hayabusa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 για να μην ανοιγω νεο θεμα, μπορει να μου πει καποιος για ποιο λογο αρχιζει να μειωνεται στα καλα καθουμενα ο ελευθευρος χωρος στον σκληρο δισκο;
NikMark Φεβρουάριος 9, 2008 #3 Φεβρουάριος 9, 2008 Δεν ξέρω για την περίπτωσή σου, πάντως σ'εμένα αυτό συνέβαινε λόγω της επαναφοράς συστήματος ( system restore ). Μιλάμε για τρελά σκαμπανεβάσματα. Απο 30GB Free σε 22-23GB. Το απενεργοποίησα και ησύχασα. Σταθεροποιήθηκε.
mariosalice Φεβρουάριος 9, 2008 #4 Φεβρουάριος 9, 2008 Πιθανότατα να οφείλεται στις λειτουργίες των Vista όπως system protection, page file, hibernate, previous versions και system restore, system monitoring log files.
hayabusa Φεβρουάριος 9, 2008 Author #5 Φεβρουάριος 9, 2008 αυτα δεν γινεται να απενεργοποιηθουν; ή ειναι καλυτερα ( απο αποψη σταθεροτητας κλπ ) να τα αφησω ετσι;
NikMark Φεβρουάριος 9, 2008 #6 Φεβρουάριος 9, 2008 Δεν έχει σχέση με σταθερότητα. Εγώ π.χ δεν έχω αφήσει τίποτε ενεργοποιημένο εκτός του Prefetch που έτοιμος είμαι να το στείλω και αυτό αλλά η μνήμη μου επαρκεί.Δοκίμασε μια το System Restore μπας και δεις ουσιαστική διαφορά, όπως εγώ.Το hibernate είναι ελεγχόμενο, περίπου 1.2GB τρώει.
johnson Φεβρουάριος 10, 2008 #9 Φεβρουάριος 10, 2008 Με κάθε update κρατιέται system restore point..! Σε φορητό με μικρό σκληρό έχω απενεργοποιήσει sr,hibernate και είμαι χαρούμενος
hayabusa Φεβρουάριος 10, 2008 Author #10 Φεβρουάριος 10, 2008 και εγω για φορητο μιλαω αλλα ο δισκος του δεν ειναι και ιδιαιτερα μικρος...160gb...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.