ennia Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2008 Παιδια εχω με το ρωσσο. δεν μπορω να τον διαγραψω απο το pc. Παω στην προσθαφαιρεση προγραμματων το εσβησα την πρωτη φορα. αλλα το εικονιδιο δεν εφηγε.(αλλα ουτε εσβησε το προγραμμα) καθε μερα μου βγαζει ειδοποιηση για update. Πηγα στο σκληρο για να το σβησω απο κει. εσβησα τα παντα εκτος απο 4 .dll αρχεια. Πως μπορω να το πεταξω απο το pc?????????? :help: :help: :help:
spiderdim Φεβρουάριος 10, 2008 #2 Φεβρουάριος 10, 2008 ΝΑ το ξανακάνεις εγκατάσταση και μετά να το βγάλεις... Κάνε αυτό. Αν όχι...., άρχισε να ξηλώνεις όλες τις εγγραφές του, όπου κι αν τις βρίσκεις. Μετά.... σβηστο απ το μητρωο σιγα σιγα... Και στο τέλος, χρησιμοποίησε 2-3 καλά προγράμματα καθαρισμού του Μητρώου, όπως το RegMechanic, το jv16 Power Tools και το δωρεάν Advanced Windows Care. Δεν θα μείνει τίποτα. Θα το δεις ;) ;)
chrisnitro2000 Φεβρουάριος 10, 2008 #3 Φεβρουάριος 10, 2008 Χρησιμοποίησε και αυτό το registry cleaner της kaspersky..http://forum.kaspersky.com/lofiversion/index.php/t10287.html
ennia Φεβρουάριος 10, 2008 Author #4 Φεβρουάριος 10, 2008 ρε παιδια απο το φακελο που το ειχα κανει εγκατασταση τα εσβησα ολα εκτος απο 4 αρχεια .dll που δεν μου δινει προσβαση για να τα σβησω. ουτε απο safe mode.
ennia Φεβρουάριος 10, 2008 Author #5 Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από chrisnitro2000 Χρησιμοποίησε και αυτό το registry cleaner της kaspersky.. http://forum.kaspersky.com/lofiversion/index.php/t10287.html κοιτα τι μου βγαζει..........................................
ennia Φεβρουάριος 10, 2008 Author #7 Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από cabdik registry cleaning εκανες? ναι...............5-6 φορες
apostolis22 Φεβρουάριος 10, 2008 #8 Φεβρουάριος 10, 2008 Μήπως φτέει (Μάλλον όχι) που βρίσκονται σε φάκελο με ελληνική γραμματοσειρά?
n1ck0s Φεβρουάριος 11, 2008 #9 Φεβρουάριος 11, 2008 Δοκίμασε να τα σβήσεις με Unlockerhttp://ccollomb.free.fr/unlocker/
ennia Φεβρουάριος 11, 2008 Author #10 Φεβρουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από apostolis22 Μήπως φτέει (Μάλλον όχι) που βρίσκονται σε φάκελο με ελληνική γραμματοσειρά? το ονομα του φακελου ειναι "kaspersky". οποτε δεν νομιζω να φταιει αυτο.
jpavly Φεβρουάριος 11, 2008 #11 Φεβρουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από spiderdim ΝΑ το ξανακάνεις εγκατάσταση και μετά να το βγάλεις...
ennia Φεβρουάριος 11, 2008 Author #12 Φεβρουάριος 11, 2008 απο την αρχη δεν κανει εγκατασταση. το βαζω να κανει, δεν φορτωνει αρχεια, ζηταει επαννεκινηση. και μετα υπαρχει μεσα σαν προγραμμα αλλα ειναι απενεργοποιημενο. ουτε update, ουτε panel control, ουτε τιποτα. Σαν φαντασμα................ :upside: :upside:
jpavly Φεβρουάριος 11, 2008 #13 Φεβρουάριος 11, 2008 Ε μήπως να το πάρεις από την αρχή να δούμε το πρόβλημα σου με την εγκατάσταση; Έχεις installer 3.1?
jpavly Φεβρουάριος 11, 2008 #15 Φεβρουάριος 11, 2008 Πολύ αναλυτικό σε βρίσκω, μήπως να μας πεις λίγο πιο αναλυτικά; Antivirus περνάς ή Internet Security? Πέρνα και το άλλο πακέτο, ίσως περάσει.
ennia Φεβρουάριος 11, 2008 Author #16 Φεβρουάριος 11, 2008 sorry για πριν αλλα ημουν στη δουλεια....... Λοιπον. εχουμε και λεμε........... Προσπαθησα να εγκαταστησω το kaspersky το 6 AntiVirus αλλα δεν εκανε πληρες εγκατασταση (πριν αρχισει να φορτωνει αρχεια ζηταγε επαννεκινηση και μετα δεν συνεχιζε). Φαινοταν ομως οτι σαν προγραμμα υπαρχει αλλα ειναι απενεργοποιημενο(υτε update, ουτε panel control, ουτε τιποτα). πηγα προσθαφαιρεση προγραμματων αλλα ουτε απο εκει το εσβησε. μου ελεγε οτι αυτο το προγραμμα δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη στο pc. μετα πηγα στο σκληρο για να το διαγραψω απο κει αλλα και παλι τιποτα. εμειναν 4 αρχεια dll τα οποια δεν τα εσβηνε με τιποτα ουτε σε safe mode. Εκανα registry cleaning με 2-3 διαφορετικα αλλα παλι τιποτα. τι αλλο να κανω δεν ξερω.................... :help: :help: :help:
jpavly Φεβρουάριος 11, 2008 #17 Φεβρουάριος 11, 2008 Να βάλεις το Internet Security, στο default path (c:\program files\). Θα σου περάσει εκεί τα αρχεία και θα κάνει από εκεί register τα .dll. Μετά σβήσε τα δικά σου και τέλος, βγάλε το ολόκληρο.
ennia Φεβρουάριος 11, 2008 Author #19 Φεβρουάριος 11, 2008 δεν εγινε τιποτα. δεν το κανει εγκατασταση ουτε αυτο.
ennia Φεβρουάριος 13, 2008 Author #20 Φεβρουάριος 13, 2008 παιδια ακουστε........ εχθες εκανα το σταυρο μου και περασα και το nod32 μεσα. δουλεψε κανονικα χωρις προβλημα, αρα το kaspersky δεν ειναι εγκατεστημενο.... αλλα γιατι δεν σβηνει απο το προσθαφαιρεση προγραμματων?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.