kreach Φεβρουάριος 17, 2008 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 To SOF 2 Double Helix καλό ήτανε! Είχε πολύ καλά γραφικά, για την εποχή του. Ήταν και ιδιαίτερα ... ρεαλιστικά !To SOF3 τι έχει? Θεωρείται χειρότερο από τα προηγούμενα ή απλά δεν αρέσει σαν είδος? Δηλαδή σε όσους άρεσε το 2 να το πάρουν? Σκέφτομαι να το αγοράσω,για αυτό ρωτάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 17, 2008 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 το sf2 ηταν πολυ δυνατο ρε σεις θυμαμαι και σε μουλτι ειχε μεγαλη σφαγη...για το 3 εχω ακουσει τα χειροτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 17, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 εμενα παντως το 3 (χωρις να εχω παιξει τα προηγουμενα ομως ) καλο μου εχει φανει μεχρι τωρα... Να ρωτησω για μια ακομα φορα...Υπαρχει καποιος τροπος να βλεπεις κανενα χαρτη την ψρα που παιζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Φεβρουάριος 17, 2008 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Εχεις παιξει Call Of Duty?...Ε δε συγκρινεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 17, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 σαφως και εχω παιξει...δεν εχει περασει και πολυς καιρος μαλιστα απο τοτε που τερματισα το 4...δεν μπορω να πω οτι ειναι το ιδιο αλλα οχι και οτι το SOF 3 ειναι για τα μπαζα...για εμενα τουλαχιστον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 17, 2008 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Έχω παίξει το 2 που ήταν άπαιχτο.Το έχω παίξει 3 φορές.Το 3 δεν συγκρίνεται αλλά δεν είναι και άσχημο.Είναι "playable".Δεν χρειάζεται να το συγκρίνουμε με άλλα.Αν αρέσει καλώς αν όχι υπάρχουν και άλλα παιχνίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 17, 2008 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 τελικα το τρεξα το παιχνιδι...δεν ειναι και τοσο χαλια ρε σεις...ενταξει δεν ειναι και cod4 αλλα πιστευω απο το τιποτα το τρεχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Φεβρουάριος 17, 2008 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Για μενα το παιχνιδάκι είναι μια χαρα.οχι οπως το 2 αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια οπως λετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Φεβρουάριος 18, 2008 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2008 Χωρίς να το έχω τελειώσει ακόμα συμφωνώ με τον gbak.Οι περισσότερες πίστες μου άρεσαν όπως επίσης μου αρέσει και η ζημιά που προκαλούν τα όπλα αν και λίγο υπερβολική.Πάντως είναι σίγουρα δουλειά του ποδαριού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 19, 2008 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 Αρχική απάντηση από fortenick [Σήμερα, στις 01:46] όπως επίσης μου αρέσει και η ζημιά που προκαλούν τα όπλα αν και λίγο υπερβολική AGEIA PhysX ρε dude..παντως μετα το cod4 και crysis ολα μας φαινονται μουφα...δυσκολος ο δρομος πλεον...και οι απαιτησεις πολυ υψηλες...και σκεφτειτε απο μαρτιο μερια θα χουμε τρελο hardware να μας περιμενει με διπυρηνες ατι σε xfire διαταξη...και 9800 release...οποτε κατι πρπει να κανουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 19, 2008 Author #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 το τερματισα πριν απο καμια ωρα...η γενικη εικονα που μου αφησε ηταν αρκετα καλη....υπηρχε βεβαια μια ελλειψη ρεαλισμου σε καποια σημεια αλλα γενικως καλο ηταν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 20, 2008 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Ντάξει ρεαλισμό κανένα sof δεν είχε.Θα το δοκιμάσω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Φεβρουάριος 20, 2008 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Αρχική απάντηση από gbak [Χθες, στις 05:54] παντως μετα το cod4 και crysis ολα μας φαινονται μουφα. Αυτά δεν τα έχω παίξει ακόμα για να μην ξενερώσω με τα υπόλοιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.