spiderdim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 δεν ντρεπομαι να ρωτησω και ας ειναι η ερωτηση λιγο ''κουλη''.... εχω την m2n sli deluxe της asus.... υπαρχει περιπτωση να βαλω ενα πιο εξελιγμενο bios στην μητρικη μου απο το τωρινο? ενα με περισσοτερες εφαρμογες κτλ... και ας μην ειναι της ιδιας εταιριας... το εχω απορια καιρο αλλα δεν τολμουσα να ρωτησω....αλλα τελικα ειπα....το πολυ πολυ να γελασουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Τι εννοείς περισσότερες εφαρμογές? Δηλαδή καναν download manager και τέτοια? Όχι, δε γίνεται τίποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Φεβρουάριος 10, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Τα bios της μητρικης σου ειναι bios . Δεν αλλαζουν σαν προγραμματα ρει lol Απλα μπορεις να κανεις bios updates Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim Φεβρουάριος 10, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 οκ παιδια ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.