aekaras9 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Παιδια θελω απλα να εχω internet στο pc και στο mac.Εχω συνδεση 2 mb στο pc και εχω ενα απλο modem.To PC ειναι στον 1 οροφο και ο Mac ειναι στο ισογειο.Θελω να μου πειτε τι χρειαζετε και αν μπορω ασυρματα να τα συνδεσω? Γνωριζω οτι πρεπει να παρω router.Ti εμβελεια πρεπει να εχει και στη συνδεση pc με mac υπαρχει καποιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Σκοπεύεις να τα συνδέσεις ασύρματα ή ενσύρματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aekaras9 Φεβρουάριος 9, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Ναι θελω να τα συνδεσω ασυρματα αν γινεται.Αν δεν ειναι εφικτο παμε στην αλλη λυση.Απλα δεν ξερω για την αποσταση αν γινεται ασυρματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 9, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Η απόσταση δεν είναι μεγάλη. Παίρνεις ένα modem-router-wireless και το συνδέεις με το PC ας πούμε ενσύρματα ή ασύρματα αν δεν είναι κοντά του και με το MAC ασύρματα είτε με κάποια ασύρματη κάρτα στο MAC είτε βάζοντάς του κάποια συσκευή που κάνει bridge το ασύρματο με το ενσύρματος και το συνδέεις στην ethernet πόρτα του MAC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Φεβρουάριος 10, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Η πιο απλή λύση ειναι ενα modem-router - wireless και καθάρισες. Το βάζεις στην πρίζα, δίνεις username + passwords, ανοίγεις το ασύρματο στον mac και τελέιωσες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.