deshi13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2008 Καλημερα σε ολους. Ειμαι καινουργιος στο θεμα διομιουργια μουσικης, και χρειαζομαι τα φωτα σας. Μου αρεσει πολυ να ακουω μουσικη τυπου τζαζ και ηλεκτρονικης, και εχω πολλες ιδεες για διαφορες διασκευες σε πολλα τραγουδια, αλλα δεν ξερω καποιο software που θα μπορουσε να με βοηθησει στο να κανω πραξη τιε ιδεες μου. Ψαχνω για καποιο προγραμμα που να μπορει να φτιαξει μουσικη και να ειναι σχετικα ευκολο για καποιον που δεν εχει ξαναασχολιθει με κατι τετοιο. Σας ευχαριστω πολθ:worship:daisy: :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 θελεις να επεξεργαστεις καποια παρτιτουρα δηλαδη, ετσι; Νομιζω οτι το Sibelius ειναι το καλυτερο για αυτη τη δουλεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Φεβρουάριος 11, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Για να δημιουργήσεις μουσική πολύ εύκολο προγραμματακι είναι το Magix Music Maker. Αν θυμάμαι καλά (το έχω κάνει uninstall) μπορείς να εισάγεις αρχείο ήχου και πάνω σ'αυτό να κάνεις τα δικά σου...! Επίσης έχει και synthesyzer για να βάλεις το δικό σου beat για το κιμμάτι (αυτό που εσύ θα διμιουργήσεις) Θα στο πρότεινα για την ηλεκτρονική μουσική..Τώρα για τζαζ δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deshi13 Φεβρουάριος 11, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Σας ευχαριστω πολυ παιδες μου δςσατε λυση. θα δοκιμασω και τα 2 :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 11, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Fruity Loops Οχι πολυ ευκολο αλλα μαθαινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Φεβρουάριος 11, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από deshi13 [Σήμερα, στις 18:21] Σας ευχαριστω πολυ παιδες μου δςσατε λυση. θα δοκιμασω και τα 2 :worship: Your wellcome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.