greekfragma Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2008 Καλησπέρα λαμπούκοι. αρκετοι θα θυμάστε το συγκεκριμενο thread http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=43920&perpage=20&pagenumber=1 μετα την αναβάθμιση του LevelOne και την αντικατάσταση του κουτιού με το NZXT Rogue.....το Aerocool περασε στα χερια μου. τα δεδομενα Aerocool HTPC case Intel Core 2 Duo E6420 Watercooled by Swiftech H2O 120 Abit Fatality F-I90HD 2x1GB Kingston PC6400 Aircooled by Thermalright HR-07 Duo Type L Western Digital 80GB SataII Tagan Easycon XL 700W (το βρηκα σε τιμη σκοτωμα αλλιως δεν εβαζα τετοιο τερας) Samsung SH-203b και 2x30cm Cold Cathode Blue worklog απο αυριο γιατι πεφτει διαβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 11, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 δυστυχως χρονος πολυς δεν υπαρχει οποτε σαν παρουσιαση θα κανω οτι καλυτερο μπορω Αρχικα και εφοσον ειμαστε μεγαλα παιδια που δε σταματουν να παιζουν ποτε και βλεπουμε υδροψυξεις στον υπνο μας........ επρεπε να τσεκαρουμε τα παντα απο ψυξη. ξεκουμπωσα λοιπον τις υπαρχουσες ψυκτρες της μητρικης για να βαλω ceramique. αναμενομενο το απλο θερμοαγωγιμο αυτοκολλητο κατω απο τις ψυκτρες. βγαλσιμο και παστουλα σειρα πηρε ο επεξεργαστης που ευτυχως ο 6420 που τσιμπησα ειχε ολοισιο καπακι.δεν ξερω εαν διακρινονται και πολλα στη φωτο.....(αλλωστε ειμαι γνωστος για τη κακη μου σχεση με τις φωτογραφικες που συνεπαγεται παρεξηγημενη σχεση και με τον .38.45 ) και το stepping ας περασουμε ομως και στην τοποθετηση της μητρικης μεσα στο κουτακι......αρκετα ευρυχωρα θα ελεγα και δειχνει και πολυ μουρατη και ακόμα μια αποψη επομενο βημα η τοποθετηση του 2x1GB Kingston pc6400 ντυμένες με τα thermalright hr-07 type L.αψογες στο υψος και πανεμορφες τωρα ομως παμε στα δυσκολα........ωρα να τσεκαρουμε το tagan......πολυ κουμουτσες καλωδια για ενα τετοιο κουτακι παροτι ηταν και modular. νατα μας τα πρωτα προβληματα............πολυ στριμοκ@λο ρε γμτ :bye: τελικα βαζοντας τα καλωδια στις κατω θεσεις στο τροφοδοτικο και με λιγο τσακισμα το dvd-rw χωρεσε και κουμπωσαν ολα κανονικα.:clap: και τελειωμενο πλεον μερικες ακομη φωτογραφιουλες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 11, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Ολα καλα λοιπον στο στησιμο του πρωτου μου υδροψυκτου htpc:cool: αυτο που με ικανοποιει ιδιαιτερα ειναι οτι αν και ειναι πολυ μικρο το κουτι καταφερε να χωρεσει αρκετα πραγματακια χωρις προβλημα. με 1 12αρη ανεμιστηρα στο ψυγειο και εναν ακομα του tagan παραειναι ησυχο θα ελεγα (ακουγεται ο 80αρης και σε idle) επειδη στο συνδυασμο επαιζε το tagan και γνωριζοντας την εκλεκτικοτητα στη συνεργασια με αλλο hardware για τα συγκεκριμενα τροφοδοτικα ημουνα λιγο ανησυχος εαν θα δουλεψει με την μία. τελικα ολα ρολοι και ηδη περναω λειτουργικο. μου εκανε φοβερη εντυπωση ο εξοπλισμος της Abit που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο μια atx high end λυση πανω στις βασικες λειτουργιες.....ακομα και για υπερχρονισμο. εαν προλαβω θα ριξω μερικες μετρησεις τις επομενες ημερες. thnx for your attention:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 11, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Τα αυτοκόλλητα στο κουτί είναι όλα τα λεφτά.. Πού τα βρίσκεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 11, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 23:18] Τα αυτοκόλλητα στο κουτί είναι όλα τα λεφτά.. Πού τα βρίσκεις? ευγενικη χορηγια (ή μαλλον καγκουρια) του φιλτατου LevelOne πριν μου το παραδωσει. βασικα θα τα ξεκολλησω ολα.ειμαι του πιο minimal στυλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Φεβρουάριος 11, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 ΕΙναι πολυ ωραια!!!....γτ να τα βγαλεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Φεβρουάριος 11, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Ωραιος,ευχομαι να γινει καλο.Ωρες ωρες σκεφτομαι να φτιαξω ενα Mini atx κουτι,εχω βαρεθει το θεριο διπλα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Φεβρουάριος 11, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Με γειες fragmas Αυτη η μητρικη αντεχει 1080p??( γιατι τη ζαχαρωνω κι εγω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 11, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Χ1250 φοραει.με 2 γιγα 800αρες και τον 6420 στα 3.5 γιγα που λογικα θα φτασω νομιζω οτι το χει ανετα το 1080P:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 11, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Εμένα παίζει με 2.8 από έναν 4400. Τί νομίζετε ότι είναι τα 1080p? BTW, την Χ1250 την έχω ακόμα με τα default 64MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 12, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Μπράβο George!Περιμένουμε και τη συνέχεια γιατί ψήνομαι για media server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Φεβρουάριος 12, 2008 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 εύγε.το κουτάκι που μπορούμε να το βρούμε στην ελλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 12, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 το κουτακι το ειχε το Multirama Extreme πριν 2-3 μηνες. δεν ξερω πλεον εαν ειναι διαθεσιμο αλλα δεν χανεις κατι να ρωτησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 12, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 απ ενντ ρεντη Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Φεβρουάριος 12, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Πάρα πολύ ωραίο:clap: :clap: Καλορίζικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Φεβρουάριος 12, 2008 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Μια σαν αυτη ή αυτη δεν θα εχει εξισου καλο αποτελεσμα με την Fatality?(xρηση μονο ως HTPC,file server,κατεβαστηρι και λοιπα χαμαλικια μεσω HDMI στην ΤV με περιορισμενη καταναλωση)BTW ποσους δισκους χωραει το Aerocool? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Φεβρουάριος 12, 2008 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 ξιλωσε ρα τα αυτοκολητα χανεις mhz.. :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Φεβρουάριος 12, 2008 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Πολύ καλή παρουσίαση. Μας έβαλες σε ιδέες για την μελλοντική αγορά, παρέα με μια καλή τηλεόραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 13, 2008 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Mε γειες Ζορζ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 13, 2008 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 με γειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.