Daytime Dreamer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2008 Παιδες μια βοηθεια αν ξερει καποιος καποιο καλο και φτηνο συνεργειο Χτυπησε ο αδερφος μου την μασκα μπροστα απο το Mazda 323F BA και εχει σπασει ενα μικρο κομματι απο το fiberglass (ή πολυεστερας ειναι) της μασκας Επισης εχω και εγω ενα μικρο βαθουλωμα στην πορτα του Tigra (ετσι το πηρα - μεταχειρισμενο) οποτε αν ξερει καποιος καποιο καλο συνεργειο που δεν ειναι αγιογδυτες please help!! μου ειπαν στην δουλεια εναν καλο και φτηνο που ανοιξε στο Ν.Ηρακλειο. Car Paint System λεγεται και ειναι στην πλαπουτα 40. Το γνωριζει κανεις? Thanks για οποια βοηθεια dudes!!!
stiffler Φεβρουάριος 12, 2008 #3 Φεβρουάριος 12, 2008 Παράθεση Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 19:25] http://www.chipsaway.gr/gr/main_gr.htm +1.Αν η γρατζουνια/ζημια δε χρειαζεται φανοποιοια ειναι η καλυτερη επιλογη...τα μισα λεφτα απο την αντιπροσωπεια και αρκετα καλη δουλεια μιλαω εκ πειρας οτι αξιζει.Αν εχεις βεβαια καποιο χρωμα περλα <<δυσκολο>> και ψαχνεις το τελειο επειδη δουλευουν με δικα τους χρωματα πηγαινε αντιπροσωπεια.
jpavly Φεβρουάριος 12, 2008 #4 Φεβρουάριος 12, 2008 Παράθεση Αρχική απάντηση από gbak http://www.chipsaway.gr/gr/main_gr.htm LOL μόνο φθηνοί δεν είναι αυτοί Για μία γρατζουνιά είχα πάει στο δεξί φτερό και θέλανε 70 Πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι κάποιο φαναρτζήδικό, ρωτώντας θα βρεις κάποιον που να έχει εμπειρία.
gbak Φεβρουάριος 12, 2008 #5 Φεβρουάριος 12, 2008 καλα ναι την εχουν δει και αυτοι...και μενα καθε βαθουλωμα και 50αρικο...παντως σε μερικες περιπτωσεις συμφερουν απο αντιπροσωπεια...και ειναι και γρηγοροι
Daytime Dreamer Φεβρουάριος 12, 2008 Author #6 Φεβρουάριος 12, 2008 Thanks παιδες ... παντως Gbak βαθουλωμα για 50 ευρω σε σχεση με αυτα που ρωτησα εγω καλα ειναι ... εξαρταται βεβαια και το βαθουλωμα παντα.ΤΟ θεμα ειναι οτι η μασκα του αδερφου ειναι απο πολυεστερα (δεν ειμαι 100% σιγουρος) και δεν ξερω αν πρεπει να απευθυνθω αλλουΣ'αυτον στο Ν.Ηρακλειο που σας λεω εχει παει η μιση εταιρεια σχεδον οποτε λογικα ο τυπας πρεπει να ειναι καλος. Αν εχω καποιο update θα σας πω
stiffler Φεβρουάριος 12, 2008 #7 Φεβρουάριος 12, 2008 Εμενα παντως μου εφτιαξαν γρατζουνια-βαθουλωμα(πολυ μικρο) πισω απο τη πορτα του οδηγου με 90 ευρω την ωρα που στην αντιπροσωπεια μου ζηταγαν 200.Αν ξερεις καποιον καλο μη τοσκεφτεσαι παντως πηγαινε εκει.Επισης στην chipsaway δεν κανουν φανοποιεια μονο γρατζουνιες απο οτι ξερω αρα λογικα πας σε φαναρτζιδικο αντιπροσωπεια η μη.
Daytime Dreamer Φεβρουάριος 12, 2008 Author #8 Φεβρουάριος 12, 2008 Παράθεση Αρχική απάντηση από stiffler Εμενα παντως μου εφτιαξαν γρατζουνια-βαθουλωμα(πολυ μικρο) πισω απο τη πορτα του οδηγου με 90 ευρω την ωρα που στην αντιπροσωπεια μου ζηταγαν 200.Αν ξερεις καποιον καλο μη τοσκεφτεσαι παντως πηγαινε εκει.Επισης στην chipsaway δεν κανουν φανοποιεια μονο γρατζουνιες απο οτι ξερω αρα λογικα πας σε φαναρτζιδικο αντιπροσωπεια η μη. E ναι δεν ειναι μονο γρατζουνια. Εχει σπασει ολοκληρο κομματι απο την μασκα. Ειναι απο πολυεστερα (σαν νοβοπαν ειναι ενα πραγμα απο μεσα) οποτε μαλλον για φαναρτζιδικο το κοβω
ea6gka Φεβρουάριος 12, 2008 #9 Φεβρουάριος 12, 2008 το αφηνεις μεσα το αμαξι , η γινεται τσακ μπαμ η δουλεια με ραντεβου
gbak Φεβρουάριος 13, 2008 #10 Φεβρουάριος 13, 2008 αναλογως την ζημια...εμενα για κανα δυο βαθουλωματα στην πορτα...το χα παει πρωι και το πηρα απογευμα
fotme Φεβρουάριος 14, 2008 #11 Φεβρουάριος 14, 2008 τριχες το chipsaway στα μελισσια λετε??μιλαμε ο τυπος γουσταρει να ποιανει ποπους
gbak Φεβρουάριος 14, 2008 #12 Φεβρουάριος 14, 2008 δεν εχει μονο εκει ρε εχει και αλλου...αλλα πες εναν που δεν γουσταρει να πιανει...ολοι τα ιδια ειναι...απλα κοιτας ποιος θα στον πιασει λιγοτερο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.