spiderdim Φεβρουάριος 10, 2008 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από jimakos21 :hehe: oτι νανε το λεω εγω! :banging: :banging: χαχαχαχαλολ vasilis_ts δωσε και εσυ ενα 35 ευρω να παρεις κατι που θα το εχεις και θα κανει σωστη δουλεια.... μην το ζαλιζουμε ρε παλικαρια!!!!!! http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977719&product=922617 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 10, 2008 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 @jimakos211)Διάβασε κανένα Review της ψύκτρας και μετά έλα να πεις μαγκιές (Με τη στοκ είχε 54 βαθμούς Idle)2)Το παλικάρι λέει θέλει κάτι καλύτερο απο το τωρινό ώστε να είναι πιο άνετος ο C2Q δε θέλει oc.Δηλαδη τι πρέπει να πει για να καταλάβεις ότι θέλει κατι ΧΑΛΑΡΟ3)Mε τη λογική γιατί να μην πας για καλύτερο κτλ δεν θα έπρεπε να υπήρχαν άλλες ψύκτρες-μητρικές-επεξεργαστές κτλΜόνο οι κορυφαίες υλοποιοήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 10, 2008 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από jimakos21 [Σήμερα, στις 12:14] :hehe: oτι νανε το λεω εγω! :banging: :banging: Επίσης όταν λέει κάτι άλλο κάποιος απο ΄σενα τον να τον προσβάλεις και λες "εξυπνάδες" πιο πολύ μειώνει έσένα σαν άτομο παρά τον άλλο.ΓΙα να ξέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Φεβρουάριος 10, 2008 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από crio @jimakos211)Διάβασε κανένα Review της ψύκτρας και μετά έλα να πεις μαγκιές Μόνο οι κορυφαίες υλοποιοήσεις Η συζητηση τελειωνη εδω..Εγω αποχορω απο το θεματακι...ΒΒ . Τα ξαναλεμε μολις μαθεις να μιλας σε μια σηζητηση μικρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Φεβρουάριος 10, 2008 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από crio Επίσης όταν λέει κάτι άλλο κάποιος απο ΄σενα τον να τον προσβάλεις και λες "εξυπνάδες" πιο πολύ μειώνει έσένα σαν άτομο παρά τον άλλο.ΓΙα να ξέρεις. Eκανα μια απλη πλακα..Δεν μειωσα κανεναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 10, 2008 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από jimakos21 [Σήμερα, στις 12:26] Eκανα μια απλη πλακα..Δεν μειωσα κανεναν. Γενικά μιλάω δεν πάει μόνο σε εσένα Jimakos21 ούτε έχω πρόβλημα μ'εσένα απλα ήθελα να το πω εδω και καιρό μέσα στο thelab.gr γιατί υπάρχει έντονη αυτή η διάθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim Φεβρουάριος 10, 2008 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από jimakos21 Eκανα μια απλη πλακα..Δεν μειωσα κανεναν. ολα μια χαρα κολλητε....εγω καταλαβα πως μπερδευτικες...τελικα τι ψυχτρα θα παρεις????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Φεβρουάριος 10, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 ρε παιδια μην τσακωνεστε,συζητηση κανουμε.αν ειναι να τσακωθουμε για μια ψυκτρα γ....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim Φεβρουάριος 10, 2008 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 @crio νομιζω οτι παρεξηγησες τα λεγομενα του....ο ανθρωπος μπερδευτικε με τα ονοματα....vasilis_ts αφου θα παρεις τον quad τοτε σκασε 35 ευρω και παρε μια που θα κανει πολυ δουλεια...αυτα απο μενα...ΥΓ .jimakos21 εγω καταλαβα το μπερδεμα σου και το δειχνω κιολας με την απαντηση μου πιο κατω...Αρχική απάντηση από spiderdim χαχαχαχαλολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Φεβρουάριος 10, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 μαλλον στην akasa θα καταληξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Φεβρουάριος 10, 2008 Author #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 γιατι δεν ειναι σιγουρο ακομα οτι θα παρω τον quad.αν τον παρω και δω προβλημα, το πολυ πολυ αλλαζω παλι μια ψυκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim Φεβρουάριος 10, 2008 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από vasilis_ts μαλλον στην akasa θα καταληξω. καλοριζικη λοιπον φιλε μου....αφου δεν κλοκαρεις νομιζω θα εισαι τζετ...αν σου περισσεύει κανενα 10ευρω παντως κανε την κινηση ματ και παρε κατι καλυτερο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Φεβρουάριος 10, 2008 Author #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 οκ.ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 10, 2008 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Καλορίζικη και απο μένα φίλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Φεβρουάριος 10, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 thanks παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Φεβρουάριος 10, 2008 Author #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 ξερει κανεις αν μπορει ο ανεμιστηρας αυτης : http://www.akasa.com.tw/akasa_english/spec_page/coolers/spec_ak_960e.htmνα αντικατασταθει απο αυτον ??: http://www.akasa.com.tw/akasa_english/spec_page/fans/spec_ak_177cb_4blc.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Φεβρουάριος 20, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 ρε παιδια, μια ψυκτρα με επιπεδα θορυβου 19-38 dBA θεωρειται ''ησυχη''?ξερει κανεις η μαμα ψυκτρα της intel ποσο βγαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 20, 2008 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Λογικά ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Φεβρουάριος 24, 2008 Author #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2008 ξερει ομως κανεις η μαμα ψυκτρα της intel ποσο βγαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Φεβρουάριος 25, 2008 Author #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 παιδια εχω παραγγειλει αυτη την ψυκτρα : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650583 ξερετε αν μπορω να αλλαξω τον ανεμιστηρα της? λογικα πρεπει να παιρνει οποιονδηποτε 90αρι.(λογικα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.