Jump to content

Εξωτερική κεραία Wi-Fi για Laptop

Di@bolic

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Χρειάζομαι μια κεραία που να συνδέεται στο laptop και να προσφέρει ενίσχυση του σήματος Wi-Fi.

Ξέρετε αν υπάρχει κάτι τέτοιο εδώ στην Ελλάδα και αν πράγματι προσφέρει αξιοσημείωτες διαφορές?

Δεν θα με ενδιέφερε κάτι σε modem-router.

Ευχαριστώ.:smile041:

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.

Υπάρχει μήπως καμια κεραία που με κάποιο μαγικό τρόπο να συνδέεται με laptop και να ενισχύει το σήμα του?

χρειάζεσαι κάτι τέτοιο και κάνεις αυτό το mod

Μπορεις να την εχεις και στον αέρα χωρίς mod αρκεί να συνδέσεις το U.FL απευθείας στην mini wifi κάρτα του laptop

post-16-1414343562,9422_thumb.jpg

post-16-1414343562,916_thumb.jpg

H αγοράζεις έτοιμη usb wifi antena

κι'αλλες αντενες

Το laptop έχει κάρτα wi-fi a/b/g/n αλλά σίγουρα αυτή που δείχνεις θα έχει πολύ καλύτερο σήμα.

Μια φορά βέβαια είχα συνδέσει ένα στικάκι για ασύρματο νετ αλλά δεν μου το έβλεπε...

Μήπως συμβεί τίποτα παρόμοιο με αυτό?

Αυτό είναι δοκιμασμένο από εμένα, με πιστοποίηση Redgiwrgos' Choice for Best Product for Wirelles LAN(aka RCBPWL).

Πέρα από την πλάκα το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό και πέρασαν πολλα από τα χέρια μυ μέχρι να καταλήξω σε αυτό που είναι και το μόνο χωρίς προβλήματα.

Σήμερα κατάφερα και μπήκα σε ένα που έχει πραγματικά σήμα καμπάνα.

Τόσο καιρό δεν με άφηνε να μπω και τελικά χθες κατά τις 2.30 που προσπάθησα ξανά τα κατάφερα!!!

Προς το παρόν λοιπόν δεν θα το χρειαστώ, αν και μέ ένα τέτοιο θα μπορούσα να μπω σε άλλα 5-6 thomson (βρίθει η γειτονια).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.