. Τελικα ειχα δικιο για τα connection αλλα δεν ηξερα οτι επρεπε να πεσουμε τοσο πολυ :S
Teodor_ch Φεβρουάριος 14, 2008 #32 Φεβρουάριος 14, 2008 φτιάξε παρόμοιους κανόνες με το παρακάτω και θα είσαι μια χαρά ακόμα και με 800 να κατεβάζει το τορρεντ το surfing πάει μια χαρά
fusion Φεβρουάριος 14, 2008 #34 Φεβρουάριος 14, 2008 Ουτε το δικο μου, αλλα κανει δουλεια και το traffic shaping στο auto.
schumifer Φεβρουάριος 15, 2008 #35 Φεβρουάριος 15, 2008 TA connections παίδες κάνουμε αμάν να τα ανεβάσουμε και εσείς τα κλείνετε?Αν δεν έχετε usb σύνδεση τότε τα global connections μπορείτε να τα έχετε και πάνω από 300. Το ktorrent τα έχει από μαμά στα 800. Θέλουμε πολλές συνδέσεις για να έχουμε καλές ταχύτητες.Κάθε ρούτερ έχει δικές του ρυθμίσεις. το fritzbox ήταν πολύ εύκολο, το baudtek του ΟΤΕ ,πραγματικά ακόμη και όταν αντέγραψα τις ρυθμίσεις από άλλον σκεφτόμουνα "μα γιατί κάποιος να κάνει τόση δύσκολη τη ζωή μας????"
fusion Φεβρουάριος 15, 2008 #36 Φεβρουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από schumiferΑν δεν έχετε usb σύνδεση τότε τα global connections μπορείτε να τα έχετε και πάνω από 300. Ωπ, ειπες την λεξη κλειδι, γιατι σε usb συνδεση πρεπει να τα κλεινουμε?Σε usb το εχω το fritzbox.
Zarras Φεβρουάριος 15, 2008 #37 Φεβρουάριος 15, 2008 ας πω και εγω τον δικο μου πονο....otenet 24/1 (20/1 εχει συγχρονισει)Κατεβασματα απο http/ftp, σερφαρισμα, gaming, ΟΛΑ οκ... παει σφαιρα.Torrent client --> utorrent, oλα στην αρχη ητανε μια χαρα.Με απο κανα δυο εβδομαδες, αρχισε να κατεβαζει μονο με 25κ/s!!!λεω θα φταιει το τορρεντ 'η ο τρακερ.... αλλαζω τρακερ....αλλαζω πορτς.....αλλαζω global connections (και προς τα πανω και προς τα κατω)αλλαζω connection per torrent (και προς τα πανω και προς τα κατω)αλλαζω το upload speedTΠΤ συνεχιζει να κατεβαζει με 25kb. ( να πω εδω πως το 25 ειναι συνολικο, δηλαδη αν κατεβαζω 1 αρχειο το κατεβαζω με 25, αν κατεβαζω 2 τοτε παει ~12,5κ/σ)σκεφτηκα να αλλαξω client, εβαλα λοιπον το BitComet...φορτωνω το 1ο τορρεντ και βλεπω οτι παει του σκοτωμου γρηγορα (το ιδιο τορρεντ με utorrent κατεβαινε με 25...)"ωραια" σκεφτηκα μαλλον το client θα εφταιγε...Ομως μετα απο 2 εβδομαδες εγινε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο που περιγραφω πιο πανω, το cometαρχισε να κατεβαζει και αυτο μεχρι...25τωρα οτι και να κατεβασω ειτε απο utorrent ειτε απο bitcomet, κατεβαινει με ....25....εχει κανεις καμια ιδες το τι μπορει να φταει?
fusion Φεβρουάριος 15, 2008 #38 Φεβρουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από Zarrasεχει κανεις καμια ιδες το τι μπορει να φταει? traffic shaping στην περιοχη σου μηπως? κοφτης του οτε?Μονο ετσι εξηγηται...Δοκιμασε να βαλεις protocol encryption, μηπως φτιαξει.
Zarras Φεβρουάριος 15, 2008 #39 Φεβρουάριος 15, 2008 το εχω δοκιμασει το encryption, παλι το ιδιο κανει.για traffic δε πιστευω γιαιτ ολα τα υπολοιπα πανε σφαιρα.κοφτες οκ, αλλά τοοοσο πολυ? αν ητανε ετσι τοτε 8α τρωγανε και ολοι οι αλλοι την 25αρα (που εχουν isp ote)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.