Jump to content

patrik

Recommended Posts

Παιδες με το pc που εχω με full σε 1280χ1024 (monitor :hm:)

παει παρα πολυ καλα,εχει τρελα γραφικα και ειναι και DX9 friendly.(Βλεπε ΧP).Οντως εχει λιγο περιεργο χειρισμο αλλα μετα απο λιγο τον μαθαινεις.

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Ε ποιά πηγη , google απλά πράγματα το ονομα του εκάστοτε game συνδιαζόμενο με την λεξη rapidshare , filefactory και λοιπων hosters η με την λέξη τορρεντ [δεν το συνιστώ ειναι ολα πίτα.] θα φερει αποτέλεσμα.

Κρασαρει μονο στους μονοπυρηνους απο τι ακουσα και εχει βγει ηδη fix...

Λενε οτι κρασαρει πριν απο μια συγκεκριμενη πιστα σε ολους. Mπορεις με πμ να μου δωσεις περισσοτερα στοιχεια για το fix που ειπες υπαρχει ηδη?

Ενα παλικαρι στο φορουμ της ubisoft ζηταει support για το παιχνιδι.:slap::happy2:

Λενε οτι κρασαρει πριν απο μια συγκεκριμενη πιστα σε ολους. Mπορεις με πμ να μου δωσεις περισσοτερα στοιχεια για το fix που ειπες υπαρχει ηδη?

Ενα παλικαρι στο φορουμ της ubisoft ζηταει support για το παιχνιδι.:slap::happy2:

Ισχύει και δεν υπάρχει φάρμακο...

όσο για το παλικάρι απλά lol

κυκλοφορει fix μεγεθους περιπου 50 mb.....

αλλα οπως ολοι γνωριζουμε δεν μπορω να δωσω περισσοτερες πληροφοριες.

Moλις το εβαλα κ γω.....

Ωραιο φαινεται με μια πρωτη ματια.Το gameplay ειναι λιγο (πολυ) περιεργο αλλα πιστευω θεμα χρονου ειναι να το συνηθισει κανεις.

Μετρια-καλα γραφικα αλλα με ωραια εφε.

Τελικά στο μπρίκι μου (Opteron 165 @2.8, 2gb ram, 7900gt @555/1600) τρέχει αρκετά καλά, στα 1680*1050, με όλες τις ρυθμίσεις στα 2/3. Not bad.. Το κακό είναι ότι η κάρτα είναι στο όριό της εκεί, τουλάστιχον χωρίς vmod..

αν και 3d person θα ασχοληθω μαζι του εχει πολυ καλα γραφικα...να ναι καλα ο Gomar που μου περασε το χαζοtutorial γιατι εγω δεν ειχα την υπομονη..

Παίδες εμένα μου κρασάρει στο tutorial εκεί που πάω να σπρώξω απαλά το κόσμο με τις κανάτες επί της κεφαλής.

Όποια βοήθεια με p.m είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη :)

8200 @ 3750 + 8800GT stock+vista+4gb+1920Χ1200=το παιχνιδι τρεχει απο ικανοποιητικα εως πολυ καλα , ωραιο παιχνιδακι

Παίδες εμένα μου κρασάρει στο tutorial εκεί που πάω να σπρώξω απαλά το κόσμο με τις κανάτες επί της κεφαλής.

Τι να το κάνεις... αφού όπως λέει και ο dem, παρακάτω στο παιχνίδι, οι αιρετικοί δεν μπαίνουν στην Ιερουσαλήμ... κάνω υπομονή και μετάνοιες (που ήμουν αιρετικός :devil:) μέχρι να βγει στα ράφια, γιατί είναι από τα games που αξίζει να έχει κανείς στην συλλογή του... μπας και δούμε και άλλα τέτοια ή και καλύτερα...

Πιστεψτε με το game δεν έχει κανενα gameplay...παντελως βαρετο.

αλλά και απο animation έχουν γινει και καλυτερα...μονο

το άλογο αξιζει, σαν 3d model.

αλλά τώρα εξηγουνται όλα...

παιδια η Dev.

fragma fragmaaaaa fragmaaaaaaaaa :hehe:

123.jpg

ρε σεις αυτο ειναι πολυ καλο

http://www.stynk-monkey.com/?p=263

Ρε dem τόσο αρνητικά σχόλια για ένα Splinter cell στον μεσαίωνα..... Γουστα είναι αυτα όμως και περι ορέξεως....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.