Di@bolic Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2011 Καλησπέρα.Χρειάζομαι μια κεραία που να συνδέεται στο laptop και να προσφέρει ενίσχυση του σήματος Wi-Fi.Ξέρετε αν υπάρχει κάτι τέτοιο εδώ στην Ελλάδα και αν πράγματι προσφέρει αξιοσημείωτες διαφορές?Δεν θα με ενδιέφερε κάτι σε modem-router.Ευχαριστώ.:smile041: Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Φεβρουάριος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Δεν έχει καλό σήμα το modem/router του γείτονα εε ; :smile018: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Φεβρουάριος 27, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Σου απάντησα Αντωνάκη στο msn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 27, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Υπάρχει μήπως καμια κεραία που με κάποιο μαγικό τρόπο να συνδέεται με laptop και να ενισχύει το σήμα του? χρειάζεσαι κάτι τέτοιο και κάνεις αυτό το mod Μπορεις να την εχεις και στον αέρα χωρίς mod αρκεί να συνδέσεις το U.FL απευθείας στην mini wifi κάρτα του laptop H αγοράζεις έτοιμη usb wifi antena κι'αλλες αντενες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Φεβρουάριος 27, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Ευχαριστώ Χρήστο, αλλά μήπως υπάρχει κάτι από Ελλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 27, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Τα μετεφερα ολα στο σωστο Thread..Δες εδω κατι θα εχει λογικα..www.wirelesslan.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 27, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Ο ανταπτορας U.FL υπάρχει στο μαγαζί που έδωσε ο Γιώργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Φεβρουάριος 27, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Η κεραία μήπως υπάρχει και αλλού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 27, 2011 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Και κεραία έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Φεβρουάριος 27, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 Έχει καλύτερη εμβέλεια έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 27, 2011 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 ε ναι.Αυτή με τα 10db 28€ μια χαρά θα είναι.Αν μπορέσεις να την ψηλά στο μπαλκόνι η ταράτσα μέχρι 10 μέτρα καλώδιο. ακόμη καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Φεβρουάριος 27, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2011 ΟΚ, θα το σκεφτώ τότε και μόλις μαζέψω φράγκα θα επενδύσω...Ευχαριστώ guys για την βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Φεβρουάριος 28, 2011 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 Γιατί δεν παίρνεις ένα N ανταπτοράκι; Εγώ με αυτό ανακάλυψα πως έχω τελικά πολλούς γείτονες με WiFi!(δυστυχώς μόνο δύο ξεκλείδωτους ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Φεβρουάριος 28, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 Το laptop έχει κάρτα wi-fi a/b/g/n αλλά σίγουρα αυτή που δείχνεις θα έχει πολύ καλύτερο σήμα.Μια φορά βέβαια είχα συνδέσει ένα στικάκι για ασύρματο νετ αλλά δεν μου το έβλεπε...Μήπως συμβεί τίποτα παρόμοιο με αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Μάρτιος 2, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Αυτό είναι δοκιμασμένο από εμένα, με πιστοποίηση Redgiwrgos' Choice for Best Product for Wirelles LAN(aka RCBPWL).Πέρα από την πλάκα το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό και πέρασαν πολλα από τα χέρια μυ μέχρι να καταλήξω σε αυτό που είναι και το μόνο χωρίς προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Μάρτιος 2, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Σήμερα κατάφερα και μπήκα σε ένα που έχει πραγματικά σήμα καμπάνα.Τόσο καιρό δεν με άφηνε να μπω και τελικά χθες κατά τις 2.30 που προσπάθησα ξανά τα κατάφερα!!!Προς το παρόν λοιπόν δεν θα το χρειαστώ, αν και μέ ένα τέτοιο θα μπορούσα να μπω σε άλλα 5-6 thomson (βρίθει η γειτονια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 2, 2011 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Poo Geito-neting Που πεφτει.. Που ειναι ο NickL να σας κανει ολους redirect σε γνωστο Site ερωτικου περιεχομενου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Di@bolic Μάρτιος 2, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Γιούρι μήπως θες να σε κάνω εγώ redirect σε ένα καλύτερο site από του NickL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.