crio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2008 Ρε παίδες έχω το εξής κουλό πρόβλημα.Όταν ανοίγω το utorrent να κατεβάσω αν πάω να συνδεθώ με το Νετ ή ακόμα να μπω στις ρυθμίσεις του usr9108 απο το ethernet μέσω του browser αργεί πολύ να φορτώσει τις σελίδες.Τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 12, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Aν κανεις ενα search θα το βρεις αμεσως... Ειναι κλασσικο προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 12, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Έκανα.Πάντα κάνω,και δεν είδα κάτιΑν μπορείς να μ δώσεις κάποιο λινκ το εκτιμώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 12, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 ???????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Φεβρουάριος 12, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Οταν ανοιξα ενα port στο router τοτε το προβλημα μιωθηκε ελαφρος αλλα εξακολουθει να ειπαρχει. Αποτι διαβασα και δεν ξερω εαν ειναι αυτο στην περιπτωση μας τα modem/routers τα μαπε κυριος δεν μπορουν να διαχιριστουν τον μεγαλο αριθμο incoming connection και γενικα υπολλητουργουν. Δεν εχω λινκ να σου δωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Φεβρουάριος 12, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από Eaglenik Εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Οταν ανοιξα ενα port στο router τοτε το προβλημα μιωθηκε ελαφρος αλλα εξακολουθει να ειπαρχει. Αποτι διαβασα και δεν ξερω εαν ειναι αυτο στην περιπτωση μας τα modem/routers τα μαπε κυριος δεν μπορουν να διαχιριστουν τον μεγαλο αριθμο incoming connection και γενικα υπολλητουργουν. Δεν εχω λινκ να σου δωσω Οταν maxαρει το utorrent ή γενικοτερα οταν λειτουργει, παρατηρω οτι υπολειτουργει απιστευτα ο browser οπως επισης και το limewire. To firefox, για παραδειγμα, φορτωνει με blank page(αντι για home page) και γενικοτερα για να ανοιξει μια διευθυνση ή ενα link πρεπει να το πατησεις εκατο φορες. Ολα αυτα με FRITZ!Box Fon Annex A(Firmware 06.04.24) που απ' οσο ηξερα θεωρουνται αρκετα αξιοπιστα σε σχεση με τα υπολοιπα δωρεαν αλλων εταιρειων. Kαι το utorrent οταν ανοιγει η(μια τυχαια) σελιδα "βουλιαζει" στο download. To upload δεν με κοβει, με 500kbps εχω μεγιστο 25kB/s. Το router συνδεμενο με usb. Port forwarding κτλ. κανονικα παντα... Αφου σκεφτομαι να βαλω forwarding στην port 80. Eaglenik εσυ λες οτι εχει σχεση μετα incoming connections σωστα? Αν αυξησουμε τον μεγιστο αριθμο των incoming connections των xp, το οποιο γινεται καπως δεν θυμαμαι τωρα... υπαρχει περιπτωση να δουμε βελτιωση ή ειναι καθαρα αστοχια υλικου????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 12, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Έχω κάνει αυτό που λες fusion αλλα δεν έχω δει βελτίωση.Στο upload είδα διαφορλα (χτυπάω 100-120 kb/s) αλλα to sirfing στο νετ είναι ελεϊνό.Πολύ αργό.Με το που ανοίγω το utorr αρχίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Φεβρουάριος 12, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Τι router εχεις εσυ?Αυτο που λεω, εννοεις να αυξησεις τα incoming connections απο xp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 12, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Ναι.Τις αύξισα αλλα προκοπή δεν ειδα.usr9108 ειανι το ρουτερ μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Φεβρουάριος 12, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Εγω μιωσα το Maximum Global Connections βασισμενος σε αυτο που ειπα νωριτερα. Παντως πλεον δουλευω καλυτερα. Δεν ξερω εαν αυτο βοηθησε η απλα μου εκατσε :bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiv Φεβρουάριος 12, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 όταν κατεβάζει κάτι τι ταχύτητα τιν έχεις unlimited αν ναι αυτό σε κόβει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Φεβρουάριος 12, 2008 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από SPIV όταν κατεβάζει κάτι τι ταχύτητα τιν έχεις unlimited αν ναι αυτό σε κόβει Καμια σχεση, φυσηκα και δεν μιλαμε για unlimited upload speed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiv Φεβρουάριος 12, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 ??????????????????????????????μtorrent:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Φεβρουάριος 13, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από SPIV ?????????????????????????????? μtorrent:) +1 Παίζει να μη παίρνει τη ρύθμιση. Γενικώς, όταν μαξάρει το p2p, σου τρώει όλη τη σύνδεση γιατί είναι p2p και γιατί...τρώει όλη τη σύνδεση. Βάλε το μTorrent, ρύθμιζε τις ταχύτητες, και το πρόβλημα (σχεδόν προφανώς) θα εξαφανιστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Φεβρουάριος 13, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από geogeolandΠαίζει να μη παίρνει τη ρύθμιση. Γενικώς, όταν μαξάρει το p2p, σου τρώει όλη τη σύνδεση γιατί είναι p2p και γιατί...τρώει όλη τη σύνδεση. Βάλε το μTorrent, ρύθμιζε τις ταχύτητες, και το πρόβλημα (σχεδόν προφανώς) θα εξαφανιστεί. Ακομα και με 1Κ upload και 10Κ download rate στα limits σε DSL δεν βοηθαει. Ειναι καποιου ειδους conflict..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 13, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Έμενα απο τη στιγμή που θα ανοίξει το utorrent κολλάει το νετ.Μιλάμε και 0-0 να είναι οι ταύτητές του.Δεν ξέρω το γιατί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiv Φεβρουάριος 13, 2008 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 μtorrent πολύ καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Φεβρουάριος 13, 2008 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Ισως ηρθε η ωρα να γυρισουμε στο αγαπημενο Azureus !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 13, 2008 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Το ίδιο είναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Φεβρουάριος 13, 2008 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από racer Το ίδιο είναι.. :cry: :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.