alexis2044 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Έναν Server Compaq Proliant ML350! Και η πλάκα είναι ότι δουλεύει!! :banging: Testing as we speak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Τουλαχιστον να μην το πεταγε...Υπαρχουν κεντρα που μαζευουν τετοια υλικα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 8, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 ενας θειος μου ειχε βρει ενα λαπτοπ πριν 2-3 χρονια..Σε αψογη κατασταση και φυσικα δουλευε κανονικα... Ωρες-ωρες απορω με την τυχη ορισμενων ανθρωπων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Φεβρουάριος 8, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Ή ας το χαριζε καπου........σε ενα φιλο του. Αμαρτια...................... :tomato: :tomato: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 8, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 και τι σκοπευεις να το κανεις για να εχουμε καλο ερωτημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Φεβρουάριος 8, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Και εγω εχω βρει κουτι ολοκληρο στα σκουπιδια αλλα δεν αξιζε τον κοπο.Pentium του 92 93 καταλαβαινετε για τι μηχανημα μιλαω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 8, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 εγω δεν καταλαβαινω γιατι το πεταξε...επισης μου κανει εντυπωση που φαινεται σαν καινουργιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Φεβρουάριος 8, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 μηπως τα σκουπιδια που το βρηκες ηταν κοντα στο πανεπιστημιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 8, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa και τι σκοπευεις να το κανεις για να εχουμε καλο ερωτημα; Τελικά απο ότι φαίνεται έχει είναι Pentium 3 στα 1Ghz με 256 Ram. Μάλλον θα τον φορτώσω με Ubuntu Server και θα τον κάνω fileserver. Αρχική απάντηση από unknown εγω δεν καταλαβαινω γιατι το πεταξε... επισης μου κανει εντυπωση που φαινεται σαν καινουργιο.... Βασικά έτσι τον πήρε το μάτι μου... Έφαγε και ένα καθάρισμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 8, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Καλά οι θεοί αφήσανε και τον σκληρό μέσα; Sysadmins για τον μπέτσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 8, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 καλα τραγουδα που μου θες και fileserver ... WinModem Rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Φεβρουάριος 9, 2008 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 βασικα ολα αυτα τα πεταμενα κουτια..οτι και να εχουν μεσα...αξιζουν μονο και μονο για τις βιδες κτλ που μαζευεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 9, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Οι αμερικάνοι λένε "One man's garbage, is another man's treasure..." και έχουν απόλυτο δίκιο... Ωραίο εύρημα ο σέρβερος. Να τον χαίρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Φεβρουάριος 9, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Καλα ρε man,το μαζεψες απο τα σκουπιδια?:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 9, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Καλα ρε man,το μαζεψες απο τα σκουπιδια?:wassat: Εγω ειχα βρει μια 15'' αρα οθόνη και επεζε κανονικά. Την έβαλα σε αγγελία και την πούλησα 30ευρω Με γεια τον σερβερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 9, 2008 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Καλα ρε man,το μαζεψες απο τα σκουπιδια?:wassat: Ε ναι, φαντάζομαι θα το καθάρισε από λάδια, μπανανόφλουδες, σερβιέτες, υπολείμματα φαγητών κλπ. Σκουπίδια είναι στη γωνία γειτονιάς, δεν πήγε σε χωματερή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Φεβρουάριος 9, 2008 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 παιδες οτι και να ειναι εγω θα το κρατουσα σαν συλλογη γιατι γουσταρω να εγω στην κατοχη μου Hw περασμενων εποχων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Φεβρουάριος 9, 2008 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly Ε ναι, φαντάζομαι θα το καθάρισε από λάδια, μπανανόφλουδες, σερβιέτες, υπολείμματα φαγητών κλπ. :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Φεβρουάριος 9, 2008 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από ennia :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: +11111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Φεβρουάριος 10, 2008 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από jpavlyσερβιέτες αν ειχε και τετοια εγω δεν θα το ακουμπαγα καν............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.