ennia Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Παιδια εδω και 3 εβδομαδες εχω ενα προβλημα στο pc. Οταν παω "ο Υπολογιστης μου" προσπαθω να ανοιξω ενα δισκο με διπλο κλικ αλλα δεν ανοιγει, κανω δεξι κλικ ιδιοτητες-->ανοιγμα, και ανοιγει κανονικα. Τι μπορει να δημιουργεισε αυτο το προβλημα? Δεν εχω ιδεα........ :upside: :upside:
racer Φεβρουάριος 8, 2008 #2 Φεβρουάριος 8, 2008 Format Όταν κάνεις δεξί κλίκ, σου βγάζει και επιλογή "Autorun"?
Frostbyte Φεβρουάριος 9, 2008 #4 Φεβρουάριος 9, 2008 Οχι.. Απλως τα CD/DVD κανουν autorun οταν τα clickαρεις απο το My Computer. (Προφανως το συγκεκριμενο δισκακι που εβαλες, δεν ειχε καν autorun.inf μεσα)
ennia Φεβρουάριος 9, 2008 Author #5 Φεβρουάριος 9, 2008 original τα εχω....... μπορω να το βρω και να το περασω? που να το περασω?
Frostbyte Φεβρουάριος 9, 2008 #6 Φεβρουάριος 9, 2008 Δε το περνας αυτο.. Αν δεν εχει Autorun το δισκακι, απλα δεν ανοιγει αυτοματα οταν το βαζεις στο drive.. (Μπορει να σε κανει prompt για εξερευνηση ομως)Οταν clickαρεις το CD/DVD απο το My Computer απλα κανει Autorun.. Απο ολες τις αλλες περιοχες που μπορεις να ανοιξεις το δισκακι, μπαινεις κανονικα..
ennia Φεβρουάριος 9, 2008 Author #7 Φεβρουάριος 9, 2008 να διευκρινησω οτι δεν εννοω ενα dvd δισκο, αλλα σκληρο δισκο. τα δισκακια CD/DVD τα ανοιγει κανονικα.......
johnson Φεβρουάριος 10, 2008 #8 Φεβρουάριος 10, 2008 Καταλάθος αντιγράφτηκε ένα αρχείο autorun.inf στον δίσκο στον οποίοσου το κάνει αυτό. Απλά μπες στο δίσκο με δεξί κλικ και άνοιγμα και σβήσετο αρχείο και θα είσαι οκ. Από περιέργεια και μόνο, δοκίμασε να ανοίξεις πρωτούσβήσεις το αρχείο (με notepad), για να δείς τι περιέχει μήπως και δεν δημιουργήθηκεκαι τόσο "κατα λάθος" αλλά μπορεί να πρόκειται για κάποιον ιό που εκτελεί ότιθέλει (και) μέσω αυτού.
ennia Φεβρουάριος 10, 2008 Author #9 Φεβρουάριος 10, 2008 θα το κανω.....αλλα να πω οτι αυτο γινεται και στους 4 σκληρους δισκους που εχω.
ennia Φεβρουάριος 11, 2008 Author #10 Φεβρουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από johnson Καταλάθος αντιγράφτηκε ένα αρχείο autorun.inf στον δίσκο στον οποίοσου το κάνει αυτό. Απλά μπες στο δίσκο με δεξί κλικ και άνοιγμα και σβήσετο αρχείο και θα είσαι οκ. Από περιέργεια και μόνο, δοκίμασε να ανοίξεις πρωτούσβήσεις το αρχείο (με notepad), για να δείς τι περιέχει μήπως και δεν δημιουργήθηκεκαι τόσο "κατα λάθος" αλλά μπορεί να πρόκειται για κάποιον ιό που εκτελεί ότιθέλει (και) μέσω αυτού. φιλε εκανα scan με NOD32 και βρηκε το ιδιο αρχειο και στους 4 σκληρους. Τωρα εχω αλλο προβλημα. δεν ανοιγει το mozilla, και σιγα σιγα μου τρωει ολα τα προγραμματα.
johnson Φεβρουάριος 11, 2008 #11 Φεβρουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από ennia [Χθες, στις 23:05] φιλε εκανα scan με NOD32 και βρηκε το ιδιο αρχειο και στους 4 σκληρους. Τωρα εχω αλλο προβλημα. δεν ανοιγει το mozilla, και σιγα σιγα μου τρωει ολα τα προγραμματα. Δεν ανοίγει mozilla? Βγάζει κάποιο σφάλμα?Παρατήρησες πρόβληματα και σε άλλα προγράμματα εκτός του mozilla?Είδες μήπως τα περιεχόμενα του αρχείου που εντόπισες?
ennia Φεβρουάριος 12, 2008 Author #12 Φεβρουάριος 12, 2008 οταν το παταω δεν κανει τιποτα. οταν παταω ομως yahoo messenger που οδηγει στο mozilla βγαζει ενα σφαλμα 10 σελιδες. οταν παω σπιτι θα το ποσταρω. τωρα τα προγραμματα ειναι το nero 8, και το cool edit pro 2.1 οατν παταω να ανοιξουν κανει αναζητηση και τα ψαχνει. το περιεχομενο του αρχειου δεν το ειδα γιατι με το που το εντοπισε το nod32 το διεγραψα κατευθειαν. παντως το ειχε σαν virus.
ennia Φεβρουάριος 13, 2008 Author #13 Φεβρουάριος 13, 2008 Εκτος των αλλων προβληματων που εχω, τωρα δεν εχω και νετ.......απιστευτο. παντως αυτη η π@π@ρι@ μου εφαγε και αλλο προγραμμα. (παει και το DVD Shring). το nod32 ειναι ανημερωτο δεν βρισκει τιποτα.........και η ταλαιπορια συνεχιζεται.γινεται να βγαλω τους σελιδοδεικτες απο το mozilla με καποιο προγραμμα? να ξανα πω οτι το mozilla δεν ανοιγει.
johnson Φεβρουάριος 14, 2008 #14 Φεβρουάριος 14, 2008 Τι να πώ, στη θέση σου κ με τόσα προβλήματα να τρέχουνθα έπαιρνα ένα backup κάπου έξω και μετά θα τράβαγα format.Στο backup δε θα έβαζα εκτελέσιμα μέσα..!
Nephiλiμ Φεβρουάριος 14, 2008 #15 Φεβρουάριος 14, 2008 μολις επεζησα απο την ιδια λαιλαπα.nod φαινεται να το καθαρισε,κατι που το bitdefender δεν εκανε.
ennia Φεβρουάριος 14, 2008 Author #16 Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από johnson Τι να πώ, στη θέση σου κ με τόσα προβλήματα να τρέχουνθα έπαιρνα ένα backup κάπου έξω και μετά θα τράβαγα format.Στο backup δε θα έβαζα εκτελέσιμα μέσα..! φυσικα και εχω παρει backup και δυσικα δεν εχω βαλει εκτελέσιμα μέσα. αλλα για φορματ δεν το βλεπω. δεν εχω ενα μηνα που εκανα. γμτ και το ειχα στεισει ωραια τωρα.το θεμα ειναι πως θα βγαλω τους σελιδιδεικτες ετσι ωστε να το πεταξω και να το ξανα βαλω.
ennia Φεβρουάριος 14, 2008 Author #17 Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από Nephilim μολις επεζησα απο την ιδια λαιλαπα.nod φαινεται να το καθαρισε,κατι που το bitdefender δεν εκανε. και εγω με το nod ειμαι. και φαινεται να το παλευει.........θα δουμε.παντως δεν μου εχει φαει αλλο προγραμμα. θετικο αυτο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.